Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 103 754
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 290
  • в сърцето на един мъж...
Ехаа,уредих се! Blush А пък аз с удоволствие изпращам от моите меденки. Hug

Ако нямаш нищо против да изчакаш, когато мога да пътувам за България, бих ти пратила с удоволствие. Сега не знам дали ще стигне Sad Иначе с куриер мога да пратя пакетче Simple Smile Но от тук винаги се губят Sad

# 1 291
  • Бургас
Това е едната ми тераса.

# 1 292
  • Sofia
Ехаа,уредих се! Blush А пък аз с удоволствие изпращам от моите меденки. Hug

Ако нямаш нищо против да изчакаш, когато мога да пътувам за България, бих ти пратила с удоволствие. Сега не знам дали ще стигне Sad Иначе с куриер мога да пратя пакетче Simple Smile Но от тук винаги се губят Sad
Абе човек,луда ли си,как ще изпращаш по куриер...Стига ми желанието и удоволствието от споделянето.Smile /Ще им се радвам онлайн/ноо може да си запазя правото за някоя следваща година Stuck Out Tongue Winking Eye /.
А пък ако някоя Коледа си в България,с удоволствие ще ти направя меденки. Hug

Уна,страхотна красота са тези стъкленици.Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 16:51 от avi10

# 1 293
Ави, имаме сделка! Heart

# 1 294
  • Варна
Уна, давай подробности, моля те за тези вълшебни, прекрасни стъкленици! Страхотни са и ако доживея Коледа 2021г, това ще е- стъкленици! От къде се снабдяваш със самите съдове? А фигурите?

# 1 295
  • При елфите ...
Привет. Снимах и стъклениците ни от тази година.... Simple Smile
Скрит текст:

[/img]
[/spoiler]
Уникални... много ми харесаха... и аз се сдобих с подобна стъкленичка... твоите ми дават материал за идеи...

# 1 296
Ох, Уна, пропуснала съм ги - страхотни са! Много красиви стъкленици имаш! Аз отдавна искам да си взема, обаче нямам къде да ги съхранявам Sad Бях си харесала една коледна елха

# 1 297
Уна, това е една от най-елегантните украси, които съм виждала, запомнила съм ги от миналата година!

Може ли, ако е удобно да ги снимаш заедно, както си ги подредила.

# 1 298
  • София
Благодаря ви, момичета. Радвам се, че ви харесват стъклениците. Много трудно ги снимам, защото зад тях има огледало и всичко блести. За първите снимки покрих огледалото за да мога да снимам. Сега са подредени върху пианото, а през останалото време стоят върху кухнята. Имам голямо разстояние до тавана и си стоят там. И ги ползвам за бонбони, сладки и т. н. Многофункционални са.. хехе. С фигурите е по-сложно, защото не всички, които ми харесват влизат в тях... т. е. съобразявам се с формата на стъклениците...Имам и още стъкленици, но мястото върху пианото е ограничено и не ги слагам...

# 1 299
  • При елфите ...
Благодаря ви, момичета. Радвам се, че ви харесват стъклениците. Много трудно ги снимам, защото зад тях има огледало и всичко блести. За първите снимки покрих огледалото за да мога да снимам. Сега са подредени върху пианото, а през останалото време стоят върху кухнята. Имам голямо разстояние до тавана и си стоят там. И ги ползвам за бонбони, сладки и т. н. Многофункционални са.. хехе. С фигурите е по-сложно, защото не всички, които ми харесват влизат в тях... т. е. съобразявам се с формата на стъклениците...Имам и още стъкленици, но мястото върху пианото е ограничено и не ги слагам...
Скрит текст:

[/spoiler]
Така пред огледалото са още по-разкошни...

# 1 300
  • Пловдив
Вълшебно е Heart
Много, ама много ми харесва и някой ден и аз ще си наредя такива на перваза в кухнята

# 1 301
Да ви покажа един сладурски подарък, който получих тези дни и много ми се връзва с обстановката:

Момичета, няма и три дни до Коледа - снимайте и показвайте, че не остана за кога! Simple Smile

# 1 302
  • При елфите ...
Да ви покажа един сладурски подарък, който получих тези дни и много ми се връзва с обстановката:

Скрит текст:

Момичета, няма и три дни до Коледа - снимайте и показвайте, че не остана за кога! Simple Smile
[/spoiler]
Може ли повече картина от клончето, което се подава?!? Simple Smile

# 1 303
Уна, супер са стъклениците! Леденото кралство.
Еделвайс, готин подарък! От какво е самото човече?

# 1 304
Aredhel, разбира се, ама то е най-обикновен клон. Като си го донесох от гората и го метнах на шкафа (за да не го счупя, ако го прибера някъде), си мислех да го боядисвам бял. После като почнах да украсявам, още не му бях намерила място и приложение и просто го оставих където и както си е и му накичих едни "излишни" дървени играчки. Пък като дойде и снежният човек, много добре се върза Simple Smile

La_Valletta, изглежда е метал, но е направена много добра имитация на боядисано дърво - с пукнатини и дупчици.

Общи условия

Активация на акаунт