Все едно каза, че Серкан се крие по ъглите и не се интересува от хората, с които работи.
Ефе се опитва да се покаже като по-добър от Серкан и да покаже недостатъците на Серкан.

така сме си добре.
така сме си добре.

) - това са начините му за опознаване на хората, с които ще работи. (За сравнение скромността и проникновеността на Серкан в хората му направо впечатлява, а и той ги познава, защото работят и у дома му). Четвърто, предложенията му за екологическия проект са: да направи пейзаж от нулата, целта - успехът. Тук Серкан го контрира изключително умно - фундамент на проекта е функционалността, а не успехът. А пък аз се питам, какъв успех, бе джанъм, та ти си най-успешният в Италия. Нататък, не разбирам от архитектурни проекти, ама това: "Серкан, знаеш колко съм компетентен по тези въпроси", (ми остави другите да го кажат, бе!) аз нещо не я видях тази компетентност, с която се похвали известният (ще постави гора в терена на архитектурния проект и ще се използват растения, изискващи по-малко вода???). Да не говорим за гадничкото противопоставяне на Еда и Серкан по темата - с въпроса за особеното на Еда, с жълтото цвете... За мен си е лицемер отвсякъде Ефето и се чудя се, как Енгин и Пърл, които познават Серкан, или се съгласяваха, или мълчаха по време на словесния двубой. Хайде Еда е незряла в такива ситгуации, ама те... нали всяка втора дума на Пърл е професионализъм. Или са свикнали решенията да ги взема Серкан, или всеки един от тях (включвам тук и Селин) се е фиксирал в собствения си проблем и не вникват в ситуацията.

Препоръчани теми