Ето, идва най-щастливия ден, когато две черти ще има и за мен ! ~бебеправене 380~

• 32 061
  • 764
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Добре дошла и дано си за кратко тук🙂 Надявам се,че причините за неуспеха са ясни. Тук момичетата са едни малки енциклопедии по повод изследванията и винаги помагат.
Успех 🍀🍀🍀

Здравейте прекрасни момичета.Следя темата ви отдавна и реших, че е време и аз да се включа, пък дано сте ми на късмет.Имам прркрасен син на 11 години, една прекъсната бременост миналата година поради много кофти причини и една биохимична от миналия месец.Чакам си сега цикъла, за да можем да подновим опитите.Желая успех на всички тук.Страхотни сте.

# 736
Благодаря.Не съм се задълбочавала в изследвания, тъй като това ми е първа биохимична бременост.Следящия ме лекар ми пусна само биохимия, щитовидна жлеза и микробиология за сега.Всичко е нормално.
Добре дошла и дано си за кратко тук🙂 Надявам се,че причините за неуспеха са ясни. Тук момичетата са едни малки енциклопедии по повод изследванията и винаги помагат.
Успех 🍀🍀🍀

Здравейте прекрасни момичета.Следя темата ви отдавна и реших, че е време и аз да се включа, пък дано сте ми на късмет.Имам прркрасен син на 11 години, една прекъсната бременост миналата година поради много кофти причини и една биохимична от миналия месец.Чакам си сега цикъла, за да можем да подновим опитите.Желая успех на всички тук.Страхотни сте.

# 737
Не че съм имала очаквания този месец 🤣. Либидо 0 и се отчетох само с 1 опит и то не беше около О., вярвам на теста. Само дано дойде по-скоро и вече се стягам, че мъжо само ме мъмри 😂.
Ох хубавото е че поне при него желание има, аз малко бях изпаднала в дупка, но се надигам!

Orenda, много ти благодаря за споделеното и за прашеца Heart Hug
Одри, скоро не съм ти пожелавала късмет Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Ех Believe - че, ако минат още дни се тествай пак може пък да се покажат две чертички Flowers Four Leaf Clover

# 738
  • София
Tortelina, на мен след биохимичната аг ми пусна и за тромбофилии пакет. Видя се проблема. Ти си преценяваш разбира се,просто споделям опит Simple Smile

# 739
https://fb.watch/1ykdHvUgoQ/
Доктор Сигридов на живо в страницата на списание кенгуру. Темата е за подготовката за зачеване.

# 740
Не знам още кой гледа темата за подготовка със Сигридов, но аз съм с изключително смесени чувства. Личи си че разбира и има комплексен и инновативен подход към много често срещани проблеми преди и по време на бременност. НО изобщо не ми допадна прекаленото му самохвалство, как поне 4 пъти индиректно се самоопредели като велик, даже се сравни с Меси Joy wtf?! и как едва ли не никой от колегите му колкото и да се опитва не може да стигне това ниво защото трябвали знания, а той ги имал (а всички други явно не?) Е, поне каза, че може да е велик, но все пак не е господ (ай стига бе! Joy )
Стана ми откровено антипатичен и сега и разбирам цената му за преглед... Дано на никоя от нас не се налага да стигаме до него, пък бил той и велик.

# 741
и аз съм с доста смесени чувства. Отрече доста неща, които уж са от неговата школа и съвети или поне така съм чела в групата му във фейсбук. Не казвам, че не е изключително добър, сигурно има покритие, но нещо ми е ту мъч и на мен Rolling Eyes

# 742
Аз пък го разбрах по-различен начин това за величието, но както и да е. Вероятно е трудно разбираем заради особеното му "хапливо" чувство за хумор. Но определено има много знания и е първия лекар, който съм виждала макар и само на екран, да обръща внимание на промяната в биохимията под влияние на стреса и психичното състояние на жената.

# 743
  • София/Севлиево
Ох,да си отдъхна,че явно не съм единствената,която не си пада по Сигридов и няма да отида на преглед при него, освен ако друг лекар не ме прати,ама досега не се е случило.Да,имам си проблеми и сигурно съм интересен случай,ама не е той моя лекар.Няколко пъти мислех да си пробвам късмета при него,но ММ ми вика,че няма нужда само да ме вкарват в още филми...

# 744
Има его, личи си, но пък кой човек добър в бранша си няма. А колко лекари имат пък без особено покритие. Особняк е просто и чуството му за хумор действително ако не се разбере правилно излиза и самохвално.
Обаче е толкова ерудиран. Шапка му свалям. Заради личностна неприязън не бих се лишила от професионалния опит.
Действително иновативен подход и напредничав и някак ми допада, че е хем детайлен хем се гледа цялостната картина. Задълбочил се е над неща, над които малко лекари си правят труда да мислят. И може би и затова малко снисходителни говори за гилдията.
Факт е, че има холистичен подход и че не изписва например прогестерон щото има кървене (90% от агетата), а мисли откъде е това кървене понеже очевидно може и да е противопоказно. По същия начин за доста неща, за които се знае, че така се прави и толкоз.
Пак смятам, че се е олял с цената на прегледите, но след всяко интервю съжалявам, че няма повече доктори като него.

# 745
Момичета, спешен въпрос - къде в София могат да направят спешно абразио, сестра ми е с два големи полипа и кървене вече почти месец. Плановите явно ги забраниха навсякъде, но не искам да я пратят на някой касапин.

# 746
+1 за mixed feelings след видеото със Сигридов. Не мога да реша дали преобладава впечатлението, че си разбира от работата или това, че наистина ми липсваше смиреност някак си. Не, че бих успяла когато и да е да се вредя с час, но това е друга тема...

# 747
margolotta, трябва да я пишат спешен случай... обаче не мога да помогна с име, трябва да стане някаква врътка сега за прием Sad в майчин дом има читави, един опериращ - Начев, хвалят го, но пак не съм сигурна, да кажат другите момичета
Аз влизам да ви се похваля с малко сладко сърчице ❤ Тупкаше на екрана, беше брутаааално... да чакаш този момент толкова време и накрая ти е толкова сюреалистично, че не можеш да осъзнаеш! Пожелавам ви го! Миналата седмица беше малка точка, а днес беше 2-но по-голямо! АГ-то му вика чудото 😍 чудо момичета, за всички, по много! Дай Боже ❤

# 748
Марго, дано някой се включи с препоръка за лекар! Успех!
И аз в кюпа със смесените чувства "С гри ов". Д-р Хаус отвсякъде 😂 Чувството му за хумор е доста странно и трудно за проумяване, особено ако се сблъскваш с него за пръв път. Харесва ми индивидуалния подход, това, че разглежда нещата в дълбочина, търси първопричината на проблема ... Определено е различен и интересен - и като личност , и като лекар. Не знам. Някой ден може и да се докажат теориите му за аутизма и другите неща, но ми се струва, че на този етап все още говори неща, които сигурно той си обяснява, но не и аз. Също чухте ли за тромбофилиите - няма нужда от фраксипарин, а просто да се изпиват 3,5 л. вода. Объркана съм! 🙄
Лилоооо, честито сърчице! Честито Чудо! 🤗

# 749
Марго, спешни операции си правят навсякъде, а тя с това кървене спокойно минава за спешност. В Щерев със сигурност правят, като бях на преглед една дама се обади на лекарката ми и каза, че ще я оперира по спешност. Мога да препоръчам Магунска като добър хирург, във форума съм чела за Попов във Вита, че бил много добър с лапароскопските операции.

Лило, честито! Чаках те да се разпишеш с новини и много се радвам за теб и твоето малко чудо Hug

Общи условия

Активация на акаунт