Ето, идва най-щастливия ден, когато две черти ще има и за мен ! ~бебеправене 380~

• 32 092
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ех,че хубава дата днес - новина след новина,бебо след бебо 😁 Да е живо и здраво голямото момче,да сте здрави и щастливи ❤❤❤

# 196
Леле! Честито Кийп!  Помня всичко от стимулацията през тестчето та чак досега. Много се радвам за вас и пожелавам от сърце прекрасен и дълъг живот пълен с щастие!  Blue Heart Blue Heart
Започна се с бебевалежа!
Марго, какви са тези приказки? До края на годината ще имаш и ти на път едно бебе реколта 2021. Чакаме те Two Hearts
Сиси, стискам палци за теста и за коремчето! Кой тест прави и къде?

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 22:27 от Jessito*

# 197
Благодаря ви, много сте милички. Всичко лошо се забравя...а понякога и не е чак толкова лошо, колкото сме си го представяли. Не бих могла да си представя близко време да помисля за второ дете, макар че винаги ми е приятно да си общуваме. По-скоро ще си почина от подобни размисли и страсти и ще насоча пак поглед към себе си.Имам нужда и от други изяви в живота, промени в  проф.  план например ,но ще видим как това се съчетава с промените в семейството и в предстоящите икономически сътресения за целия свят едва ли не.
Винаги съм се чувствала много обогатена и вдъхновена от присъствието ви в темата и от споделеното от всички вас, не само на тема бебеправене .За което съм ви признателна.

# 198
Ихаа, ихааа! Днес много бебенца! 😊 Стоплихте деня днес! Честито пак мамчета! Да ви растат здрави и усмихнати дечицата!
Хубава вечер, прекрасни момичета!

# 199
Ама да се разберем - сега е ред на всички, които чакат двете чертички Heart

Хубава вечер, мили момичета Hug

# 200
Борнче, честито момиченце Heart Да е живо и здраво и много да ви радва и съвсем скоро да си го гушкаш вкъщи Heart Много се радвам че писа и че всичко е наред Hug
MrsAlwayssRight честито момченце Blue Heart Да е живо и здраво и много да ви радва Hug
Относно вярата - аз съм вярваща, обиколили сме повечето свети места - люлката е в с.Златолист, както са писали момичета, ходили сме само веднъж, иначе и аз съм чувала че трябва да се отиде 3 пъти...
И през провиралката сме минавали, но за да кажа че някое място е чудотворно си го представям на цикъла след посещението да забременея или скоро след това, а това не ми се е случило до сега Cry  Най-силна енергия усетих на Кръстова гора - за мен това е най-святото място в България Hands Pray

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 23:12 от Winter11

# 201
MrsAlwayssRight, честита радост! Честита сбъдната мечта! Напълнихте ми душата и ме заредихте с положителна енергия. Да бъде здрав юнака и вие да сте здрави, да му се радвате! Бързо възстановяване Heart

# 202
Heartpulse
Кийпи, да сте здрави и щастливи с юначето! Каква чудесна новина. Все едно вчера бяха процедурите.
Нямах търпение Борнчето да сподели, видях събитието и си поревах в другата тема, поплаках си и сега, много се радвам за двете ви слънца.
Чери, не бързай, черешката няма да избяга. Калявай си търпението, когато си готова ще идеш.
Марго, дано да ни вземеш акъла в най-скоро време с най-яркия BFP.
Дриймър, лигавицата и фоликула изглеждат супер, все едно какво са очаквали, и един стига. Аз с 5*3 таблетки направих 2 фоликула, с *1 таблетка какво повече да е. Имаше и други добри новини днес, някой показа добър ТСХ, нова работа, д-р Цветков, преди това сърчицето на Тикълс. Абе страхотна тема, Рейв Heartbeat

# 203
Борнче и Кийпче, честити ви рожби Heart много се радвам за вас и ви желая здраве и прекрасни моменти. Всеки изминал ден ще се влюбвате все по-силно!
Борнче, ти си силна жена и майка, не ти е никак лесно, но твоята госпожица е най-големият стимул. Бъди до нея, тв има нужда от теб, и много скоро я посрещнете у дома, където толкова дълго сте я чакали.
Кийпче, да расте силен юнакът, да бъде закрила и вдъхновение за мама цял живот Blue Heart

