Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 81 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нормално - първо пресушава и след това кожата се опитва да наваксва. Същото е и когато имаш мазна кожа на лицето - не се ползват продукти за мазна кожа, защото я пресушават и тя компенсира с допълнително омазняване. Трябва хидратация.

# 76
  • Пловдив
Абе...незнам вече дали е така...оня ден вдех точно хидратиращ, оня с алоето на Гарние. Ами за две измивания нищо не ме е впечатлило Rolling Eyes

# 77
От кой изсушител за лак сте доволни?
Ползвам за н-ти път на Есенс, хубав е, но бих пробвала и друго.

# 78
    Ползвала съм само на Ейвън и съм доволна.

# 79
Момичета, аз малко в страни от темата да попитам - Доволни ли сте от обслужването и качеството на продуктите в Онлайн Аптеки Ремедиум - с достатъчно дълъг срок ли са и т.н?

# 80
Поръчвам редовно онлайн от Ремедиум. Като цяло съм доволна. Единствено се изнервям, че често не достигат наличности - звънят да те питат искаш ли си поръчката без липстващите артикули и трябва да се пазариш да ти остане безплатната доставка, тъй като вината е тяхна. По повод на липсите, винаги плащам при доставка.

# 81
Каквото съм поръчваха досега не съм имала проблеми.

# 82
  • Перник

https://goldenshop.bg/top-lak-za-burzo-izsuhvane  От години ползвам този. Хвалила съм го и в темата. Веднъж пробвах Есенс, но за мен ГР е в пъти по-добър Simple Smile

# 83
  • Стара Загора
..::V.I.P::.. пита за исушител на лак, а не за бързосъхнещ топ лак. Аз имам на Essence, но съм го ползвала 2-3 пъти, но не мога да кажа дали имаше някакъв ефект.

# 84
  • Пеликания
По-добре да използва бързосъхнещ топ лак. По-бързе съхне със сравнение ако върху обикновен топ лак използва изсушител.

# 85
Като се лакирах преди, ползвах спрея на Лумс. Не е лош, особено за цената си.

# 86
Момичета, аз малко в страни от темата да попитам - Доволни ли сте от обслужването и качеството на продуктите в Онлайн Аптеки Ремедиум - с достатъчно дълъг срок ли са и т.н?

информацията ми вероятно не е актуална, защото не съм поръчвала отдавна от тях - изключително дълъг срок на доставка, което не ми е приятно, напр: поръчала съм хранителни добавки, предвидила съм 3-4 дни за доставка като максимум, чакам ги 10

преди време от мейк-ъп или от нотино бях поръчала тази мицеларна емулсия - бях с идеята, че е по-близо до вода отколкото до мляко, но се оказа обратно; не ползвам тм, но не ми се искаше да я подарявам, за това я ползвам от време на време; приятна е, не лепне, добре почиства, не дразни кожата, но на очи не съм пробвала

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 17:51 от bubanka

# 87
Специално се регистрирах, за да предупредя дамите, които използват кремовете от серията Retinol на Revuele и околоочния с магданоз на Ziaja да използват висока слънцезащита (мин. SPF 30) всеки ден, тъй като тези продукти съдържат Retinyl Palmitate, който прави кожата много чувствителна на слънчева светлина.

Също някой беше питал за информация относно съставките в различните продукти - за "анализ" аз лично използвам incidecoder.com (дава по- подробна информация от skincarisma.org).

# 88
  • Los Angeles CA
"Специално се регистрирах, за да предупредя дамите, които използват кремовете от серията Retinol на Revuele"

Може ли мнение за този Retinol,  пише, че е за пигментни петна.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 08:28 от lindor

# 89
  • Deutschland
За пигментни петна масово се препоръчва българския Ахромин. Не му знам състава обаче

Общи условия

Активация на акаунт