Пазаруване от Amazon - тема №91

• 52 796
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не знам дали вече не е писано, но при активиране на 30-дневен тестов Прайм в англ.амазон излиза предложение за 5 паунда бонус, ако се свали една безплатна електронна книга. И после сумата веднага става налична в акаунта и може да се приспадне при покупка /но не знам дали не важи само за стоки с продавач Амазон, както е обикновено/.

# 166
  • Варна
А имаше ли меил за ваучера от праим дей? И аз чакам един.

Имах някакъв общ е-мейл, че се класирам за промоцията Simple Smile Понеже не си виждах ваучера в акаунта и им писах, отговориха ми, че този тип ваучери не са видими в акаунта, тъй като не са точно гифт карта, но се появяват точно преди пускането на поръчката.

# 167
Ето тези сандали на крокс са на 7.50 паунда, аз дебна такива и за момче. В официалният сайт на марката не съм попадала на много намалени модели.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00X5S027A/ref=ppx_yo_dt_b_a … mp;th=1&psc=1
Мерси, ние търсим чехли. На по-малките размери преди успявах да намеря много интересни на ниски цени, бях взела с Дарт Вейдър светещи и с миньоните, но големите размери май вече не са чак толкова намалени.
Поръчах тези https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01HEXFZH8/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
Е, моя син искаше розови... но уви ще получи сини Scream

# 168
  • София
Здравейте, наскоро се възползвах от оферта за 10 евро при взимане на гофт карта за 100 (мисля беше около прайм дей), получих мейл, че тези 10 вече са налични и са  добавени към акаунта ми, но реално не ги виждам никъде, дали е нещо при мен или?

# 169
Ще ги видиш като тръгнеш за пускаш поръчка. И при мен беше така. Имай предвид, че тези 10е са валидни до края на месеца.

# 170
  • София
Ще ги видиш като тръгнеш за пускаш поръчка. И при мен беше така. Имай предвид, че тези 10е са валидни до края на месеца.

А дали само при продавач амазон? Защото се опитвам да поръчам едни кафе капсули и не ми излизат тези 10 евро, продавачът е Tschibo.

# 171
Всички бонуси важат само при продавач Амазон.

# 172
  • Някъде около Пловдив
Здравейте. Предстои ми да направя първата си поръчка от amazon.co.uk. Четох за спирането на превалутирането, ама нещо не ми стана ясно. Ще плащам с карта visa на ЦКБ. Има ли някакви особености при този вид плащане?
И още едно питане, свързано с прайм. Активирах го незнайно как. Сега искам да откажа членство, но като стигна до момента на покупката пак се появява Choose your Prime delivery option:
FREE Prime Delivery : get it on Monday, Oct. 26
Scheduled Delivery
Tuesday, 27 Oct. 2020, 7:00 - 22:00
Как да се откажа и да не ми взимат месечна такса. Поръчката така или иначе е над 20 паунда?

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 11:06 от lady_Di

# 173
Някой с отзиви за тази четка?

# 174
  • Пловдив
мн.добра цена, добър рейтинг...мисля, че е ок. Даже и аз и се чудя Simple Smile

# 175
ЛейдиДи,
В първия пост на темата има отговорите на въпросите ти, подробно обяснено стъпка по стъпка.

# 176
Получих си маратонките Scotch & Soda- страхотни са, отговарят си точно, не са умалени. Взех ги за 33Е, ако някой се интересува, да дебне, от време на време ги намалят.

# 177
  • София
Имай предвид, че тези 10е са валидни до края на месеца.
В мейла за този бонус пишеше, че е валиден до края на ноември.
5/25  GESCHENK5 е до 1-ви ноември

# 178
  • София
А имаше ли меил за ваучера от праим дей? И аз чакам един.

Имах някакъв общ е-мейл, че се класирам за промоцията Simple Smile Понеже не си виждах ваучера в акаунта и им писах, отговориха ми, че този тип ваучери не са видими в акаунта, тъй като не са точно гифт карта, но се появяват точно преди пускането на поръчката.
Благодаря за отговора, симулирах поръчка до последна стъпка /цбез плащането/ и не се появи сумата за приспадане. Имам имеил в който ми съобщават, че акаунта ми е зареден с 80 евро  успешно и това е. Явно не съм се класирала за промоцията.

Редактирам се - писах им и казаха същото като при теб, но аз нещо не уцелих продукти с продавач амазон защото не ми го прилага въпросният ваучер

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 14:21 от dioni

# 179
  • Варна
dioni, по време на Prime Day имаше две промоции - една, валидна само за двата дни (13 и 14.10), при покупка на гифт карта от 100 евро се получаваше ваучер за 10 евро (аз се възползвах от тази); втора - при Top Up на сметката в акаунта за 80 евро, получаваш 6 евро бонус (ти явно за тази си се включила). Според мен за втората би трябвало 6-те евро да са видими в акаунта ти, а не да се появяват чак накрая на поръчката, поне така беше преди време, когато се възползвах от такава оферта в английския амазон.

Общи условия

Активация на акаунт