Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 761
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Препоръчайте магазин/фирма за изработка на стъклен параван за баня.
Препоръчвам фирма "BVS GLASS" ул."Кукуш" 8б
Имат страница във Фейсбук, ние лично останахме много доволни от отношение и оферта.

# 151
  • Точно където трябва
https://m.bazar.bg/obiava-27914760/damski-eletsi-6-tsviata
Тези грейки са описани като български. Някой да ги е виждал във физически магазин?

# 152
  • под тепетата
DeVa®, кръстли сме го така, защото вътре са две сестри с едно пинчерче, което си обличат като кукла Simple Smile
ТуиГ, наполовина им е магазинчето вече, но си работят. Обичам такива малки магазини, защото там получавам отношение, а не само стоката.
 Как ви се струва - много ли е 10 лв за услугата да ви подсилят презрамките на раницата? Т.е. да зашият отпраната презрамка. Шевът е около 10см. Аз я товаря яко.

# 153
  • Euskal Herria
Момичета, някой да има впечатления от "Врати Пловдив"?
https://vrati-plovdiv.com/

# 154
  • Майничка
Биляна_69, под 10лв. за шев по чанта от поне 10г. не са ми вземали. За мен е добре, ако държа на чантата. Е, ако е раничка за 5лв. от Декатлон...
Момичета, моля препоръчайте ми шивашко ателие за скъсяване и стесняване на панталони в района на "Малкия принц", "Гранд"...
Hug
Вторият блок зад стълбичките с/у ДМ, фирмата е "Мария нещо си", в края на блока, единствената на реда с изцяло стъклена врата, до долу.

Кой питаше за памперси Seni, в Лекси зареждат от тях. За ходещи и седящи биват, но за лежащо болни стандартните с лепки са по-удобни за смяна.

# 155
На мен ми се вижда много за 10 см шев да дадеш 10 лв.?
То една нова раница може за 10 лв. да намериш.

# 156
В Декатлон има раници за 10.90 лева. 17 литра, я не 10 литра, като малките по 5.40 лева.
https://www.decathlon.bg/ranitsa-essentiel-17-l-id_8497302.html

# 157
Добро утро.Препоръчайте ми работещ магазин за подаръци.Трябва да избирам подарък за шефката, а нямам и никаква идея.
Благодаря и хубава събота 🌞

# 158
  • под тепетата
Раницата е от еко кожа, но пак ми се види скъпо. Това е 1/4 от цената и.

# 159
  • Майничка
Да, но в момента останалите 3/4 са неизползваеми. 🙄
В такива случаи , ако не мога да поправя аз нещо на ръка или с домашната шевна машина, а си го харесвам и искам, обикновено си плащам толкова, колкото този, който може, си е определил.
Шевът си е шев, дали на чанта за 20 или за 100 лв., предполагам, че е все тая, ако майсторът си го е решил толкова като услуга.

# 160
  • Пловдив
Магазин за подаръци има във Форума, но пак зависи какво се търси.

# 161
  • Пловдив
Препоръчайте ми работещ магазин за подаръци.Трябва да избирам подарък за шефката, а нямам и никаква идея.
На "Отец Паисий" има няколко магазина за ръчно правени неща - 123, Bross Brothers.  В Капана също - Ръкоделницата, Ателие муза.

# 162
  • Пловдив
Препоръчайте магазин/фирма за изработка на стъклен параван за баня.
Препоръчвам фирма "BVS GLASS" ул."Кукуш" 8б
Имат страница във Фейсбук, ние лично останахме много доволни от отношение и оферта.
И от мен препоръка за тях 👌

# 163
  • Пловдив
Магазин за подаръци има отстрани на Дома за красота, като идваш от подлеза на Аптека Марица след градинката вдясно. Има интересни неща, но са повече сувенири, а не практични неща.

И аз имам въпрос - къде продават луксозни ароматни свещи?

# 164
  • Майничка
Луксозни "купешки" или ръчни? Ако е за ръчни - на доста места в Капана има, ако е за някакви по-маркови, може би в магазини от типа "Стил декор".

Общи условия

Активация на акаунт