Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 830
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
За какво, има значение дали е за раждане/забременяване/инфекция.

Здравословни проблеми мисля че свързани с хормоните, но не с това за забременяването, а до колкото знам с нередовен цикъл, проблем с килограмите

Проблем с хормоните, килограмите и цикъла са и за ендокринолог.

# 211
Аз препоръчвам д- р Теодор Мерджанов!

# 212
  • Пловдив
За какво, има значение дали е за раждане/забременяване/инфекция.

Здравословни проблеми мисля че свързани с хормоните, но не с това за забременяването, а до колкото знам с нередовен цикъл, проблем с килограмите
Не е лошо да види гинеколог, но проблемът звучи по-скоро ендокринологичен.

# 213
  • В полето, под тепето.
Бихте ли ме насочили към магазин с хубави анцузи, българско производство.?!        Търся и ателие където поставят копчета тик так. Намерих в една стара тема, но информацията е от 2008 и не знам доколко е актуална. Благодаря предварително!

# 214
  • Пловдив
Ендокринолог и гинеколог в комбинация. Иначе няма смисъл.

# 215
Някъде във физически магазин да се продават продукти на тази марка? Преди имаше в едно малко магазинче на спирката на кръстовището на В. Априлов и 6-ти Септември, но го махнаха и не знам, къде да ги търся.

Ако се прибирате по магистралата от София, зад  МакДоналдс-а на отбивката за Пазаржик има голям аутлет за италиански стоки. Там го има и е на много добра цена( също на добри цени са и останалите препарати).

# 216
  • Пловдив
Подкрепям последното мнение за италианският супермаркет Виа Тракия!Не само перилни,почистващи препарати,козметика,има хранителни,напитки-италианско качество на добри цени.Аз веднъж месечно пазарувам от там,може и онлайн да се пазарува(сiao.bg).

# 217
  • Майничка
Мисля, че в момента не може онлайн, без да съм 100% сигурна.

# 218
  • Пловдив
Мисля, че в момента не може онлайн, без да съм 100% сигурна.

В друга тема,преди месец една потребителка писа,че е направила поръчка от електронният им магазин успешно,затова споделих,че може да се пазарува и онлайн.Аз предпочитам да отида на място.

# 219
Къде в Пловдив мога да купя протектор за маса

# 220
  • о`майна лунна нощ е
Моля ви спешно за човек за ремонт на хладилник с фризер, който да се отзове сега. Тази сутрин осъмнахме с неработещ хладилник, а е неделя и ще е безкрайно трудно да организираме посещение и ремонт по това време Sad

# 221
  • Пловдив
Чувала съм, че протектори за маси има в Бриколажа.

Такива щипки в Панда или Джъмбо дали има?

# 222
  • Точно където трябва
Не знам къде има, но ми стана интересно за какво служат?

# 223
  • Пловдив
За сваляне на гел, акрил и гел лак, поставя се памучен тампон с течност за сваляне и се защипва. