Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 255
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Дано да ни пуснат трейлърче за 15 еп. Нямам търпение.

Снощи са приключили снимките по него и днес почват 16 еп.

Явно 16 еп. ще е за Голф ризорта. Снимките днес ще са на мястото, където Серкан и Еда се срещнаха с г-жа Идил.
Ако Ефе и тук почне да си вре носа... ще станат много ландшафтни архитекти - Идил, Еда, Ефе Fearful

# 301
Точно, dariVale! 100%!  Аз снощи се замислих, като слушах записа от сторито на Ханде и Керем, ако това е част от серия по-натам и той пее Devil in Disguise, какво ли Айше е замислила за Еда.

Маргарита Н., много ти благодаря за линка:hibiscus:

Изгледах снощи серията - какво да кажа - ами  - много силно актьорско представяне от страна на Керем Бурсин.
Също, не лошо играе и актрисата, която е в образа на майката на Серкан.

Относно сериала, вероятно е да очакваме развитие в образа на Еда по отношение на това, което описва Дари.  Знам, че не е лесно да простиш, но в живота, много хубави неща не ни се случват, защото все още не сме дорасли за тях.   

Да, също съм на мнение, че Серкан нямаше да постъпи "джентълменски"  ако не виждаше реакциите на Еда, колкото и да държи на нея.  Всъщност, Керем изгражда образ на един много зрял човек.   Ми, то за нищо - караници, а за нещо по-серозно - както и заключи Серкан - няма да се получи. 
Всъщност, в този епизод Серкан демонстрира, че познава добре хората, нищо че не го показва.  Сега, и историята на майка му с коняра - джентълмен - все ми се струва, че в тая връзка пак конярът е бил по-зрелия, а тя по-разглезена.  И кой знае дали конярът не е бил в положението на Серкан - а той явно не е успял да види в тоя образ майката на Серкан.  И дали е било джентълментство или реализъм?  Понеже и на него сигурно му е било толкова трудно да остави Айдан, колкото на Серкан да остави Еда.  Защото, кой знае и към Алпесин какви ли претенции е имала Айдан и дали напъните му на работа - дето обясняваше колко много е работил като млад - не е било, за да й угоди.  А и толкова години да не й сподели тайна която го смазва, явно не е очаквал от нея подкрепа, а само проблеми.
После Айдан - това дето разказваше на сина си за коняра - единствената си любов - ами, тя излиза, че не е направила никакъв опит да го намери и да се бори - за единствената си любов.  После разбрала, че за някакъв колан избягал.  Айде де. 
Мисля, че и Серкан прави паралел между двете - но за разлика от коняра, той физически
 не бяга - просто й каза, че няма да се получат нещата, и е прав - няма как да се получат -  от тук нататък, според мен, е ред на Еда да постъпи различно от свекърва си, да се бори за любовта си и за тоя човек. 

Серкан до последно нямаше намерение да постъпи"джентълменски".
Еда го принуди със своята категорична непреклонност да прости. Някога, като дете, си е избрала конкретна личност която да обвини за загубата на родителите си - бабата.
Предприемачът е бил далечно и абстрактно понятие за нея. Трябвало е да има виновен, за да успее да се справи с болката.
Серкан обаче видя, че вече възрастна, тя в същност не е пораснала. Не само когато им подслуша разговора с Джерен. Много пъти и преди. При всеки проблем, караници, несъгласие тя първа казва на Серкан "гит".
Знаейки раните му си позволи да му хвърли в лицето, че живее необичан. Когато се караха пред брънч ресторанта тя каза "Искаш да се променя ли, Серкан". Каква е тази любов, в която само единия се променя. Кой определя, че да си предпазлив и дистанциран е лошо, а открит и безразсъден - добро.
Серкан показа, че познава хората около себе си. Познава характера и постъпките на Еда. Особено след като чу детското "никога и на никого няма да простя" (защото тя звучеше като сърдито малко момиченце), какво му оставаше да направи.
Тя ще го зареже и в трите случая - ако й каже, ако не й каже и тя научи в последствие, ако се раздели с нея.

# 302
Prinx, интересно е това което си написала като се замисля много си права.  Еда е много лъчезарна и волна като птичка, въпреки случилото се в детството й. Време е да порасне, наистина не е хубаво да си като Серкан. И двамата са в двете крайности, но Серкан е по зрял и наистина познава хората. Ред е на Еда да се бори за любовта им, досега не го е правила, първо го навираше в ръцете на Селин, малко като я притиснат и започва да се сърди и говори тежки думи.
Надявам се като мине първоначалния шок, да се замисли. Много е важно какво ще напряват дружките й. Ако първосигнално я подкрепят, няма скоро да се замисли какво става наистина със Серкан. Ще започне да го дразни и да му прави напук.
Снимката по-горе , където с Ефе сладко и усмихнато си говорят много ме подразни, дано не залитнат към варианта да го кара да я ревнува от него, доста е тъпо.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 15:16 от teseto

# 303
https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/15-bolum-ozeti

15. Bölüm Özeti
Eda, Serkan’ın onu terk etmesiyle mahvolur. İtalya’ya gidip eğitimini tamamlamaya karar verir. Ama bu kez de İtalya bursunu verenin babaannesi olduğunu ve halasının aracı olduğunu öğrenir. Halasıyla da arası bozulur. Artık kimsenin onun hayatına müdahale etmesine izin vermeyecektir.
Eda’nın işe gelmeyeceğini öğrenen Efe ona iş teklif eder. Sadece kendisine bağlı çalışabilecek, Serkan Bolat’la hiçbir ilişkisi olmayacaktır. Eda önce Serkan’la aynı binada, onu her gün görerek yapamayacağını düşünür. Ama sonra kararını hatırlar: Artık kimseye bağlı kalmadan, hayatının gidişatını kendisi belirleyecektir. Efe’nin teklifini kabul eder.
Eda’yı hayatından çıkardığını sanan Serkan, işyerinde çalışmaya başlayan Eda’yı görünce çıldırır. Ama Efe’nin çalışanı olduğu için bir şey yapamaz.
Eda Serkan arasında soğuk savaş başlar. Ofistekiler de şaşkındır. Eda tatlı tatlı intikamını alırken, Serkan’ı çileden çıkartmaktadır.

Google Translate:
Глава 15 Резюме
Еда е унищожена, когато Серкан я напуска. Решава да замине за Италия и да завърши образованието си. Но този път тя научава, че италианската стипендия идва от баба й и посредник е леля й. Освен това тя е в противоречие с леля си. Вече няма да позволи на никой да се намесва в живота му.
Научавайки, че Еда няма да дойде на работа, Ефе й предлага работа. Тя ще работи само с него и няма да има никакви отношения със Серкан Болат. Еда първо мисли, че не може да го направи, като се вижда всеки ден в същата сграда със Серкан. Но тогава тя си спомня решението си: Тя сама ще определи хода на живота си, независимо от никого. Приема предложението на Efe.
Серкан, който смята, че е отстранил Еда от живота си, полудява, когато вижда Еда, която е започнала работа на работното му място. Но той не може да направи нищо, защото е служител на Efe.
Започва студена война между Еда и Серкан. Хората в офиса също са объркани. Докато Еда си отмъщава сладко, тя вбесява Серкан.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 15:38 от kukli4ka456

# 304
  • Монтана
Сега вече разбрахме какъв е договорът и чии са сключените в съгласие ръце! На Еда и Ефе!...
Когато отмъщаваш, наранявайки любимия човек, нараняваш хилядократно себе си!...
Да видим развръзката и какво е замислила Айше Кутлу!...
Очаквам сряда вечер с нетърпение! Дори фрагман не ми е необходим!Нека изненадите са добри!

# 305
Много интересен озет. Както и предполагахме, Еда ще скочи с двата крака в капана на Ефе. Да му мисли после, като е толкова вироглава. Добре че Серкан ще е наблизо, та да контролира нещата, когато се наложи Wink

-----------------

Между другото прословутата Италия няма как да се случи, защото чисто технически няма как да снимат епизоди, в които действието да се развива там. Подобно начинание би било безкрайно скъпо, а сега покрай ковида и невъзможно. Освен ако нямат италиански декори в Бейкоз филмовите студия, подобно на нашите в Бояна, но се съмнявам.

# 306
Четох с транслейтъра коментар на един блогър в Инстаграм - Ясин Йозбек, той повече си измисля, ама нейсе, ще ви споделя - СЧК излизал на FOX най-евтино от всичките продукции и за това ще го държат до към 40 еп., стига да не се сринат съвсем рейтингите.
Еда като разбере кой плаща сметките на Ефето, не знам какъв тайфун трябва да му устрои. Но ще го гледаме това по-нататък. На снимката мен ме дразни повече мазната физиономия на Ефе, отколкото, че са заедно с Еда.
Да разясня историята с коняра. Не е избягал заради някакъв колан. Дори не е избягал въобще. Тръгнал си е тихо една вечер. Коняря-джентълмен всъщност е бил син на служители в богатото семейство на Айдан. Майка му е била домоуправителка на имението им. Бащата на Айдан отначало е бил доволен от работата на служителите си, купува им къща, плаща обучението на сина им. Неколкократно обаче е хващал майката на коняря да краде. Последната кражба е била колан на господарката, майка на Айдан.
След като е открита кражбата бащата на Айдан казва тежки думи на домоуправителката си, а коняря вечерта си събира багажа и се маха от имението без да каже и дума на любимата си.
Айдан после разбира за кражбата и разговора. Не стана ясно дали само коняря е заминал или цялото семейство.
Отделно на Айдан и любимия й живота е провален от неговата майка. Младежа правилно си е тръгнал според мен. Вместо благодарност и вярност, семейството му се отплаща с кражба за добрината на бащата на Айдан.
С кои очи да застане и да каже - обичам дъщеря ти, искам я за жена. Като дължи всичко, което има в живота си на този човек. Знаел е как ще реагира бащата на Айдан.
Знаел е, че ще я постави пред избора - семейството, богатството или любовта в бедност, но и в тясна връзка с безчестието на майка му. Понеже я е обичал твърде много е решил да й го спести.
И аз честно казано го разбирам твърде добре.
Скрит текст:
През целия си живот съм се стремила в отношенията си с близки хора да не моля за неща, които предполагам, че ще им се наложи да ми откажат с огромно неудобство. Защото след това заради ситуацията, в която са поставени тези хора изпитват един леко горчив привкус при следващи контакти.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 16:57 от dariVale

# 307
Скрит текст:
Скрит текст:
    Предупреждавам, че коментара е дълъг. Веднъж и аз да се включа с мнението си и да съм в крак с вас. Simple Smile)))

Момичета , току що и аз изгледах епизода с превода.
    Първо , заричам се повече на чуждици и само картинки , никога да не гледам предварително. Ще си чакам превода и тогава. Беше ми крайно безинтересно, защото елемента на изненадата ми се изгуби , знаех какво следва .... бях хванала от момента, в който Селин реже роклята до края на епизода.
    Разбира се , друго си е да го прочетеш на български и да разбереш за какво става въпрос, но като знаеш сцените и вече знаеш какво става и какво да очакваш,  не е толкова интересно. ..

Така , сега по темата за епизода.
    Първо . Ядосах се на Алптекин. Ето това за мен е крайно безотговорен родител. Добре , разбирам , че не трябва да има тайни в едно семейство и да няма скрито покрито , всичко да се знае. Това го одобрявам . НО НЕ ОДОБРЯВАМ , баща му да се държи като мишка. Изплю новината , и веднага на него му олекна и един вид не му пука какво става със сина му. Да се оправя,  както си знае и може. Какво е това сега ?! Както каза някоя от Вас, добре щеше да е , да отиде и да каже на Еда или най -малкото да поеме отговорност , да направи нещо , а не да бездейства , сякаш просто е в реда на нещата , сякаш нещо се е случило в рамките на нормалното и премливото .
    Айде за Айдан разбирам , тя наистина постъпи като майка , загрижена е , мисли го , опитва се да помогне. Малко мъчно ми стана обаче , че излезе , че тя има несподелена любов и се е омъжила за човек, когото не обича ! ..

Относно Ефе. Целия епизод беше - акции , та акции. Чак взе да ме дразни много яко. Лош герой се очертава. От сега казвам, няма нищо добро в него. Интриги ще стават и ще се въртят. Другото , което ми направи впечатление,  а не видях , някоя от Вас да го е коментирала , е това , че той открито флиртува или поне се опитва пред всички,  като сваля Еда. Опитва се да вземе всичко , що има Серкан, дори и момичето му. А нашата , наивна,  ама наивна да дупка. Веднага съгласна да й пипат нейното. Аз ако съм - ще умра от кеф , че любимия ми поверява толкова важен проект и няма да позволя на някой си дето не го познавам , да ми пипа нещата. Искам да си знам , че аз сама съм си го постигнала и това е. Ако съм се провалила,  поне сама съм го направила и ще си науча сама урока. Няма нужда от мечешки услуги.

Джерен. Прави сте  , и на мен ми се стори , че може нещо да се получи между Ферит и нея.

Енгин. Имам чувството , че гледам мен. Веднага казвам защо. Той не знае как да действа бавно и постепенно . Той предпочита да пропусне началото , трудното и сложното , а веднага да започне от средата , все едно от години са "семейство " . Аз съм същата. Много ми е трудно да започна ново приятелство , нови контакти и т.н. почувствам ли даден човек, веднага минавам в средата , все едно от години имаме такива близки отношения . Grinning Припознах се в него , хареса ми. Моят човек е.!

Последната сцена с Еда и Серкан. Голяма горчилка. Много жестоко и несправедливо постъпи Серкан. Още в предното си мнение бях споделила , че на света мразя хора , които РЕШАВАТ ВМЕСТО ДАДЕНИЯ ЧОВЕК. Седни , поговори , сподели , скарайте се , ако щете се бийте дори... ама заедно ще намерите начин и решение , а не да решаваш вместо другия и да го нараняваш.

Надявам се следващия епизод да бъде добър и позитивен. Heart
    Хайде по - бързо да идва неделя пак Heart
    [/list]
    =============
    =============
    "А нашата , наивна,  ама наивна да дупка. Веднага съгласна да й пипат нейното. Аз ако съм - ще умра от кеф , че любимия ми поверява толкова важен проект и няма да позволя на някой си дето не го познавам , да ми пипа нещата."
    Точно и аз тук се ядосах на Еда и после ,като излезе навън със Серкан и той и вика да не е толкоз добра тя не се усети,защо и го казва и веднага пак го нагруби с думите /по памет / не мога да бъда ,като теб робот и без любов...нещо такава.....добре бе джанъм това момиче ,тъй ли не усети че Серкан я Обича и е почувствал любовтта,но изглежда трябваше Серкан само да си работи и по телефона да и казва ОБИЧАМ ТЕ и до там...тя щеше да е щастлива,но нямаше да има тези мигове с него, които тя изглежда не ги има за любов,обич и прочие....много ми е наивна Еда с тая наивност и се губи борбеността и ,а къде се бори толкоз много без Серкан или помоща на домашните и,че се не се сещам....само с уста и фрази не се побеждава...

# 308
    • София
    Здравейтеее! Kissing Heart

Включвам се отново, защото видях озета. Simple Smile Не знам откъде да започна... Първо, за гърлото ме хвана това "Еда е унищожена, когато Серкан я напуска". Вероятно това ще първата й реакция - сърцето й е разбито и логичното решение за нея е да замине за Италия, за да избяга от Серкан. Хората така се справяме с любовната мъка - "далеч от очите, далеч от сърцето". Много правилен момент да научи за стипендията, за да се откаже да замине. Интересно е как ще реагира спрямо леля си - ще й се сърди ли дълго или ще й прости бързо. Но все пак, рано или късно, Еда трябва да замине за Италия, за да завърши образованието си - не може да остане недипломирана, нали така? Wear Mortar Board Та, как ще решат тази тема, се надявам да видим напред в епизодите, да не го забравят така удобно. Wink

Кога, как и защо решава да отиде и изплаче мъката си в дома на Серкан - пред Айдан и пред самия Серкан, не знам, но ще разберем в сряда. Според мен болката й преминава в гняв след разговора със Серкан и след като научава за стипендията. След което започва да действа импулсивно. Прави сте, че Еда е добродушна и искрена, но не толкова зряла и доста първична. Освен това действа емоционално, без да се замисля особено. Тези черти на характера, събрани на едно място, често водят до проблеми. Серкан в това отношение е доста по-уравновесен, било то и безчувствен робот. Съгласна съм и за това, че двамата са в двете крайности. Според мен заедно се балансират. Серкан има нужда да се поотпусне малко, а Еда - да сваля розовите очила понякога, защото "не всичко, което лети, се яде". В крайна сметка решението й е доста странно според мен. Но, ако се намира в безизходица, е приемливо. И все пак, ако е решила на 100% да забравя Серкан, няма логика да работи в неговия офис. Това, че ще го вижда всеки ден не само, че няма да й помага, ами и ще я наранява. От друга страна Ефе как се намърдва в тази ситуация? Кога и как разбира за случилото се между Еда и Серкан, че и работа й предлага? И защо? Определено има скрит умисъл. Че Еда е талантлива, талантлива е. Но съм сигурна, че в Истанбул има още много талантливи, че и дипломирани ландшафтни архитекти. Поредно клише е това с отмъщението, но да видим как са го измислили. На мен не ми харесва особено тази идея - защото не ми се искаше Еда да постъпва толкова примитивно, детински и първосигнално. Да видим какво ще включва това отмъщение - ревност? Ужасна идея! Вярно, че се закани на Серкан, но пак казвам - искаше ми се Еда да постъпи достойно и да му скрие шапката. Помним, че той не може да диша без нея, но, след като се раздели с нея - логично е да не иска да я вижда и чува, в неговото съзнание те нямат бъдеще заедно, така че той ще иска да се отделечи от нея възможно най-много. Следователно "най-щастлив" би бил, ако тя замине за Италия. (Досещате се защо са кавичките - естествено, че няма да е щастлив, но това е най-доброто решение предвид създалата се ситуация.) Ако Еда също се беше скрила някъде - например да си работи в цветарския магазин, както преди да срещне Серкан, нямаше да имаме филм. Айше трябваше да измисли къде и как да ги срещне отново. Ето защо, единият от главните герои, в този случай Еда (защото наистина щеше да е алогично да е Серкан) трябваше да вземе решение "да се върне обратно". Не знам... отмъщението е клише, което не ми харесва, ама никак, но е единственото, което звучи логично в случая за Еда предвид импулсивния й характер и детинските й реакции. Иначе няма защо да се връща. Добре де... няма да съдя предварително - ще гледам и тогава. Simple Smile

Надявам се сюжетната линия с отмъщението да ни допадне. Да се получат комични ситуации. Да гледаме ревнуващ без реален повод Серкан. Еда да не се задява с Ефе, а просто да се възползва от възможността да работи със своя идол. И се надявам да се държи на ниво със Серкан. Да не бъде като Селин номер две (Селин не е добър пример за бивша - нито със Серкан, нито с Ферит, затова давам нея за пример).

Интересно ще ми бъде да видя реакцията на Серкан - ще побеснее, това е ясно. Ще се настрои още повече срещу Ефе, но ще държи сметка и на Еда. Не знам дали покрай тази история болката му от раздялата с Еда няма да отстъпи място на други емоции. Може би и това е целта - за да сме ромком все пак, а не драма. Simple Smile

Сигурно сте забелязали, че озетите винаги ни разкриват само половината от епизода. В случая пак е така. Не знам дали искам втори фраг, защото в момента имаме доста въпроси, на които могат да ни отговорят с втория фраг, а това не е добре за рейтинга. От емотиконите всички гадаем за някакъв инцидент накрая - хубаво е това да си остане загадка и да го видим директно в епизода. Както и това сърце накрая - с нашите е свързано, но дали ще се съберат или просто ще има целувка, или само някакво сближаване??

Явно Еда няма да научи истината в този епизод. А ми се иска по-скоро да научи, защото наистина ми е интересно как ще реагира.

Ами толкоз засега. Гледа ми е епизод вече, да идва срядааа. Simple Smile

# 309
    Blush Здравейте, момичета развълнувани и очакващи!

Flowers Bouquet Ninika, вчера не се включих, но днес приеми поздравите за твоето синче, макар и закъснели, но от сърце!
    Нека ви носи радост, нека е успешен и роден под щастлива звезда! Heartbeat

Kissing Heart Мили момичета, няколко страници сте изписали, повечето коментари сте ги написали от моята клавиатура! Имате много интересни сценарии и се чудя дали и аз да не кажа своите фантазии - то какво да правим, освен да пишем свободни съчинения?!

Flowers Leaves Гледах епизода, мислих като всички вас за Серкан и Еда, за сем. Болат старши, за Ефе. Пак се очертава дълъг пост, за това не си го слагайте, познавате ме!
    Balloon Колкото и привлекателен образ да е отстрани, Ефе буди достатъчно съмнения, че нещо в този шеф-мечта е смущаващо. Всичко сте написали за него, да не повтарям след вас. За мен най големите подозрения са за това, че натрапчиво се стреми да се покаже идеален и да покаже на целия екип колко Серкан не е такъв ! Чудя се къде е корена на тази болна амбиция - за акциите, за поведението, за тази показност?! Има такива хора, които чернят другите, за да изпъкнат! Но защо неговите стрели са насочени само към Серкан?! Има и други акционери, има други в ръководството, но атаките са само към Серкан! За какво и за кого е необходимо да парадира с качествата си?! Защо да се доказва пред всички и с каква идея?! Толкова  целенасочено е неговото поведение, че няма как да не буди подозрение! Можем само да предполагаме. Сценарият ще покаже какво се крие в сянката на този герой.

Flowers Leaves Видяхме мерцедеса на улицата на Еда, ненапразно е спрял тук. Имате различни предположения, но аз се надявам да е Алптекин. Въпреки, че се покри като мишка след като изсипа черния си товар на Серкан, но той видя сина си да страда, видя с очите си любовта му, няколко пъти каза на Айдан, че Серкан и Еда могат да бъдат щастливи ... Надявам се чувството на вина да надделее, след като разбере, че Серкан се е отказал от Еда, за да не я нарани с истината. Ако разкаже на Еда, това ще бъде най голямата компенсация за всички грешки, които е направил като баща в миналото и сега! Серкан има нужда от това, някой да поеме своята вина и да свали товара от раменете му! А и време е вече сценаристите да избелят образите на родителите! Сем.Болат имат единствен син, след като години не са му помагали, не е ли време да го направят сега?! Така говори моята логика, но дали Айше ще иска да следва логиката?

Flowers Leaves Серкан и Еда - любовта им остана в два отделни свята! В света на Серкан - самотата и горчилката, че губи най любимото си същество и остава без въздух! В света на Еда - убеждението, че не можеш да вярваш на  мъж, дори да се кълне, че е влюбен до уши!
    Animal Paw Prints Как виждам развитието на историята в близките дни.
        = Серкан ще се насочи към работата си, но няма да успява, както някога да бъде на 200%. Явно ще има ревност, та той ревнуваше Еда от мъже, случайно или за кратко оказали се до нея! Чувството на вина ще го преследва всяка минута, любимите мигове постоянно ще изплуват в съзнанието, а късно вечер ще се взира в звездите, за да открие своята звездичка!
    Cupid Самотен и отчаян, останал сам с черните си мисли, и тази безкрайна потребност да искаш да бъдеш с момичето си, а да не можеш дори да мечтаеш за това! Да гориш в огъня на любовта си и да изгаряш, защото си САМ!
        = Еда ще си тръгне съсипана от това, което й поднесе любимия Серкан. Ако не се прибере веднага, ще има време сама да осмисли какво се е случило. Тя и без това имаше съмнения и предчувствие, че нещо не е наред. Серкан беше особен през последните дни и тя го забеляза, но изчака да види какво ще бъде това. Тя познава Серкан и ще се досети, че не всичко е така, както той го казва! Беше много точна в думите, които му каза на сбогуване! Те нараняват Серкан, но отварят рана и в нея! Ако не каже на приятелките и леля си, тя ще има време да разбере какво става наистина. В този момент няма полза от всичко онова, което ще чуе от тях! Само Фифи може да й помогне да разгадае историята, но дали ще успее да се овладее и за сега да не казва?! В работата - трябва остане тези два месеца до заминаването, да довърши започнатото и с достойнство да се оттегли. Ефе иска да работи с нея, Серкан не иска, но все пак ... обикновено става така, както иска Еда! Дори и да разследва, виждам Еда да се държи нормално в работата по проекта, леко дистанцирано от Серкан, без да натрапва техните последни отношения! Ще приеме помощта на Ефе чисто професионално, но все пак предпазливо, знаейки, че Серкан има особено мнение. Не искам да вярвам, че нарочно ще кара Серкан да ревнува - това беше в началото на познанството им. По скоро мисля, че ще се опита да работи дистанцирано от Серкан и достатъчно хладно, за да покаже, че това, което си казаха, я е засегнало дълбоко.
    Disappointed Relieved Пред другите ще бъде Еда, каквато я познават всички, само вечер, когато всички заспят ще остава загледана в звездното небе, мъчейки се да заглуши болката и да спре сълзите си!

Broken Heart Какво ще се случи - това, или това, или това ... няма как да узнаем, до като не дойде нашия ден!

Heartpulse Нека да идва, но искам да изчезне тази хапка, която се спряла в гърлото! Да има драма, но да имаме и глътка въздух! Това, че пишем непрестанно означава, че преживяваме всичко - отново и отново!

Sparkling Heart Не може без лоши моменти, но да не са повече от щастливите! Рейтинг или не - нека да не се увличат в драмата, а да ни поднесат това, заради което сядаме пред екраните! Ако искаме драма, ще си пуснем " Домът... ", или нещо друго.

Flowers Leaves Подсказките с емотиконите имат широк периметър и изцяло трябва да потопим в теорията на вероятностите. Няма да коментирам, така и така няма да позная. Както писах в предишния си пост, така създадените отношения между ГГ могат да се раздвижат, само ако има инцидент, който да ги разтърси и да ги накара да си помислят какво би станало, ако другия изчезне от живота им. Не искам лошото, само начин да се поставят в друга реалност!

Flowers Tulip Да свършвам, достатъчно играх с търпението ви! Ако има фраг, поне ще насочим вниманието си в друга посока!  Да пожелаем здраве на целия екип, да направят своето, за да може да седнем в сряда пред екраните за нови емоции! Писахте, че са свършили снимките, поне тази вечер ни зарадват с фраг!

Heartbeat Бай, момичета! Хубав ден и прекрасна вечер! Kiss

# 310
    • София
    Хоп, да споделя с вас една снимка (стори на Анъл в Инстаграм от преди малко):

Така, като ги гледам с тези якета, явно и при комшиите е захладняло. Nature Snowman

# 311
    Научавайки, че Еда няма да дойде на работа, Ефе й предлага работа. Тя ще работи само с него и няма да има никакви отношения със Серкан Болат. Еда първо мисли, че не може да го направи, като се вижда всеки ден в същата сграда със Серкан. Но тогава тя си спомня решението си: Тя сама ще определи хода на живота си, независимо от никого. Приема предложението на Efe.
    Независима от никого, само от Ефе. Smile

# 312
    Не мисля, че Еда ще научи още същата вечер за стипендията. по нейната логика трябва и леля си да зачертае от живота си, ще видим. Вихри се у Серкан още веднага, същата вечер, защото е със същите дрехи. И разговора й с Айдан е също същата вечер.
    Т.е във фрага ни показаха голяма част от първата третина на епизода.
    Еда ще си тръгне, яростта й ще набере още сила и ще хукне у Серкан да се разправя с него и майка му.
    След това вече трябва да вземе решението за Италия, после да се откаже и т.н.
    Принципно няма смисъл вече да показват втори фраг. И такова се е случвало когато са били назад с материала.
    Тъкмо ще ни е интересно.

# 313
    Аз,като улегнала жена и много видяла в тоя шибан и лицемерен живот,ако бях на мястото на Серкан с тези действия на любимата и родители им бия по една дузпа и ИГНОР,какво е това нещо да се обяснявам,страдам,за хора които дори не са се постарали да те опознаят и хоп ЗА ВСИЧКО СИ ВИНОВЕН ...ми да си ходи Еда при ЕФЕ и да премери кой е по по -най.....детинщини....почнаха да се оливат вече Аишето и сие.....

# 314
    • София
    Дари, съгласнам съм с теб, че няма нужда вече от втори фраг, дано и продуцентите са на нашето мнение. С втория фраг само ще развалят съспенса. (Съжалявам за тази английска думичка, но на български не мога да намеря подходяща.)

Неорум, харесва ми всичко, което си написала, и бих се радвала да се случи точно така! Но... мисля, че Еда ще е прекалено ядосана и огорчена, за да мисли трезво и разумно. Поне в този епизод надали ще достигне до заключението, на което всички се надяваме - че Серкан не беше искрен с нея и има нещо друго, заради което се разделя с нея. Което малко ме разочарова. Имах Еда за по-досетлива. Това първо. Второ, мислех, че наистина вярва в любовта на Серкан и го е опознала достатъчно, за да разбере, че откакто тя е в живота му, роботът в него се разби на пух и прах. Не знам... не усеща ли, че нещата не са така, както Серкан казва? Че премълчава нещо? Не вижда ли болката в очите му? Безизходицата и отчаянието, които лъхат от него. Нима ще повярва, че този влюбен мъж ще я остави заради работата и роботските си настройки? Нима няма да заподозре, че се случва нещо много по-сериозно, което е причина за раздялата им??

Общи условия

Активация на акаунт