Ето, идва най-щастливия ден, когато две черти ще има и за мен ! ~бебеправене 380~

• 32 095
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
MrsAlwaysRight честито, да расте щастлив и ти покрай него!

Yanac да си жива и здрава, а най-добре и бременна!

# 211
Yanac, честит рожден ден! Да си живи и здрава и много скоро да сбъднеш мечтата си!

# 212
  • София
Момичета, много се развълнувах. Обадиха ми се тъкмо по телефона, резултатите са негативни и е момченце. 😍 Само дано и днес на прегледа всичко да е наред, за да си се зарадвам на 100%
Не очаквах толкова ранно позвъняване и още не мога да асимилирам всичко. След прегледа, ако всичко е наред обещавам прашец. Joy

# 213
Hug ее sea.sea. бравоо, честитооо Bowtie

# 214
sea Честити сини гащи , да расте голямо юначето ! 💙
Yanac ,бъди жива и здрава и много скоро бременна ! 🎂
Днес нашия племенник става на 6 , да ни е жив и здрав и малко по-послушен 😁❤
Hariom , ggirl , аз съм забелязала ,че когато имам кисти и нямам Овулация , нямам и придърпвания , а когато сме доказвали О с УЗ , си ме боли стабилно .
Пожелавам успех па всички !
Хайде вече е време след валежа от здрави бебенца да идва и дъжда от положителни тестове! 😛

# 215
Честит рожден ден на всички малки и големи празнуващи днес! Balloon
Честито синьо Сиси! Много хубави новини.

# 216
Ехееей,
честити магични дечица на Борн и Кийп Simple Smile Да растат здрави, щастливи и много, много обичани от мама и тати Heart

Честито синичко и на Сий Heart да стои на сигурно в мама!

# 217
  • София
Честити бебчета на Борн и Кийп и от мен Blue Heart Heartbeat Да са ви живи и здрави, момичета, и вие да сте живи и здрави, това е най-важното!
Sea, на теб честито момченце, само хубави неща до финал Blue Heart Засичала ли си Овулация в месеца на бебеправенето? Нали казват, че момченца стават по-лесно с опити след овулация Yum

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 10:40 от Strawberry Cream

# 218
  • София
Sea,слава Богу! Честито за новината! Да расте момченцето и да ни радваш с хубави новини ❤
Yanac,честит рожден ден! Много здраве и сбъдната голяма мечта 🍀🍀🍀

# 219
  • София
Честити бебчета на Борн и Кийп и от мен Blue Heart Heartbeat Да са ви живи и здрави, момичета, и вие да сте живи и здрави, това е най-важното!
Sea, на теб честито момченце, само хубави неща до финал Blue Heart Засичала ли си Овулация в месеца на бебеправенето? Нали казват, че момченца стават по-лесно с опити след овулация Yum
Засичах с тестове, ама г.д всеки месец гледах да има опити ден, два преди овулация, в самия ден, и ден, два след това. Сега август месец точно как беше не си спомням. 😀 Първото ми е момиченце, което сега се надява на сестричка, ама 😂. Иначе много се е въодушевила милата, пита ме третото бебе къде ще спи, викам, чакай малко,мамо поне второто да се роди живо и здраво. 😀
YANAC Честит рожден ден и от мен! Жива и здрава бъди!

# 220
  • София
Хаха тя е готова за трето, много сладко Grinning Значи при теб теорията за момче се потвърждава - повече опити, особено след овулация вдига шанса за момче, заради по-бързите мъжки сперматозиди (да не ме разберете погрешно, няма нищо сигурно Wink ).

# 221
Sea, прекрасна новина. Спомням си, че когато ми се обадиха и на мен със същата новина се разплаках от щастие. Толкова бях развълнувана, че не съобразих и плачеща звъннах на съпругът ми да му съобщя новината. Така му изкарах акъла, защото ме чува че плача и отначало само успях да кажа, че са ми звъннали да ми съобщят резултата от прена теста Blush
Yanac, честит рожден ден. Присъединявам се към останалите пожелания да си жива и здрави, а в най-скоро време и бременна.
 Ето и малко инфо за мен: в началото на другата седмица влизам в девети месец. Днес ми издадоха направление за хоспитализация за плановото секцио. По обед ще ходя да си уговоря и точна дата.
Ако момчето не реши да излиза по-рано, след двайсетина дена ще е първата ни среща. Вълнувам се и все още не изпитвам страх.
Успех на всяка една от вас. Чакам да се похвалите с добри новини и нали знаете. Без значение по какъв начин (с или без лекарска намеса), важен е крайният резултат за който се борим.

# 222
Момичета,имам въпрос понеже много ме боли мъдрец и искам да пия аулин имам около 5 дни до МЦ (ако е редовен) и ппц не го чакам,както беше казала Лило днес си ми отчете отрицателен,аз го правих заради аулина...,та въпросът ми е ако е станало нещо (дай Боже) но още го няма нагледно аулин би ли навредил? Извинявам се за досадния чост дълъг като магистрала...

# 223
  • София
Hariom1, друго не можеш ли да пиеш - Аулина е толкова силен и вреден, че и без опити не бих го пила повече. А ако не си бременна - направо го махай този мъдрец скоро.

# 224
  • София
+1 за махането на мъдреца. Аз така се мотах, мотах и сега няма как. При първа възможност ще го махна, само проблеми ми създава.

Общи условия

Активация на акаунт