Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 104 502
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 170
Те са си много хубави, въпросът е, че като се разтворят след няколко дни, може да се разлепят, ако нямат достстъчно място.

[/quote]

Е, жалко че не съобразих, за друг път ще зная.Останаха няколко неизползвани на топло в кухнята и наистина се разтвориха.Добре че големият венец е навън- на пътната врата на студено.Значи като мине празника, ако си го искам за до година, да го пазя във фризера:)

# 1 171
[/img]

Гномче от днес. Поизнервих се докато опаковам кибритчета, като подаръчета, но съм доволна от крайния резултат. Само още малко бонбони трябва да купя и опаковам и е готов напълно.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 04:14 от dandan1

# 1 172
Две години ви чета, две години ме вдъхновявахте за Коледа, когато никак не я усещах.
Тази година обаче е в сърцето ми и я чакам. Моля се да сме здрави и да я споделя със семейството си. Пожелавам го и на вас!
И споделям не добри снимки, но ..

# 1 173
  • София
Здравейте. В съседния двор на село, на оградата бяха поникнали саморасли кратунки. Взех ги и от тях измайсторих нашето семейство.... Мисля, че станаха много симпатични сем. Снежкови.... Simple Smile

# 1 174
И аз да се похваля с някои от творенията на мама за празника

# 1 175
Леле, венеца е един път! Разкошен, останаха ни очите. Как го е направила? Много оригинален като идея и замисъл, различен, с различна украса. Много е хубав!

# 1 176
Благодаря! От останали украси, шишарките някои е боядисала, някои лакирала цветчета та са направени от плат а основата е картонена, не е удачно да е навън. Зеленичкото е от една стара коледна елха, която не става за нищо.
Момичета за догодина съм решила да вземам елха изкуствена. Гледах в Практикер, Бриколаж, Интернет. И нещо много грозни ми се виждат. Не знам как да обясня, много изкуствено изглеждат клончетата и освен това много разстояние между клончетата. Дали бихте ме ориентирали...
Съпруга ми понеже не му хареса как съм украсила нашата нова дървена елха каза че ще си прави за него малко по малка и той сам ще си я украсява. Днес е чудесно времето навън и днес ще се заеме с нея. Надявам се утре да кача да ви покажа какво е сътворил.

# 1 177
  • Euskal Herria
За елхите - има фирма в Раковски, която ги произвежда. Добри отзиви има за нея.
https://kolednielhi.com/

# 1 178
Страхотно изглеждат много благодаря! И цените са доста по-ниски от тези, които гледах аз Hug

# 1 179
Започнах и аз декорациите тази годинс. Първо малката елжичка, пък уикенда и тежката артилерия ще извадим от мазето 😉

# 1 180
Уна, страхотно е! Уникална идея! Направо ме разчувства. Особено в тази ситуация, защото за първа година няма да видя моето семейство, както и на ММ, а си правехме страхотна Коледа, въпреки че нямаме много място, кой спи на дивана, на леглото, на земята. Тази година това много ще ми липсва.
Здравейте. В съседния двор на село, на оградата бяха поникнали саморасли кратунки. Взех ги и от тях измайсторих нашето семейство.... Мисля, че станаха много симпатични сем. Снежкови.... Simple Smile

# 1 181
  • Австрия
Уна, чудесно е снежното семейство!

Въобще.. много позитивна и зареждаща с празнично настроение е темата Grinning Hug

У наше село още в 14 и 30 е притъмняло.. та, най-напред нямах време, пък после - недостатъчно светлина за прилични снимки.. и все пак:

WinterKerzen1 by Dimitrana S, auf Flickr

и със запалена свещ и осветени къщички/елхички - много красиво без осветление в стаята, но невъзможно ми за снимане:

WinterKerzen2 by Dimitrana S, auf Flickr

Малко украса по стената:

Скрит текст:

Календарът Коледно селце - актуален и тази година:

Скрит текст:

Тук-там из жилището има и по някоя дреболия: я свещ, елхово клонче, весел гном.. Stuck Out Tongue Winking Eye но.. снимките са ми усилни, признавам Flushed

# 1 182
severnosianie, щом е навън венецът - няма проблем. А догодина ще си направите нов Simple Smile
dandan, дай да го видим все пак това гномче и кибритените кутийки-подаръци.
Уна, страхотна идея и изпълнение с кратунките! Много ме впечатлява как си личи кой е женският снежен човек. А иначе имаш 3 деца - все момчета?
DimS, харесва ми стилът у вас, много нежно всичко. Тая пък стена зад селцето, все едно нарочно е правена да изглежда като че е снежна. У нас  в хола е повече необработено дърво, тухлички, камина - исках къщата да прилича на хижа - много си я обичам така, но изобщо не ми се връзва по-изтънчена украса, а харесвам иначе, затова се радвам на твоята. У нас само спалнята и момичешката стая стават за такава украса, но там много не украсяваме.
chrissy, тазгодишната тема изглежда си има нов хит и той е ... твоите сушени портокали Simple Smile Гледам другите как правят, гледам ... и все не мога да измисля къде мога ги ползвам, че да направя и аз. Днес обаче най-сетне го измислих. А покрай темата за венеца на severnosianie, се сетих да поразтворя и малко шишарки (за мулч на Илекса  - благодаря за идеите, ИнчSimple Smile! ). Та от микровълновата така замириса на смола, а от фурната - на потрокали и такова ухание се разнесе из къщи, толкова коледно ми стана, че хич не ми върви работата.
Портокалите ги суших директно на скарата на фурната и станаха малко по-бързо

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 16:13 от Анонимен

# 1 183

Дано този път съм го прикачила успешно.

# 1 184
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес минах през "Немски център" на шипченски проход - забърсах набързо две указателни табелки "към бара", "към барбекюто"... показвали сте ги.
преди месец се похвалих с такава плоскост, с джудже, сега са намалени Wink
има играчки всякакви и украси...
не видях скреч картички Sad

Общи условия

Активация на акаунт