Тея дни изпитвам носталгия по отмината година. По ирония на съдбата съм в овулация отново в същите дни, в които се случи нашето чудо Yellow Heart

Рейвче, благодаря ти за прекрасната тема! Нека е пълна до горе с вълшебство Hug адмирации че дори бременна продължаваш да я създаваш  Simple Smile

Ами върти ми се нещо в главата, пък ще ви го кажа колкото и да е абсурдно. Иска ми се един ден с всички вас отново да чакаме хубавите новини, отново да трепем заедно и да се подкрепяме както само ние си знаем. Е, знае ли се Heart
Всеки път когато пишеш ме обзема и мен носталгия защото започнах да ви чета когато ти правеше темите. Минаха вече две години и аз продължавам да си кисна и чета тук и да съпреживявам с всяка пишеща. Луда работа! Аз си го обеснявам с желанието ми за още едно бебе...или пък четейки ви се самонавивам още повече..
Честито на Борн и Кийп, да сте живи и здрави вие и семействата ви.

# 204
  • София/Севлиево
Кийп,честит син ❤️ Много се радвам,че всичко е наред.Кога мина това време... Бъдете здрави и много щастливи ❤️

# 205
MrsAlwaysRight, честито бебче! Бъдете живи и здрави и много щастливи Heartpulse
чери, както някой каза -спокойно- малката черешка няма да избяга, стискам палци всичко да е наред този път Flowers Hibiscus
Аntonelly , честито за новата работа, дано да те удовлетворява, и в най скоро време - да излезеш в майчинство Bowtie

Аз чакам чакам вече час и свиря тоз сигнал - без майтап чакам още лелката, за да пусна изследвания - трябваше най - късно на 17 да ми дойде, а никой няма. Чат - пат ме боли корема като уж да ми дойде, ама не. Сигурно е от поликистозните яйчници... Днес ми е ден 36, най - дългия ми цикъл е бил 32 дни Flushed

# 206
Честито и на двете момичета,нека рожбите ви бъдат здрави щастливи и да растат в безгрижно детство!!! ❤️😍🍀
girl,друг път боляло ли те е корема при кистите, защото мен не и почвам да се замислям има месеци явно когато съм с кисти усещам като придърпване има месеци всичко гладко минава мен 47 дни ми е било най-много... И после си дойде сам.

# 207
  • Казанлък(Бургас)
Борн, честита дъщеря! 💜 Нека бъде здрава и слънчева! Нека всичко е наред и много бързо да се прибере у дома!

Кийпи, честит син! 💙 Да е много здрав и много да Ви радва! Бързо възстановяване на теб.

Antonelly Успех в новата работа. Дано скоро се похвалиш с 2 хубави черти.

Аз днес пораствам. ☺️ (41г)
Реших да Ви почерпя здравословно с пожелания за здрави бебета. 🙂

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 08:46 от yanac

# 208
Hariom, аз от 2-3 месеца имам кисти явно, защото нямах положителен тест за О, а април като бях на преглед всичко си беше наред. Установихме ги преди две седмици. Корема винаги си ме е болял преди цикъл, и сега пак, по същия начин, не знам вече и аз Thinking

Yanac, честит рожден ден! Бъди жива, здрава и бременна!

# 209
MrsAlwaysRight честито бебче! Само здраве, усмивки и приключения Simple Smile
Хоп, редакция - Yanac, честита да си!!
Да върна малко аз към Надежда в Парадайз мола...аз знам откакто обявиха и чаках с нетърпение, щото ми е под носа 😀 И така не ми се иска всеки път 3 дни път с камили до АГ в болницата..
Погледнах обаче графиците и ми се струва, че лекарите от болницата взимат рядко смени в мола - моята АГ например има една дата през седмица горе-долу, на която е в Парадайз.
Някой беше споделил, че вече се е записал - има ли впечатления?
Надявам се скоро все за хубави неща и новини да посещаваме новото място Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт