Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 702
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 945
  • Под Сините камъни
И на мен ми се иска, но зад камината е разклонитела от където включваме градчето. И всеки път вдигаме планините за тази процедура. Мисля да завърша планините с елхички или дръвчета за са не е така отсечено. Ще снимам пак като го измисля 😉

# 946
  • München, Deutschland
Avi10, с топъл силикон. 😃

# 947
  • Асеновград
Ето момичета, аз смених лампичките с бели с топла светлина, днес бяхме в джъмбо и освен тях взех още играчки и топки за елхата, направо стана съвсем различна елха, май лампичките правят голямата разлика, преди няколко страници съм качила снимки преди, а това са след, на живо естествено лампичките са доста по-ефектни:

И още малко украса от хола

# 948
  • София/Севлиево
Значи все пак Джъмбо работи,мислех че ще го затворят.Може да отскочим до там днес или утре по някое време.

# 949
Yana.GG, чудесна е елхичка! Снимай я в тъмното, тогава става вълшебство.

Много са ви хубави шалове и шапки, момичета. Чак ми идва да припомня плетенето ))).

Завиждам благородно, че вече украсявате. Наш ремонт е безкраен и ентузиазъм при мен взе да намалява. Получих икейската клонка, не е шик, но изглежда прилично. В Jysk отнесох дървеното войниче, което мислех за Лешникотрошачка. Но пак си е хубав. Кръстих си го - храбрият оловният войник (с двата крата ), липсва само балерина. Взех и трите светещи елхички - много дискретна светлина, жалко че трябва да се включва всяка една отделно, но пък са с таймер.
https://jysk.bg/koleda/koledna-ukrasa/koledno-drvo-amfibol-s-led-3-br-p-t

# 950
  • При елфите ...
Aredhel, чудно е станало в училището! Жалко, че децата идните седмици няма да му се порадват.
Аз си плета шаловете и върша 100 други не-коледни неща, така че нямам с какво да се похваля, но много ви се радвам на украсите.
Благодаря... надявам се да се върнем в училище след НГ... държим украсата до 14-ти януари горе-долу... може и повече...
Мисля, че мярнах шала и шапката, които показа... много са хубави!
Идея от нета за коледен кът-адвент каландар...

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 10:43 от Aredhel

# 951
Aredhel, в тази ситуация бих оставила украса до края на зимата. Поне нещо положително откъм емоции.

# 952
  • При елфите ...
Aredhel, в тази ситуация бих оставила украса до края на зимата. Поне нещо положително откъм емоции.
Добра идея... (имах предвид, че в нормалните учебни занятия украсата я оставяхме до Банго Васил поне... Wink )... сега може и повече... само да се върнем в училище...

# 953
Страхотни неща показвате тук!
Aredhel, окрасата на ущилището ме върна във детството. Изглежда чудесно!
Ето това сътворих аз токущо:

# 954
  • При елфите ...
...
Aredhel, окрасата на ущилището ме върна във детството. Изглежда чудесно!
Ето това сътворих аз токущо:

Благодаря...
Cinnamon Cookie страхотно се е получило... отдавна искам такъв дървен диск... но ММ не ми уйдисва да ми отреже... Wink

# 955
  • München, Deutschland
Аредхел, напролет ще режем клони на вилата, ако намеря по-дебели, ще ти отрежа и ще ти пратя. 😃 Нашите дръвчета са по-мънички и най-много съм изкарвала по 21-22 см в диаметър, но е по-добре от нищо. Wink

Браво за старанието в училище, станало е чудесно! И аз приветствам идеята да изчакате поне мъничко след Ивановден и Атанасовден да я подържите.

# 956
  • При елфите ...
Аредхел, напролет ще режем клони на вилата, ако намеря по-дебели, ще ти отрежа и ще ти пратя. 😃 Нашите дръвчета са по-мънички и най-много съм изкарвала по 21-22 см в диаметър, но е по-добре от нищо. Wink

Браво за старанието в училище, станало е чудесно! И аз приветствам идеята да изчакате поне мъничко след Ивановден и Атанасовден да я подържите.
Благодаря... колежките се стараят... и за диска благодаря...

# 957
  • под тепетата
Да, все нещо зимно трябва да остане после така или иначе!
Ето елхата от вълна, за която казах преди доста време, но още съм в размисъл трябва ли да е с лъскаво. Фигурките може да не са до нея, само ги показвам, но не съм им купила батерии.

# 958
Ето и моята елха:

Имам страхотна колекция от ретро стъклени играчки, обаче заради малката унищожителка няма да ги вадя близките години. Принудих се да купя пластмасови, които не са ми любими, ама нямам избор. Като видях как ги хвърля по земята, ако бях извадила стъклените нищо нямаше да остане от тях. Освен това се оказа, че гирляндите ми са сребърни, пък взех играчки в златно и червено, та май ще карам без гирлянд. Grinning

# 959
И аз съм готова с моята елха,но иском да и сложа нещо отдолу до нея.

Общи условия

Активация на акаунт