Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 331
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Ефе като гледам около Еда се навърта - да не заработи шамарената фабрика за него?? Grinning

Сега, като видях сторито, още нещо ми хрумна - ама той и Керем не оставя Ханде насаме с Али... да си снимат спокойно, ами и там им свети, хванал камерата и "юхууу". Grinning Grinning (Това в кръга на шегата де, ама...)

То шега, шега .... но да си кажем истината Sunglasses Той нашият е "светулка", свети навсякъде Heart

# 121
Думите на Башак които казва на Сарп и показва Керем са ревнува

# 122
В Туитър пишат, че уж са скарани ,а не могат един без друг, и серията в сряда щяла да е ""Бомба" Simple Smile

Соц. мрежи "полудяха", взязохме в трендовете  Wink

# 123
Ами то всяка серия е "Бомба" Grinning
Но са сладури големи! Heart
Чак и аз искам да съм актриса, честно , хиххии..

# 124
  • София
Аз питам защо Керем не е допуснал и Али на снимката? Ами само с Анъл и Сарп. Joy
(Шака. Шака. Смях да става.)

Иначе тя Еда ще надуши Серкан, че не му е чиста работата и не е искрен в причината да я остави. Залагам на това. Sunglasses

# 125
Те напоследък все за серия бомба говорят, а фрагчетата издават всичко. За последните два епизода фраговете не бяха подвеждащи или ние много надобряхме и познаваме какво ще стане. Трябва да ни правят изненади.

# 126
Фраг още няма, да не това да са имали предвид .... да ни замажат очите ... ребус - няма, фраг - няма..., пуснаха ни нещо и ние (феновете) сме доволни ...
Соц. мрежи полудяха с краткото клипче и снимката, надали ще си гърмят патроните с ново инфо Sad
Ще си останем с това тази вечер

# 127
Доколкото помня, в петък никога не са пускали втори фраг. Винаги е било в събота, а миналата седмица - в неделя. Сега може и да има промяна в схемата, но тогава ще има много голям дупка до сряда, която със снимките и озета едва ли ще ни държи достатъчно ентусиазирани, освен ако фраговете не са три...

# 128
  • София
Ако питате мен, да няма днес втори фраг, ами като наближи сряда. Може утре или в неделя най-добре. И стига са издавали какво ще става в епизода. Нека ни пуснат мухата във втория фраг, да ни зачовъркат само любопитството и толкоз. Да загатнат нещо. По-малко снимки, даже озет не знам дали е добре да има. Всички сериали ли са така? Че това е първият, който следя в реално време. Всички ли пускат по два фрага, ребуси, озети, сторита и снимки от сетовете? Защото имам чувството, че грешат в подхода. Да - трябва да подсещат зрителя за себе си, да му поддържат интереса, да му пускат кукичката, но само толкова. Имам чувството, че нашите продуценти издават всичко и затова хората не гледат задължително в сряда. Поне с последните няколко епизода е така. В началото като че ли имаше по-голяма мистерия какво ще се случи в епизодите.

# 129
  • Кърджали
Бърборанке, всипки сериали са така от време оно. Поне моите спомени са такива, а аз съм гледала сериалите им и преди 100 години. Озети, фрагмани, всичко - тояа са им сякаш писани/неписани правила. Дали защото съм им свикнала или щото съм такава, на мен това не ми препи. Да, често издават дори края на серията, ама на мен не ми е важна последната спирка, а пътя до там, тоест какво и как ще се случи. И така до финала - то и финалс знаем, че ще е хубав, ама интересено как  ще стигнат до щастливия край. Дори понякога сама ходя да се ровипкам да търся озета, та да си имам идея какво ще се случи, ще се радвам ли, ще се ядосвам ли...

# 130
Скрит текст:
В Туитър пишат, че уж са скарани ,а не могат един без друг, и серията в сряда щяла да е ""Бомба" Simple Smile

Соц. мрежи "полудяха", взязохме в трендовете  Wink
Ох, развълнувах се много , уж са скарани, а не могат един без друг. Страхотно!
Направо се разтопих, не знам как ще
дочакам сряда Blush

# 131
  • София
Ще има любов, момичета! Виждам светлината в тунела. От розовите очила ли е или от виното, не знам, но знам, че другата сряда ще сме доволни и съвсем скоро отново ще се радваме на романтични моменти, целувки и прегръдки! Sparkling Heart

И една любима моя сцена, с която да ви усмихна: https://www.instagram.com/tv/CGQNlEopj2M/?igshid=1he2wmvftopdk

# 132
  • София
Разделени като двойка,но заедно навсякаде?Серкан щял да ревнува ,Еда да го провокира–Нека.Това е за предпочитане пред безднадежния поглед  след раздялата.Серкан ще стиска зъби,ръцето му ще кървят от вкопчването една в друга да не ошамари Ефе,сърцето ще го боли ,но ше диша и живее с всички човешки страдания ,тоест мъжа Серкан ,а не робота Болат.В един момент след поредната провокация на Еда ше избухне и гневно ше и заяви -мислиш че ме нараняваш ли Еда,не ти само ме караш да живея,аз ти казах ,че си въздуха за мен,остър режещ но въздух ,докато теб те има около мен аз съм жив,и за това благодаря на бога и си тръгва изригнал с това признание ,признание от наранената му душа.Тези думи отрезвяват Еда и поставят началото  на търсене на истината за тяхната раздяла. Естествено оше един сценарий напълно различен от подготвения от Айше.

# 133
https://vk.com/video-126686270_456241421

И кратко видео как Керем снима

# 134
Преди 20-Тина минути пуснаха фраг на ДЕК, може и на нас да пуснат, а и както някой беше писал може и 3 да ни пуснат тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт