Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Значи, taseto,  като гледам озета - нещата на там тръгват, обаче ще се забавят, защото, преди да се осъзнае, Еда може да свърне в грешната посока - към Ефе.  Ама то беше и планирано, защото иначе, защо ще го вкарват в сериала тоя пейзажен Ефе, ако не е подробност от пейзажа, за да може главната героиня да се научи да взема правилни решения.  (а той пък и пейзажен инженер - както гледах превод на ландшафтен).
 А както dariVale споделя, ако планират 40 епизода, ще има да гледаме Ефе пейзажния, отмъщения към Серкан и лутания, че нищо чудно и съсипания Серкан и фалит на холдинга, или там да му вземат акциите, да се вихри Еда да отмъщава заедно с Ефе, докато съсипе холдинга.  Той, верно, пейзажния само акции му в устата - е и Ферит подработва да му ги продаде.
На мен ми е само интересно да гледам Серкан ще поддаде ли на натиска, и доколко, защото явно това ще последва и как Керем ще го играе, защото досега се справя реалистично.   

А, за Италия, то беше ясно, че нямаше как да ходи, поне не в близките серии.

# 316
  • София
Ох, аз се надявам да не ги държат разделени нашите повече от 1-2 епизода. Както споменах, едвам издържах 12 епизода да ги съберат - сега, ако трябва да чакам толкова, за да се сдобрят... не е добре за нервите ми! Sweat Smile

Надежда ми дава фактът, че на снимките от еп. 15 Серкан е с пръстен. Simple Smile Който нищо чудно да свали и запрати по Ефе, като ги гледа как си приказват с Еда, усмихнати и доволни.

# 317
Малко рейтинги, според тях сме доста добре Simple Smile

# 318
Здравейте!
    Не ми харесва на къде завива сериала с този озет. Тягостното чувство, останало от края на предния епизод, се задълбочава. Но нетърпението за следващия нараства. Знаят как да ни бръкнат в душичките.
    Не мога да разбера какво се случва с мен откакто гледам сериала. Прибирам се от работа, вървя по улицата, сещам се за изпълнението на Керем на "Devil...", и на лицето ми трайно се настанява усмивка. Сигурно приличам на влюбена тийн-ка. Не се маха... усмивката. Не ми отива на годините . Става още по-широка. Дали не ме мислят за луда? Дано поне усмихна още някой.
       До сряда, момичета! Усмихвайте се!

# 319
  • Кърджали
За Италия... Според мен Еда ще замине на края на сезона. Като ако не планират втори сезон - ще е хванала за ръка Серкан и заживели щастливо... Ако плснират втори сезон обаче ще ги скарат пак и тя ще замине сама, а ние ще чакаме новия сезон.

Значи Еда все пак разбира от кого е степендията. И твърдоглаво я отказва. Ще се кара и с леля си.
Това е поредният шанс, който Еда отказва за да сбъдме мечтите си. Преди това, още преди Серкан да осъзнае напълно чувствата си и предложи да ѝ даде степемдията отново, да ѝ плати образованието, да се компенсира за причиненото. Еда отказа. Сега пак, защото баба ѝ нали... Тя може да е била първа в курса, номслед такова прекъсване вече има други първенци, а шансовете ѝ намаляват.

Ефе... Еда... Много хубсво, няма що... Импулсивността ще ѝ докара беля на главата, ама нищо - инапе пък няма да се върне в офиса. Ще го преживеем. Надявам се само Ефе да не я използва прекалено много в плановете си.,
Серксн ще ревнува и беснее... А аз ще искам да мина през екрана и да го гушна. Силно се надявам Енгин поне да нъде наистина добъе приятел.

# 320
Заради тази снимка, на която се вижда халката на Серкан, сериалът е влязъл в няколко тренда (Египет, Испания, Бразилия). Феновете са във възторг, че халката е на мястото си Gift Heart

И един колаж Simple Smile

# 321

Да видим какви ще ги натворят Еда и Ефе.
по-скоро на Ефе не му пука, целта му е да ги подхлъзне и най-вероятно накрая ще се измъкне по терлички - "проекта не е мой, аз съм само "помощник", няма да се подпиша".

Аз писах и преди - прицелил се е във всичко най-скъпо за Серкан - холдинга, проекта и Еда.

Вероятно е и така да стане... Че се е прицелил, прицелил се е... Ама и Серкан толкова лесно не се отказва от хората, които обича... Поне такава беше заявката... Има и друг вариант, колкото и клиширан да е... Еда, която в момента ще се опита да се оттласне от Серкан и да му покаже как може и без него, би могла в стремежа си да му натопи носа, сама да се подхлъзне на някоя бананова кора... Проектът е неин, Ефе ще помага... Понеже все пак зад този проект стои фирмата на Серкан, Ефе може умишлено да саботира и след това всичко да се изсипе на главата на Еда, която ще се довери напълно и изцяло на новия помощник, за да дразни Серкан, и ще мисли по-скоро емоционално, отколкото разумно... Да не се окаже после, че Серкан ще бъде човекът, който ще трябва да спасява и нея, и проекта й, и фирмата от провал... Както, между впрочем, го е правил и преди... .Smile

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 20:36 от mury9

# 322
Kissing Heart Здравейте отново, сладки!

До като пиша предишния пост, е излезнал озета! Много от написаното се нуждае от корекция след новото от озета! За това се включвам, но имам въпроси! Heart Exl

Dizzy Face Само аз ли не разбирам? Какво значи, че  Ефе предлага на Еда работа?! Нали Ефе в момента е холдинга, двамата със Серкан са главните акционери, Серкан го ръководи?! Тогава, с кого е сключила договор - с Ефе?! Но нали и Серкан е там?! Как Еда е служител на Ефе, а не на Серкан?! Може ли в холдинг с двама ръководители, Еда да работи само за единия?! Не разбирам документално как е оформен този договор! Ако работи с Ефе в неговата компания в Италия, така е по разбираемо, но те са в Турция!

