Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 104 499
  • 1 459
  •   2
Отговори
# 1 185
  • При елфите ...
Страхотни... много ми харесаха... моето украсяване върви бавно, но се радвам на вашите неща... Завид, завид за порцелановите къщички...
Скрит текст:
Уна, чудесно е снежното семейство!

Въобще.. много позитивна и зареждаща с празнично настроение е темата Grinning Hug

У наше село още в 14 и 30 е притъмняло.. та, най-напред нямах време, пък после - недостатъчно светлина за прилични снимки.. и все пак:
WinterKerzen1 by Dimitrana S, auf Flickr

и със запалена свещ и осветени къщички/елхички - много красиво без осветление в стаята, но невъзможно ми за снимане:

WinterKerzen2 by Dimitrana S, auf Flickr

Малко украса по стената:

Скрит текст:

Скрит текст:
Календарът Коледно селце - актуален и тази година:

Скрит текст:

Тук-там из жилището има и по някоя дреболия: я свещ, елхово клонче, весел гном.. Stuck Out Tongue Winking Eye но.. снимките са ми усилни, признавам Flushed
[/spoiler]

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 18:50 от Aredhel

# 1 186
  • DE
Обичам алтернативите Grinning

# 1 187
Уна, голяма си садистка!  Обзаведе мама Снежка с трима синове и мъж! Кога е намерила време таз жена да се гримира, не знам!😂

Дали ще стане сем.Снежкови да ни станат заглавна снимка? УНИКАЛНИ!

# 1 188
Би било чудесно Снежковците да станат заглавно изображение. Всеки път като вляза тук тази лошо рисайзната картинка ми контрастира нелепо с хубавите изображения в темата, пък е точно на темата за коледните декорации ...

# 1 189
  • София
Момичета, много сте мили. Ако всички са съгласни, нямам нищо против... Simple Smile
evhen, след близнаците, малкият ми е песен, така че Снежка, не само може да се гримира, но и много други неща.. хехе, шегичка.

# 1 190
  • München, Deutschland
Ех, че красиви неща видях отново! Надявам се скоро да успея да коментирам поотделно, извинете ме, че сега пропускам. 😃

Еделвайс, наистина тези портокали заразни станаха. 😃😃 Радвам се, че съм успяла да пренеса в къщите ви уют и желание за ръчни декорации. 😃

Сещам се, че така и не бях снимала голямата баня, така че я пускам и нея - коледната ми гора, към която ежегодно си добавям по нещо.

Добавям и коледните ни сладки за тази година, защото за мен винаги са били част от красотата, украсата и уюта на Коледа (откакто си живея отделно, де, в България преди я нямахме тази традиция, но трябва да ви кажа, че нашите веднага я приеха присърце и изяждат всичко Grin)

# 1 191
  • под тепетата
Не вярвам някой да откаже да участва в такава традиция! Възхищавам се на ентусиазма и идеите ти!
Аз съм оставила за днес меденките, че не успях да си намеря звездовиден анасон и днес ще търся на пазара. Ще се занимаваме с внука, малко да разпуснем от онлайн обучението. Ще се възползвам от идеите за портокала. За да не е спам, ви пускам още нещо с портокал, ако имате изостанало някое парченце.

# 1 192
DimS. От къде сте закупила този календар коледно село? Страхотно е!

# 1 193
После да не ми се сърдите, че много сушене ще пада 😀

# 1 194
Това със сушените цитруси излиза всяка година.До сега предпочитах да си ги хапвам Simple Smile
В нета  епълно с гирлянди от цитруси.Последното предложение сигурно е чудно ароматно,а картичките с цитруси за много красиви.Можех да залепя моите готови играчи за такива,ама тази година всички коледни подаръци ще са от една група на майки на деца с увреждания.Има невероятно креативни майчета.Нашите ще са с акварел Heart
Ние окончателно май няма да се украсяваме тук.Другата седмица летим за БГ и без това.Никой не проявява желание,а тъй като сме любители на лампички,свещи и миризми си ги имаме целогодишно.Нищо по-различно.

# 1 195
Пък моите изсушени портокали и лимони не миришат.... Моите ли са били дефектни или по принцип не миришат? Ей сега до носа си го сложих и никакъв аромат няма ( пък не съм болна от корона ).

# 1 196
Моите бяха някакъв мн сочен сорт.Много миришеха,докато ги сушах.Сега пак,ама наистина трябва да си набуташ носа в тях.Обаче,пък,канелата ухае чудно.Сложих ги в пликчета,за да не се измиришат,докато ги подаря Simple Smile

# 1 197
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
суших мандарини. Sad три дена къщата миришеше на химикали. Sad
сега суша мандарини от друг магазин, друг производител... същата работа Sad
при вас не мирише ли някак остро и задушливо?

вчера в "немски център" видях пакет "направи сам" коледен календар. не го разгледах добре, но беше нещо с филц.
Simple Smile

# 1 198
  • Euskal Herria
Цялата къща блещука - лампички, покривки, подове, мебели. И кучето дори. От две звезди, които ползвах за венеца на вратата и от две покривки за масата, които са с брокат... Навсякъде има от него. Украсих, сега остана само да снимам и ще покажа.
Уж вчера беше последния срок за доставка на едни фигури, но не дойдоха. Здраве да е, и без тях стана. Ако пристигнат следващите дни, ще ги добавя.

# 1 199
Ххаха,това с броката ми напомни детето,когато си играеше с неговите  брканчета  сброкат и беше изсипало върху килима си едното.До скоро след всяко пране или просто ей-така излизаше брокат.
Да не е спам ще кача една снимка от много минала година

Детето беше малко и правихме това с нея.Всяка сутрин лепях топчетат,с които котарака си беше играл през нощта Simple Smile
За сушените цитруси-при нас си миришеше на топли цитруси

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 14:33 от red soul

Общи условия

Активация на акаунт