Ето, идва най-щастливия ден, когато две черти ще има и за мен ! ~бебеправене 380~

• 32 101
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
Шеф мама, бременна си до доказване на противното! Честито!!!
За съжаление страха те преследва винаги и навсякъде. Няма отърваване! Просто се примиряваш и си живееш с него. Гледаш да го игнорираш! Някой път той те побеждава, друг път ти! Wink Ето аз чакам пред кабинета на АГ сега! Днес аз ще победя!!! 🍀

# 241
Кийпи бееее Heart Да е и жив и здрав тоз малък сладък юнак !! Мале кога смятахме чхг-то му ние тука стаааарите му лели, айде феи да се наречем Grinning
Марианка и тя тръгва към родилното, Ивето и Рейв я наблюдават в засада да я заменят и те ги те - 5-6 бебета си износихме покрай вас !
Кайлийййййн Heart Твоето момченце направо води групата като главатар на Бандата на БгМама ! Това неовулационно човече как им извъртя номер оная наша "любима" репро лекарка Grinning Дет се вика, "ма така съм се смял"....
Всичко много хубаво ама трябва да зареждаме следващото поколение, че вие износихте и родихте ваще, а наще даже не са разбрали, че трябва да се включват в маратона , мързеланковци !

Шеф Мама, хайдеее , нека ти да повлечеш крак за новата Революция Heart Всичко ще бъде наред този път, вярвай !

# 242
Chef mama ...Стискам палци най-най съкровенното ти желание да е на път!Вярвай!

# 243
Chef mama Тихичко честито и до финал! Всичко ще бъде наред, вярвай го, стискам палци! ❤️🙏🤗
Както казва Локо хайде дано повлечеш крак и да има бебевалежи! 🥰

# 244
  • София
Chef mama, и от мен едно усмихнато и тихо честито! Няма лек за страха,но имаш цяла група,която силно ти стиска палчета❤❤❤❤
Голямо благодаря на всички мами,които споделят и ни дават надежда,че след бурите изгрява по едно слънце,което ни топи лагерите 🥰🥰🥰

# 245
Chef mama всичко ще е наред този път пък и наближава Коледа... Тогава се случват най-хубавите неща стискам палциии!!!!
Мога ли да попитам с какъв тест засече чертичката,че мен днес шуър сутеинта е отрицателен(както казах заради аулина се тествах)

One step от ebay, с чувствителност 10 е, както и Експресс тест у нас. Експресс при предишната ми бременност имаше доста положителна черта, два дни след това направих кръвен и излезе нещо около 40. Тогава шуъра ми даде почти невидима чертичка. Аз с първата ми бременност бях пила Аулин в деня, когато трябваше да ми дойде (не бебеправехме и дори не помислях, че може да съм бременна). Тогавашната АГ ми каза, че щом е било еднократно не е страшно, ама не знам... Дъщеря ми се роди здрава Simple Smile Успех Heart

Благодаря на всички, че ми вдъхвате надежда и кураж! Незаменими сте Heart

# 246
  • София
Chef mama, честито! От сърце ти желая всичко да е наред този път и да се сдобиеш с второ детенце след 8м!

# 247
  • Варна
Chef mama ,тихичко Честито и до финал ! ❣
При нас сега са дните за бебеправене , но от 1 месец на мястото ,където ми е правена епизиотомията при първото раждане , получавам зачервяване и сърбеж , и е адски дискомфортно при полов акт... сега на 26ти съм на лекар , да видим какво е това нещо. 😔
Междудругото за съфорумничките от Варна , препоръчвам Ви с две ръце д-р Илиан Иванов. Моя приятелка , след 3 години опити , забременя естествено , след три месечно посещение при този лекар 😊
Стискам палци за мен и за всички вас ,които чакате така желаните две черти. 💟

# 248
chef mama, честито и дано всичко да е наред този път до финала! Two Hearts Hug
cherry, стискам ти палци и на теб, влизай на отчет след прегледа Flowers Hibiscus

# 249
  • София
Are you ready?
🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️                                                             
  💙💙💙💙💙
Ръся ви със синичко и ви го желая от сърце!
🤗🤗🤗

