Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 82 888
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Може ли снимка на този крем тъкмо днес ще ходя до Лили и да го потърся

# 211
Кремът за подпухнали очи на Конопка продава ли се във физическите магазини, или само онлайн може да се намери?

# 212
Кремът за подпухнали очи на Конопка продава ли се във физическите магазини, или само онлайн може да се намери?
Аз си го взимам от Зоя директно от магазина.

# 213
Здравейте, знаете ли някоя маска за крака от този тип, който кара кожата да се бели?
Пробвах на Виктория бюти пролетта, течността в чорап, и имаше добър ефект.

Подкрепям!  Аз видях страхотен ефект и със сигурност ще си ги купя отново.

Още един глас за чорапите на Виктория. С големи резерви си ги взех пролетта, защото моята кожа е много суха и чувствителна. Отначало много ми щипеха, но ги свалих за десетина минути, после отново ги сложих и стоях с тях, колкото бе указано на опаковката. Беленето започна още на другия ден и приключи за 3-4 дни. Краката ми бяха в ужасно състояние, но чорапките махнаха мъртвата кожа, която не успявах да отстраня по никакъв начин, омекотиха и загладиха. Засега нямам нужда от ексфолиране. Може би чак на пролет ще повторя отново.

# 214
Може ли снимка на този крем тъкмо днес ще ходя до Лили и да го потърся

# 215
  • Седмото небе
Благодаря за снимката. При първа възможност ще го взема за проба. Сега първо имам от зелените чорапки на Балеа:

Ще сложа тях и ще чакам резултата. Иначе с пилите вече ми е тежко и бавно. Голямото 8 месечно коремче започва да ме затруднява все повече в някои козметични процедури Blush
Ако имате мнение за омекотяващ или подхранващ крем за крачета за нанасяне след ексфолианта от снимката горе, за да мога да поддържам ефекта на чорапките, ще съм благодарна да споделите.

# 216

Този крем и дезодоранта за крака са супер.

# 217
След такива ексфолиращи чорапи, освен с пила, поддържам ефекта от тях с тези 2 крема:
Скрит текст:

Преди години този крем ми беше излекувал едно доста болезнено напукване на едната пета:
Скрит текст:

# 218
Не знам дали в тази група хвалих масло от невен на  Флора Ис .
Наистина е чудодейно от две три намазвания и лющенето на носа и веждите направо изчезна .
От крема на Шол аз не съм доволна .
Но съм пробвала какво ли не . Засега най- добро е
 или Е

# 219
  • София
От няколко дни изпробвам този околоочен крем – https://soapfactory.bg/produkt/%d0%bf%d0%be%d0%b4%d1%85%d1%80%d0 … 0%bd%d0%b8%d1%8f/
Страхотен е, дава много добра и продължителна хидратация. Използвам го само денем и става за под грим, но ако се слага грим, кремът трябва да се нанесе с много "лека" ръка и да се изчака да попие. Пишат, че е подходящ за нормална и смесена кожа, но за мен е подходящ е за по-сух контур, за не толкова сух може би ще дойде тежък, ако се ползва денем и под грим. Но аз от години нощем ползвам масла, кожата ми е много хидратирана и е възможно заради това да не ми се вижда толкова лек.

# 220
  • Universe
Здравейте, знаете ли някоя маска за крака от този тип, който кара кожата да се бели?
Пробвах на Виктория бюти пролетта, течността в чорап, и имаше добър ефект.

Подкрепям!  Аз видях страхотен ефект и със сигурност ще си ги купя отново.

Още един глас за чорапите на Виктория. С големи резерви си ги взех пролетта, защото моята кожа е много суха и чувствителна. Отначало много ми щипеха, но ги свалих за десетина минути, после отново ги сложих и стоях с тях, колкото бе указано на опаковката. Беленето започна още на другия ден и приключи за 3-4 дни. Краката ми бяха в ужасно състояние, но чорапките махнаха мъртвата кожа, която не успявах да отстраня по никакъв начин, омекотиха и загладиха. Засега нямам нужда от ексфолиране. Може би чак на пролет ще повторя отново.

Здравейте,
Заинтригувахте ме с тези чорапи. Това ли са:
Скрит текст:
Ако са други, моля за линк Flowers Hibiscus
Само от аптека ли ги купувате или ги има и в търговски вериги?

Благодаря за вниманието! Уютна вечер! Sparkling Heart

# 221
Май тези бяха, не помня.От ДМ ги купих по препоръка на продавача там.

# 222
# 223
Това са чорапите, да.
И аз ги взех от ДМ, някъде към 7-8 лева на редовна цена бяха.
Виждала съм ги също и в Елитис, сигурно и по други магазини ги има.

# 224
  • Universe
Благодаря, дами!

Общи условия

Активация на акаунт