Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 738
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 320
Уна уникална украса. Бихте ли споделила елхата с белите мечета откъде е или откъде са мечетата?

# 1 321
Уна, при теб е като в приказка!
Весели празници, момичета!

# 1 322
Много хубаво и уютно стана в темата ...
Аз ще допринеса с малко ухание на напукани сладки. За пръв път ги правя и съм впечатлена колко са ефектни, леки и приятни на вкус, а същевременно много лесни.

# 1 323
Чудни сладки! Рецепта?

# 1 324
Чудни сладки! Рецепта?
Благодаря! Аз ползвах тази рецепта http://www.supichka.com/рецепта/618/червени-напукани-сладки-червено-кадифе. Установих някои особености, но да не обръщам темата на сладкарство - ако някой тръгне да ги прави, може да ми пише Simple Smile

# 1 325
  • в сърцето на един мъж...
Уна, както винаги магична коледна приказка има у вас! Heart
Софт, много са хубави клончетата ти, обаче гледката от прозореца спира дъха! Така да ми липсва Sad
Аз отдавна не се ядосвам на децата и украсата на елхата Simple Smile Много са мили тези моменти - няма да забравя на първата коледа, синът ми опита каква е на вкус елхата Simple Smile Така ми се е запечатало в главата, че сигурно и на внуците ще разказвам някой ден Simple Smile

# 1 326
Последни допълнения към украсата

Аз пазя всички писма до Санта, както и активната кореспонденция с Чипи ( Elf on the shelf).
Иначе от 3 годишен украсява сам елхата, както и коледното селище. Той не ми е счупил нищо, но котката...потроши всички стъклени играчки, събирани с години.
Съобщението от съседа ми гласеше "Влиза, виждам елхата припаднала и Мими (котката) се чуди как да я съживи".

# 1 327
Прекрасна тема.Всички показвате страхотни неща.Да споделя и аз нещичко от нашата украса.Весели празници на всички!

# 1 328
  • София
-soft-,как закрепи клоните за стената?

Толкова е хубаво при всичките Heart Eyes

# 1 329
Много красиви неща сте направили 😊
Ето го и моето градче за тази година

Малко от спалнята. Елхата още не съм я снимала.

# 1 330
Ехааа, а влакчето върви ли?

# 1 331
# 1 332
  • При елфите ...
Взех си подобна елха от КиК... моята е по-голяма обаче... за украсата й ще мисля догодина живот и здраве... ако попадна на нещо подходящо след празниците ще й взема премяна...

Скрит текст:

От доста време се каня да направя подобна гирлянда и тази година най-после успях... На индийката вътре в мен й се прииска нещо лъскаво... Wink

ЛамБитИ нИ стигнаха до края... много ме дразни, ама така ще е...

# 1 333
  • София
dandan1, мечките са от  Джъмбо.

# 1 334
  • Sofia
знаете я нашата елха - традиционно се украсява от Горинич на принципа "всичкото яйце в чУрбЪтЪ", т.е. всички и всяка играчка, гирлянди и дрънкулки на елхата, до постигане вида на средно голяма купчинка, но лъщяща и блестяща, и светкаща. Simple Smile
е, тази година изненада - Горинич отказа да украсява елхата - правел някаква програма. бащицата и той - трябвало да си пише някакъв отчет.
сглобих я, подредих я минималистично. хареса ми.
и в следващия миг, докато ѝ се наслаждавах, се появиха и двамата за да ми обяснят, че е "постна" и  ѝ трябвало още украса.
благичко разясних, че два трупа под нея няма да я украсят много. Simple Smile показвам и на вас. макар да имам съмнения, че утре по-недораслия все пак ще се включи и ще смени вида. Simple Smile
Скрит текст:

и малко пред апартамента Simple Smile "елхичките" са маскирани мушкати

'начи... с глас се смея.А мушкатата ме довършиха,екстра си ги маскирала.Wink

Очите ми останаха и в украсата на Уна,и в градчето на Кейтинка,и въобще,наистина при всички ви е приказно,момичета.
Пожелавам ви от сърце Весели и Светли Празници!Бъдете Здрави и много,много Щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт