Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 258
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро Хамде с малък фен

.https://www.instagram.com/p/CGgZe6tpLnh/?igshid=13n653h7twm2o    

.   https://instagram.com/stories/alicanaytekin/2422962133358542147? … hid=11y5pay91jqek

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 08:36 от sani1212

# 286
Джентълмена е постъпил благородно като не е поставил любимата пред избора любовта или семейството. Защото такъв избор е невъзможен.
Серкан до последно нямаше намерение да постъпи"джентълменски".
Еда го принуди със своята категорична непреклонност да прости. Някога, като дете, си е избрала конкретна личност която да обвини за загубата на родителите си - бабата.
Предприемачът е бил далечно и абстрактно понятие за нея. Трябвало е да има виновен, за да успее да се справи с болката.
Серкан обаче видя, че вече възрастна, тя в същност не е пораснала. Не само когато им подслуша разговора с Джерен. Много пъти и преди. При всеки проблем, караници, несъгласие тя първа казва на Серкан "гит".
Знаейки раните му си позволи да му хвърли в лицето, че живее необичан. Когато се караха пред брънч ресторанта тя каза "Искаш да се променя ли, Серкан". Каква е тази любов, в която само единия се променя. Кой определя, че да си предпазлив и дистанциран е лошо, а открит и безразсъден - добро.
Серкан показа, че познава хората около себе си. Познава характера и постъпките на Еда. Особено след като чу детското "никога и на никого няма да простя" (защото тя звучеше като сърдито малко момиченце), какво му оставаше да направи.
Тя ще го зареже и в трите случая - ако й каже, ако не й каже и тя научи в последствие, ако се раздели с нея.
Той просто избра тя да го мрази заради него самия, а не заради грешките на родителите му.
Така преживяното от тях ще запази стойността си и няма да бъде нулирано заради фактори извън тях двамата.
Единствено не е отчел факта, че Еда е боец. Докато мисли, че причините са вътрешни тя ще се бори.

# 287
  • Кърджали
Дари, абсолютно съм съгласна с твоето мнение за причината ппради коятонСеркан избра дс си тръгне. Той не може да в постави пред избора "паметтанза семейството ти или аз", защото при един такъв избор човекът неизбежно има такова усещане за избор.

# 288
Кой определя, че да си предпазлив и дистанциран е лошо, а открит и безразсъден - добро.

Да, да си открит и безразсъден има минуси.

Което ме подсеща за Ефе. Както и интересът му към Еда. Ефе изглежда иска да вземе властта от ръцете на Серкан (самият той каза, че обича той да управлява), предложи на Ферит да купи акциите му, за да има на хартия повече сила от Серкан. Опитва се да се хареса на екипа на Серкан, да спечели доверието им... Да ги спечели на своя страна.
Опитва се да вземе полвината проект за Еко-хотела и в даден момент дори може да поставят Фикрет бей пред избор - с кого да работи с Еда и Ефе или със Серкан.

Пред колегите на масата Ефе каза, че не е човек, който се крие по ъглите, а иска да познава хората, с които работи. Close Все едно каза, че Серкан се крие по ъглите и не се интересува от хората, с които работи. Bowtie Ефе се опитва да се покаже като по-добър от Серкан и да покаже недостатъците на Серкан.

Ако намеренията на Ефе не са добри, Еда със своята откритост и безразсъдност може да навреди на Серкан много. Еда е слабото място на Серкан.

Направи ми впечатление, че Ефе отбеляза, че Серкан е умен - в разговора след сутрешната среща на холдинга. А на обяда на Ферит му каза, че ако е познавал Серкан преди да подпише договора за съдружие, би премислил партньорството.
Т.е. осъзнава, че няма да е лесно да се наложи в холдинга, осъзнава, че Серкан е труден характер и е предпазлив. Но въпреки това не се отказва, твърди, че харесва му хаоса, забавлява го идеята, че може да ядоса Серкан още повече, и не смята да се откаже от желанието си да отнеме властта от Серкан. Fearful

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 09:47 от kukli4ka456

# 289
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ninika честит рожден ден на момчето ти на патерица....

Пожелавам му да е здрав и да сбъдва мечтите си...На теб търпение в тази сладка възраст-14-18 г Kissing Heart
Скрит текст:

Спорна работна седмица на всички....до среща в сряда...

# 290
# 291
Добро утро, мили момичета Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom
Дари, Кукличка, , мнението ми напълно се припокрива с вашите за всичко. Еда наистина може много да навреди на Серкан, а сега както ще прави напук за да го ядоса не ми се мисли какво може да натвори. Дано се усети по - бързо че е прав като ѝ казва, че хората не са добри като нея. Но драма ще има, то е ясно.
Пожелавам ви лека и усмихната седмица. Ще надничам когато мога да ви чета:kissing_heart:BlushHug

# 292
  • София
Здравейте и от мен, прекрасни момичета! Animal Bee

Нека денят ви бъде позитивен, усмихнат и ведър, какъвто си пожелавам да бъде и вторият ни фраг. Flowers Cherry Blossom

Честно казано, малко се притеснявам дали екипът ще смогне със заснемането на сцените за еп. 15 и монтирането им предвид ситуацията с Ковид, която са имали. Надявам се това да не се отрази на историята и качеството на епизода. Ще бъде лошо, особено предвид конкуренцията в сряда и спада в рейтинга. Стискам им палци всичко да е наред. Flowers Four Leaf Clover

Ето ви една снимка за добро настроение, докато чакаме:

Не знам за вас, но аз нямам търпение за новия епизод! Animal Frog

И ново от Ханде:

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 12:11 от Бърборанка с розови очила

# 293
  • Пришълец
Помислих си го и аз, дано ситуацията с К-19 да не окаже влияние и върху самия епизод, времето ги притиска, но надявам се все пак ще е вълнуващ и съдържателен като всички досега. И най-вече да са здрави всички от екипа, за да не се налага да преустановят излъчването на сериала.
И хич да не ни сменят денят на излъчване, bishop така сме си добре.

Еда е доста импулсивна между другото и това нейното ”гит” и ”мразя те, Серкан Болат” доста детинско, предвид че, нито го чувства, нито влага в тези думи смисълът, който влагат всички останали.Sweat Smile

# 294
Помислих си го и аз, дано ситуацията с К-19 да не окаже влияние и върху самия епизод, времето ги притиска, но надявам се все пак ще е вълнуващ и съдържателен като всички досега. И най-вече да са здрави всички от екипа, за да не се налага да преустановят излъчването на сериала.
И хич да не ни сменят денят на излъчване, bishop така сме си добре.

Еда е доста импулсивна между другото и това нейното ”гит” и ”мразя те, Серкан Болат” доста детинско, предвид че, нито го чувства, нито влага в тези думи смисълът, който влагат всички останали.Sweat Smile
Даже е смешно, защото като се карат и му рекне нещо в стила "Прав ти път" почва да го гледа с един влажен поглед на кошута, съсредоточено - "ще ме послуша ли аджеба този път".Ханде го докарва тоя поглед добре.
Точно вече й е време да порасне.

# 295
Здравейте от Ханде

# 296
Здравейте и от мен момичета Simple Smile
Ниника,
Скрит текст:
поздрави и от мен за празника на сина ти. Даима късмета да обича и да е обичан е моето пожелание за него. Revolving Hearts
Понеже от самата поява на Ефе ми е бръмнала една муха в главата и тя никак не изчезва с напредване на действието, искам да попитам, само на мен ли ми бръмчи, че този Ефе не е истинският известен ландшафтен архитект. Знам си, че съм много подозрителна, ама ... тая мисъл не ми излиза от главата, въпреки че й търся опровержения. Smiley
Как се появи? Набързо след продажбата на акциите от Селин, представи се и ... никой не провери кой е тоя човек. Еда знае, че е най-известният архитект в Италия и че имал книги по ландшафтна архитектура. И това е. Това - първо. Второ, пристига един много напорист да се социализира, да спечели вниманието на екипа на Серкан, да променя правилата на работата във фирмата и холдинга, да ... помага на всеки... Еее, това въобще не ми се вписва в образа на най-известния в Италия. Човек с такава слава просто няма необходимост от такава активност да се хареса. Трето, организира брънч и на него определено играе по нервите на партньора си - наредил табелите на масата (мноого целенасочено), избира храната на Серкан, Еда и себе си (последните странно съвпадат, Еда ще умре от щастие, че идолът й харесва същата храна Smile ) - това са начините му за опознаване на хората, с които ще работи. (За сравнение скромността и проникновеността на Серкан в хората му направо впечатлява, а и той ги познава, защото работят и у дома му). Четвърто, предложенията му за екологическия проект са: да направи пейзаж от нулата, целта - успехът. Тук Серкан го контрира изключително умно - фундамент на проекта е функционалността, а не успехът. А пък аз се питам, какъв успех, бе джанъм, та ти си най-успешният в Италия. Нататък, не разбирам от архитектурни проекти, ама това: "Серкан, знаеш колко съм компетентен по тези въпроси", (ми остави другите да го кажат, бе!) аз нещо не я видях тази компетентност, с която се похвали известният (ще постави гора в терена на архитектурния проект и ще се използват растения, изискващи по-малко вода???). Да не говорим за гадничкото противопоставяне на Еда и Серкан по темата - с въпроса за особеното на Еда, с жълтото цвете... За мен си е лицемер отвсякъде Ефето и се чудя се, как Енгин и Пърл, които познават Серкан, или се съгласяваха, или мълчаха по време на словесния двубой. Хайде Еда е незряла  в такива ситгуации, ама те... нали всяка втора дума на Пърл е професионализъм.  Или са свикнали решенията да ги взема Серкан, или всеки един от тях (включвам тук и Селин) се е фиксирал в собствения си проблем и не вникват в ситуацията.
Не знам, може и да съм прекалено Тома неверни, обаче се надявам Серкан да излезе от вцепенението, в което е изпаднал и да проучи известния с практическото си и научно творчество архитект. Thinking

# 297
Не му е проблема на Ефето, че не е истински известен дизайнер. А че играе роля, платена от Баба Мардин.
Всичките му напъни са да злепостави Серкан на всякакво ниво. Принципа "Разделяй и владей".
Защо още не го усеща никой, освен Серкан. Защото на работниците им харесва всеки висшестоящ, който се смъква на тяхното ниво. След което престават да му имат уважението и започват да си правят каквото искат зад гърба и пред очите му (това от личен опит).
Енгин е точно на любовния връх - сбъднала се е дългоодишната му интимна мечта, разтревожен е за душевното състояние на Серкани разчита твърде много на неговата преценка за фирмените дела.
Пъръл мисли само за доброто на фирмата, няма основателни подозрения за задкулисна игра, следователно нормално приема, че идеята проекта да е подписан от известен професионалист може само да им донесе престиж.
Еда също няма причина за подозрителност в професионален план. Тя самата има въпросителни за себе си около проекта и иска да чуе чуждите идеи.
Само Серкан успя да схване подмолността, както и опасността да бъде опорочена първоначалната идея - нещо естествено, натурално да бъде превърнато в грандоманска показуха.
Но той за това е успешен, заради предпазливостта и интуицията си.
Ненавижда липсата на пунктуалност и лековатостта на баща си и това си пролича в реакцията му, когато разказваше на Енгин за злополуката - "нали ние за това по толкова пъти проверяваме всичко Енгин".
Същата прецизност прояви и когато се краха с Еда за 24 часовия проект за ремонт на къщата на Клиента с болната жена. "Защото не приемам невъзможни задачи, за това работиш в толкова успешна фирма".
Да видим какви ще ги натворят Еда и Ефе.
по-скоро на Ефе не му пука, целта му е да ги подхлъзне и най-вероятно накрая ще се измъкне по терлички - "проекта не е мой, аз съм само "помощник", няма да се подпиша".
Това му е елта от самото начало.
Аз писах и преди - прицелил се е във всичко най-скъпо за Серкан - холдинга, проекта и Еда.

# 298
Не знам какъв му е истинският проблем на Ефе, но явно има проблем, щом се е съгласил да изпълнява чужди задачи. И точно това не ми отговаря на представата за "идола" на Еда. Те идолите са опасно нещо де. Blush

# 299
Не знам какъв му е истинският проблем на Ефе, но явно има проблем, щом се е съгласил да изпълнява чужди задачи. И точно това не ми отговаря на представата за "идола" на Еда. Те идолите са опасно нещо де. Blush
Ефето е идол на Еда в професионален план. На събранието в холдивга, когато се спомен аз пръв път за него каза, че е чела книгите му. Видно е, че отбиваше атаките му към Серкан. Т.е. не е чак толкова заслепена, че да го гледа с погледа на Мело към Каан.
А личните зависимости на Ефе нямат отношение към работата му. Може да е задължен на Баба Мардин лично или професионално, може да се продава за пари, може и друго да е. Може и до края на сериала да не стане ясно защо е приел тази роля.

Общи условия

Активация на акаунт