# 250
Вече спокойно мога да ти честитя синичкото, Сий Blue Heart

Лека бременност и прекрасен финал Simple Smile

# 251
Здравейте, момичета.
Чета ви от няколко месеца и реших, че е време да се включа.
Първо, честито на всички наскоро родили - да са ви здрави и щастливи дечицата, а на всички бременни пожелавам лека и до успешен финал Simple Smile
Вече близо две години правим опити, след първата година се обърнахме към репродуктивен специалист.
Аз съм на 28г., със СПКЯ и ИР, с мноооого нередовен цикъл. Когато за пръв път одитох в репродуктивната клиника бях на ден 120 от цикъла си. ММ е с олигоастенотератозооспермия. Въобще - чудна комбинация сме двамата.
Този месец трябваше да започнем ин-витро процедури, но се оказа, че "леката настинка" на ММ е Ковид, та сега си стоим карантинирани вкъщи. Надявам се другия месец да нямаме проблеми и да действаме.
През двете години опити често съм изпадала в "дупка" емоционално, особено като се има предвид, че всички, ама наистина всички около мен, които искаха деца забременяха, повечето даже вече родиха, някой имаха и репродуктивни проблеми и с малко помощ успяха. Радвам им се на всички, радвам се и на децата им, но вие тук знаете колко тежи като нашите две черти все ги няма.
Но откакто ви чета се чувствам доста по-добре. Искам да ви благодаря на всички, че споделяте и ми давате надежда. И стискам палци всяка една от вас скоро да се запише в "бременните теми". Two Hearts
П.С. Доста дълъг роман ми стана представянето, извинявам се за което.

# 252
  • София
Добре дошла,Дими. Бързо да оздравявате у дома и следващия месец да е късметлийски!🍀🍀🍀

Момичета, аз не съм успяла да сваля достатъчно тсх - 3.5 се оказа и ще вдигам Л тироксин до 50мкг. Малко ме хвана шубето да не ме думне тахикардията пак,дано е посвикнал организма ми този месец докато пих 25мкг. И само се надявам точицата да расте и да се чувства добре.

# 253
Дими, напълно те разбирам за всички около теб, които са забременяли и родили и дори не оцяват какъв дар е това. Ние се борим от около 4 години, а моя позната в рамките на 2 години роди 2 деца и все се оплаква от тях и колко уморена и вместо да е благодарна на Господ за този дар. Желая ви успех следващия месец и скоро мечтата ви да се сбъдне!

# 254
Чудих се много дали да пиша в темата. Изчетох я цялата, много сте позитивни и мили. Както бях писала в друга тема. Да започна от това,че имам един Мисед март месец, в трети месец,спря сърдечната дейност на бебето,което преживях доста тежко... От Април започнахме опити и бяха все неуспешни(знам,че времето е малко,но пусто сърце не трае). Минах през тестове за овулация,опити всеки ден или през ден и то месец реших,че няма да правя нищо. Секс,когато ни се прави,тестове имах 2 изостанали вкъщи и реших на 6ти този месец и на 7ми да си го направя,понеже на 8ми трябваше да ида не гинеколог и реших,че там ще ми каже кога ще настъпи овулацията. На 6ти почти нямаше втора черта,докато на 7ми си беше +. На прегледа ми каза,че няма фоликул, който да се спука и или е настъпила овулацията или съм без този месец. Взе цитонамазка и МБ. Писа ми,че имам Ешерихия коли,която имах и при първата бременност.  Изписа ми Аугментин и Клион Д. Нещо отвътре обаче ме човъркаше ако е станало дали трябва да ползвам Клион С,понеже пише,че е противопоказно от 1до3м. На шега на майтап,преди 2 дни направих тестове за бременност като реално цикълът трябва да ми дойде тази събота и мислех,че няма как 5дни преди датата да има +,но любопитство. Всички тестове на 3 различни марки са с видими втори черти. Днес пуснах и кръвен,който е 107, а имам 3 дни до датата. Идва и казусът ми,че имам Хашимото TSH,за 10 дена от 2.4 е станало 3.13. Час при ендокринолог имам вторник. Появи ми се и бледо розово зацапване. Хем искам да се зарадвам,хем просто ми е много притеснено и не знам дали не направих грешка с тези ранни тестове...

Общи условия

Активация на акаунт