Ето, идва най-щастливия ден, когато две черти ще има и за мен ! ~бебеправене 380~

• 32 102
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
sea.sea прекрасни новини!!! Мечтаното ми синьо Blue Heart
Лира, при мен изобщо не се усети дискомфорт като вдигнах тироксина на 50. Стискам ти палци.
Chef-mama, DaDiSt тихичко честито, безпроблемно бременеене.
Чери, чакаме още прашец след прегледа Hug
Все прекрасни новини в тази темичка! Очаквам още положителни тестове и само хубави новини Heart

# 256
Sea супер новини Heart, кога мина това време се питам аз, всв едно вчера беше Blush знам, че на теб сигурно ти се струва цяла вечност от преглед до преглед де.

Cher-mama и DidiSt тихичко честито и се включвам в  стискането на палци, този път да няма неприятни изненади!

Добре дошли на всички нови и бивши бебеправещи, първите да се изнасят бързо, а вторите да са спокойни и готини мами Hug
Мен днес пак ме ядосаха тукашните лекари, за пореден път се отложи спермограмата на ММ чак за средата на ноември. Той поне си е взел и вече пие разни добавки, така че чакането поне не е съвсем напразно.

# 257

Ето ги и моите чертички, дано са истински. Пожелавам ви да се появят и на вашите тестове най- късно до Коледа Heart

# 258
DaDiSt - можеш да пуснеш още един кръвен и да видиш как нараства чхг или още тестове и да следиш потъмняват ли чертичките?
От мен тихо честито - щом ще се виждаш скоро с ендото, ще ти каже за тсх какво да правиш. Другият ти вариант е да им звъннеш ако можеш?
Недей да мислиш най-лошото със зацапването, напълно възможно е да не е индикация за проблем.

# 259
sea Честито синичко. Радвам се, че всичко е наред. Лека и спокойна бременност и много да и се насладиш.

Chef-mama Супер новина. Стискам палци всичко да е наред и този път да е успешна до финал.

Аз ще се надявам на Коледно чудо,че с нашите изследвания само на това можем да се надяваме.

# 260
  • София
Чери, къде си? Чакаме те! 🤗

# 261
Тъкмо и аз това пишех, Сий, че чакаме добри новини от Чери Simple Smile

# 262
Много се радвам за теб. Пожелавам ти да не ти идва въобще и Юни да си гушкаш малкото човече. 🙂♥️

Ето ги и моите чертички, дано са истински. Пожелавам ви да се появят и на вашите тестове най- късно до Коледа Heart

# 263
Подобно, Дади Heart

# 264
Момичета, имам си сакче, хубаво жлъчно мехурче и най-хубавото - ❤ Все още слаби пулсации, но са там.  Отговаря на 7с. и 3 дни! Е, днес със сигурност победих страха и по този повод няма как да не ударя една безалкохолна бира! Наздраве! Пък от утре пак ще се борим със страховете! Изписа ми Елевит, Мета фолиева, Вагинтол и Аспирин акар вечер. Както и да изследвам тромбофилиите и TSH. Не знам за аспирина ... явно се презастрахова. Каза по-спокойно да я карам /аз направо треперех по време на прегледа/ и че този път всички индикации са за една успешна /черешова Wink/ бременност. Ох! 🍒
Добре дошли на новите момичета и успех!
Шеф мама, ама ти единя тест направо си го изгризала, бе 😂

# 265
Чери, малката го докопа и тръгна да го чопли Grinning Това е първия Grinning
Честита победа, от тук нататък само победи предстоят!

# 266
  • София
Супер, много се радвам 🍒

# 267
Да, в петък задължително ще пусна. Звънях на лекаря(ендокринолога) не вдига. Дано не е проблем до вторник, а иначе и аз силно се надявам това зацапване да е просто безобидно. Все пак пия Утрогестан 2х2, Но-шпа за болките, но като цяло лекарите не ме взимат насериозно поради факта,че нямам закъснение...

DaDiSt - можеш да пуснеш още един кръвен и да видиш как нараства чхг или още тестове и да следиш потъмняват ли чертичките?
От мен тихо честито - щом ще се виждаш скоро с ендото, ще ти каже за тсх какво да правиш. Другият ти вариант е да им звъннеш ако можеш?
Недей да мислиш най-лошото със зацапването, напълно възможно е да не е индикация за проблем.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 19:28 от DaDiSt

# 268
Ехх не знам откъде да започна! Кийпче, Меги, честити ви наследничета! Толкова се вълнувам, това са си нашите бебчета, нашите първи две чертички, ЧХГ сметки, сърчица, тревоги. Нека оттук нататък да ви носят само радост и гордост! Heart
Честито и на дългоочакваните две чертички! Чери, с теб май заедно вървим, хайде за ръчичка до финал! Шеф мама, ще се насищат и ще си го отгледаш това човече! DaDi, тихичко честито и на теб! Вярвай в твоето чудо! Hug
Сий, дано се успокоиш с тези новини, че паниката ще те побърка. Давай вече по-спокойно!
Марианка, колко вълнуващо, че имате дата за дългоочакваната среща! Не мога да си представя какви емоции изпитвате сега!
С Кайлин все заедно си вървяхме и чакахме заедно М, толкова се радвам, че изписахме голяма част от ветераните, хайде списъкът да намалява и за стари и нови!
Чакам и Лиилоо да ни изненада гръмко Heart
Локото толкова я обичам, казала съм и, че ще се редя на опашка като издаде някой ден книга. Нямаш равна в думите!
Изобщо много ни е колоритна темичката ни, всеки със своите индивидуалности, като в живота Hug
Със сигурност изпускам много хора и събития, но ви чета и тръпна в очакване за чертички, прашец и пълни памперси!

# 269
Черииии Heart
Теб най-изкъсо те следя хехе трябва да има справедливост в тоя живот мамка му! И ето че има Hug

Общи условия

Активация на акаунт