Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 808
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 050
  • На острова
Аз украсих през уикенда елхата, после кухнята, днес външната врата. Имам още над дивана в хола да закача лампички, чакам и още една калъфка.

Искаха ми се още няколко големи бели топки, но онлайн нищо не ми хареса, а из отворените супермаркети нямаше никаква украса почти. Днес излизаме от локдаун, така че може да си спретна една разходка до някой мол. Украсата ми бива постоянно разместена от малката, затова топки, цветя и панделки не са много симетрично разположени 🤍

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 15:55 от ~Миа~

# 1 051
  • София
Само това ми е украсата за момента

Коледа и котка

# 1 052
~Миа~, много нежна елхичка Nature Snowflake!

# 1 053
Това е досега,  но ще добавяме по малко докато сме готови за Бъдни вечер.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 06:27 от Анонимен

# 1 054
Здравейте, чета ви от миналата година и се възхищавам на красотите, който създавате Simple Smile
Ето част и от нашата украса.

# 1 055
Много хубаво настроение има вече в темата. Остана да си пожелаем уютна Коледа с любимите хора. Аз като последен щрих се обзаведох със светещо дръвче. Видях го на една витрина и не устоях.

# 1 056
# 1 057
Украсихме и голямата елха с мъжа ми. Ще я снимам тези дни като пуснем и лампичките. Извадих дядо коледовците, глупаците и някои други неща. И започвам хола.

# 1 058
sea.sea,
Лепенките на прозореца! любими са ми, пазя си ги трета година, сигурно ще е последна. Но аз съм взела три-четири еднакви. В основата на прозореца един плътен ред къщи, над тях летящи шейни и най-отгоре звезди и снежинки, приказно е ❤️

# 1 059
  • Пловдив
И аз напредвам в определени участъци от дома Joy
Жълто-зелената кухня:

Масата няма да я снимам, докато не си намеря подходяща покривка Rolling Eyes
Общата детска стая:

Холът, който тепърва ще се украсява:

Коридорът, където е и адвента тази година:

И най-важното помещение в дома, разбира се Joy

Балконът още е строителна площадка, заедно със стаята на баткото и от там снимки няма да качвам, но то и няма кой знае какво - лампички и някой и друг стикер на стъклата Rolling Eyes
И елха нямам още, но по план другата седмица до четвъртък трябва да е готова

# 1 060
Моите хора понеже мноооого се зарадваха на коледните календари, с които ги изненадах, решили да ми спретнат и на мен "чаен" коледен календар, собственоръчно декориран от тях. Елхичката е с цветенца и карфички върху стиропорен конус, като на мис Бингли Simple Smile

А това е коледната сценка на дъщеря ми, която тя нарича "коледна пиеса" Simple Smile

# 1 061
Аз днес украсих елхата в спалнята, за първа година имаме и в тази стая елха. И започнах с правенето на сладки, които няма да издържат до Коледа, най - много до неделя Grinning

# 1 062
  • Асеновград
Моите хора понеже мноооого се зарадваха на коледните календари, с които ги изненадах, решили да ми спретнат и на мен "чаен" коледен календар, собственоръчно декориран от тях. Елхичката е с цветенца и карфички върху стиропорен конус, като на мис Бингли Simple Smile

А това е коледната сценка на дъщеря ми, която тя нарича "коледна пиеса" Simple Smile

Много яка къщичка! И аз го пия този чай същия от дм био, много е готина идеята за адвент чая, особенно за любителите на чай да опитат различни вкусове.

# 1 063
Yana, аз съм много приятно изненадана от чая в коледния календар на dm. Обичам чай, може би покрай планините. Не тръгваме на ски или планина, дори лятото, без чай. А колко е ароматен хижарският чай, направен от дивите билки наоколо ... Та съм опитвала много неща и нямах големи очаквания, а той се оказа доста хубав. Пък и от къщичката за чай, боядисана и декорирана от детските ръце, става два пъти по-вкусен Simple Smile

Ето и едно наше бурканче-свещник, което сме правили преди години от зебло, копчета и дантели и извадихме днес:

# 1 064
  • Асеновград
Yana, аз съм много приятно изненадана от чая в коледния календар на dm. Обичам чай, може би покрай планините. Не тръгваме на ски или планина, дори лятото, без чай. А колко е ароматен хижарският чай, направен от дивите билки наоколо ... Та съм опитвала много неща и нямах големи очаквания, а той се оказа доста хубав. Пък и от къщичката за чай, боядисана и декорирана от детските ръце, става два пъти по-вкусен Simple Smile

Ето и едно наше бурканче-свещник, което сме правили преди години от зебло, копчета и дантели и извадихме днес:

Естествено че е по-вкусен така! Simple Smile И аз останах приятно изненадана, тъй като последно време не попадам на много хубави чайове, все взимам различни да пробвам. А в планината е най-сладък чая.
Утре ако не се лъжа в ден 3 е чай с куркума и нямам търпение да го опитам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт