Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 104 391
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Австрия
Браво, момичета! Удоволствие за мен е темата и снимките в нея! Чудесни са елхите Heart Eyes
Заедно с детето вече поукрасихме вкъщи, подредихме масата за първия Адвент.. у нас е семпло: стремя се да не прекалявам с украсата. Основно се състои от лампички, свещи обикновени, ЛЕД, ароматни.. само време за снимки не ми остава Relaxed

# 1 036
  • София
Цял живот сме с живи елхи, благодаря за шокиращата информация. 🙄 Разбира се, че няма да си я отглеждаме целогодишно вкъщи...
  Чудя се как една тема няма някой да не назидава друг и да не дава непоискани съвети.
  Всеки може да избере дали иска жива или изкуствена елха. За мен просто Коледа без жива елха не е Коледа, обаче това не значи, че размахвам пръст на тези,  които са изкуствени.
В темата има такива красоти, айде да не си разваляме взаимно коледното настроение. Извинявам се за отклонението.

# 1 037
Започнах и аз да украсявам вкъщи днес. Ето елхата в хола, утре ще правя тази в спалнята Simple Smile

# 1 038
  • Over the hills and far away
Момичета, имате страхотни украси и елхи. Ако искате, включете се в тази игра
https://koledna-magia-u-doma.lndg.page/0L110L?fbclid=IwAR1N0meTf … MailSitYc2Mb-gCmE

Желая ви успех!
Видях моя снимка от 2015.... Flushed

# 1 039
Аз се включих в играта, туко що, но ако използват снимки на други хора е много тъпо. Дано да има начин за дисквалификация на такива участници.

# 1 040
  • София
https://koledna-magia-u-doma.lndg.page/0L110L?fbclid=IwAR1N0meTf … MailSitYc2Mb-gCmE

Желая ви успех!
Ужас,пиши им задължително. 😯

# 1 041
  • Euskal Herria
Някой е участвал с твоя снимка от свое име?

# 1 042
  • Over the hills and far away
Някой е участвал с твоя снимка от свое име?
Да. Аз не искам да участвам, посетих сайта, за да оплакна окото. И определено не съм Зорница... Rolling Eyes

# 1 043
  • Euskal Herria
Ха!  Не ги разбирам такива хора.
Имаш ли идея откъде са я взели снимката - от форума, от фейсбук или от друго място?
Но би трябвало да пишеш на организаторите на играта, много неприятно е, меко казано.

# 1 044
  • София
https://koledna-magia-u-doma.lndg.page/0L110L?fbclid=IwAR1N0meTf … MailSitYc2Mb-gCmE

Желая ви успех!
За съжаление, в игрите със снимки има много некоректни участници, които копират безогледно снимки от нета. В темата за игрите много е коментирано. Пишете на организаторите, трябва да я махнат.

# 1 045
cvetinkka ,  вълшебно е! Много ми харесва!

marie_curie, задължително пиши на организатори!

# 1 046
Прекрасни снимки, Хамстерче! И аз се занимавах с фотография, по едно време, любителски.
Малко тераса мога да покажа само, за сега:
Скрит текст:

Много се чудех дали да махам горните соларни лампички, които по принцип стоят лятото, ама ги оставих за сега. Не знам колко ще успяват да се зареждат зимата.

# 1 047
Големи красоти пускате🙄❤️❤️ние сме трима с  бебе..10 месеца фурия е всичко което докопа е на земята ...събирам идеи за коледна украса ... 🙄🎁❄️❄️❄️❄️

# 1 048
Големи красоти пускате🙄❤❤ние сме трима с  бебе..10 месеца фурия е всичко което докопа е на земята ...събирам идеи за коледна украса ... 🙄🎁❄❄❄❄
И аз се включвам към теб,нашата сега ще направи 1годинка,всичко се събаря и бута. И имаме и лабрадор разрушител. Blush В момента съм сложила елхата без играчки,да видя как ще реагират и колко пъти ще я съборят Joy И тогава ще украсявам евентуално

# 1 049
Големи красоти пускате🙄❤❤ние сме трима с  бебе..10 месеца фурия е всичко което докопа е на земята ...събирам идеи за коледна украса ... 🙄🎁❄❄❄❄
И аз се включвам към теб,нашата сега ще направи 1годинка,всичко се събаря и бута. И имаме и лабрадор разрушител. Blush В момента съм сложила елхата без играчки,да видя как ще реагират и колко пъти ще я съборят Joy И тогава ще украсявам евентуално
Ох и аз съм в същата ситуация ( е, без лабрадор, но малката лудетина е на 1 год, учи се да ходи и спокойно го настига по точки 😄) Всичката украса е на високо ( по-късно ще я снимам).  Единственият експеримент, който си позволих е на холната секция, да видим до кога ще издържи ( по принцип смятам да сложа и нещо зелено, но още не съм решила какво точно)

Общи условия

Активация на акаунт