Ето, идва най-щастливия ден, когато две черти ще има и за мен ! ~бебеправене 380~

• 32 099
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря,момичета ще опитам с вода за уста и нещо по-леко,ще видя да го вадя...

# 226
  • София
Аз предната бременност я забавих с два месеца заради мъдрец. Болеше, надуваше се, махнах го, пих антибиотик, после пък докато ми мине един месец, беше ужас, но добре, че го махнах тогава. После веднага забременях. Останалите три ги махнах като родих

# 227
Heart DecorationЧестито на всички мамита за прекрасните новини Heartpulse
Да ви споделя, че в петък съм на първи преглед. Тръпна в очакване и много силно се надявам да чуя
хубави новини.
Стискайте ми палци:relaxed:Relaxed

# 228
  • София
Аз само с 1 имам проблем,то даже не ме боли самият зъб толкова, колкото ми причинява болка в ушите от време на време и субфебрилна Т. Бях на зъболекар, каза  че за сега не му изглеждат фатални нещата, дано издържа догодина.
  Стискам палци за прегледа!

# 229
А защо не посетите на зъболекар и той прецени какво и как да прави.
В началото на моята бременност, в трети и четвърти месец, се наложи да правя два зъба. Нямаше проблем.
Имам и още един, но понеже не ме боли, ще изчака след раждането.
Разбира се бях предупредила зъболекарят, а предварително бях изкоментирала и с АГ.
Не е хубаво по време на бременност да има "инфекция" без значение къде е тя.

# 230
  • София
Ако мен питаш, аз писах, че ходих. Каза, че за сега смята, че може да се изчака и не е фатално. Simple Smile

# 231
Аз пък отивам до зъболекарката,жената ме извика следобяд иии ще видим какво ще правим..

# 232
Честит рожден ден, Yanac! Бъди здрава и в най-скоро време бременна! 41 е хубава възраст, вече поумнели и в разцвета си знаем какво искаме и за какво се борим Grinning
sea.sea честити хубави новини! Чакаме прашец и дано да ти намалеят малко тревогите!
Ех, Марианкa при теб кога минаха тези месеци Heart
Аз си оправих още лятото зъбите, сега чакам на опашка за противогрипна ваксина и смятам вече, че каквото мога, съм направила, от тук нататък вече е Божа работа.

# 233
Марго, наистина много бързо минаха. Вече си имам и дата, така че обратното броене започна.
На всички силно стиснати палци, но има дами тук които са ми на сърце и наистина се надявам скоро да се включат с добри новини. Ти си една от тях Kissing Heart

# 234
Здравейте, момичета Hug Не знам дали и кой ме помни. Виждам доста нови никове, което е добре. Виждам и някои стари кучета и ви желая в най-скоро време да видите двете чертички!
За тези, които не ме помнят накратко след около почти година опити и липса на овулация, установена на фоликулометрия, миналия октомври за моя голяма изненада видях двете чертички! Беше 22ри октомври и не можех да повярвам, че в месеца, в който бях убедена, че е невъзможно, то взе че стана. Минавайки през вливки на интралипид, както и терапия през цялата бременност (която не беше много лека физически и психически) юни месец родих едно сладко момченце! Вече е на 4 месеца и ми стопява лагерите. Замерям ви с памперси и ви стискам палци и никакво отчаяние! Целувки и късмет! Flowers Hibiscus Heart Exl

# 235
Честито на рождениците днес! 🎉
Sea,  страхотна новина! Хайде, успокой топката вече малко! Порадвай се! Simple Smile
Kaylin , помня те! Да сте здрави и щастливи! Ако всичко е наред и за мен се очертава лятно бебе - края на май, началото на юни! Радвам се, че се разписа! 😊

# 236
Кайлин , помня те , помня историята ти , помня , когато ни показа теста ... как минава времето 🙂
Да ти е жив и здрав юнака и все така да ти взима тока и да те радва 💙

Сий , честито синичко ... все така до финал 🤞💙

# 237
Момичета, много се чудих дали да пиша, защото още не е сигурно. НЕ чакам Ц утре, но сутринта не издържах и си направих тест. Втора сравнително бледа чертичка се появи на втората минута, не повярвах и направих още два. Ами има си я. Честно да ви кажа не смея да се зарадвам. От година и 3 месеца правим опити, като през това време минах през извънматочна и мисед. Толкова много се надявам всичко този път да е наред, но и толкова ме е страх... Повечето от вас знаят какво е чувството. Как успяхте да се преборите с това?

# 238
  • София
Аз с никакви чувства и притеснения не мога да се преборя.😂 Но от сърце ти стискам палци всичко да е наред този път! 🤗

# 239
Chef mama всичко ще е наред този път пък и наближава Коледа... Тогава се случват най-хубавите неща стискам палциии!!!!
Мога ли да попитам с какъв тест засече чертичката,че мен днес шуър сутеинта е отрицателен(както казах заради аулина се тествах)

Общи условия

Активация на акаунт