Yellow Heart От озета е дадена обща схема за развитие на историята, но подробностите не са ясни! Как Еда ще разбере за стипендията, от кого? Как ще се развият отношенията с лелята? Добре, ще действа сама, без да се съобразява с нечие мнение, ще работи с Ефе, ще се доказва ... и ще пили нервите на Серкан!!! Наивно и смешно! До сега не съм писала за Еда, винаги я съжалявах, стрелях само по Серкан, когато я нараняваше. Но сега тук няма как да не пиша, че е една малка наивница, която винаги е използвала чара си и красивите си очи, за да се наложи! Ако не обърне внимание на състоянието, в което се намира Серкан, ако приема само думите му и реши да обяви война, значи добрината й е само привидна! От малка е свикнала да налага своето, благодарение на леля си.       В отношенията със Серкан разчиташе на красотата и чара, на увлечението му.  Това, че той винаги отстъпваше, беше заради любовта му и за това, че я приемаше като малко дете, което иска своето! Някой написа, че ако до сега тя е постъпвала наивно и по детски, значи е дошло времето, когато да порасне и да взема решения от позицията на зрял човек! Серкан може да я наранява, защото няма доверие на никой, но дори и в отношенията си със Селин не е имал за цел нарочно да предизвиква ревност! Ако използва Ефе, за да наранява Серкан, това си е отровна стрела точно в сърцето му! Може да е предизвикана, но няма да има оправдание за поведение, което е с цел не да доказва талант и професионализъм, а нарочно да наранява! Ще изглежда като отмъщение! Какво да кажем тогава за любовта на звездичката на Серкан?! Ако Серкан с решението си нарани Еда, то нарани два пъти себе си, спестявайки жестоката истина! С поведението и решенията си тя ще го убие!
Белезниците ще са сложени, но не за двамата, а за двете ръце на Серкан!!!

Bookmark Момичета, с нетърпение чакам да пишете нещо повече за този озет! Най вече ми е интересно какъв е този договор САМО между Ефе и Еда!

# 323
Понеже харесвам актьора ми се иска Ефе да не е лош герой . Даже и да е човек на бабата , както писах преди ,може тя да го е изучила на веремето и да и дължи лоялност .
За мен това ,че Еда ще работи под носа на Серкан с Ефе е повече от очаквано . Даже си е клише . Дано измислят нещо различно и интересно ,за да спасят рейтинга на сериала .
Отлична игра на Керем , браво на талантливото ни момче . Както казах и преди, Ханде има още какво да учи , но съм абсолютно съгласна ,че се справя много добре с ролята на Еда . Малко съм я гледала преди , но ми стигна да видя ,че тогава беше поредното красиво лице на екрана . Тук много ми хареса и се видя ,че тя работи над актьорските си умения . Много си личи и симпатията към партньора , което и дава още по-голям стимул . Браво и на момичето ни  !

# 324
neorum за Ефе казаха няколко пъти,  че очаквал екипа си, да дойдат и да работят  по онзи голям проект за 2г свързан с пристанището , доколкото помня . Това е проект на холдинга. В такъв случай спокойно може да наеме Еда като част от екипа му за този проект. Всички други проекти, които са обсъждани до момента са свързани с Арт лайф и нямам идея как и с какво право Ефе иска да се бърка там (още не съм гледала последната серия. ) Ако  Еда не работи  за Арт лайф нейният обещан проект също отпада.  Малко са овъртяха с тези две фирми в една сграда Joy

# 325
Здравейте, момичета,
Включвам се набързо, само да пусна това от Dizilah. За момента сме сигурни, че ще продължим. Фокс спират Ögretmen, ще излъчат последния епизод на 8 ноември и имат нова драма в пре-продукция, Kefaret.

# 326
Аз доколкото разбрах са спрели Savasci за момента  , заради липса на финансиране,  но май се очаква да го продължат след време . Не знам в кой ден са го давали и има ли нещо на негово място в момента Thinking

# 327
В сряда няма спрян сериал, а започналия миналата седмица Seref sozu/ Дума на честта даде силна заявка  в любимия на турската публика стил - невъзможна любов в мафиотско-интригантска среда.
Бонус е според мен, че тази седмица не успяха да покажат финала на предстоящия епизод. Yum

# 328
Ново от Биге

И от сета:

П.С. Ще има ли фраг тази вечер, някой да е разбрал нещо? В Туитър се върти това, но от него нищо не се разбира.

# 329
  • София
Дума на честта започна много слабо. Рейтингът му е около 2%. Не се знае как ще продължи, разбира се.

Някой по-нагоре беше писал, че ние не сме застрашени, защото сме излизали най-евтино на Фокс. Как така? Какво ще рече “най-евтино”?

Аз си мисля, че тепърва рейтингът ни ще се покачи отново - мисля, че ще сме около 5-6%. Просто се надявам още тази сряда да има покачване, за да се успокоим всички. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт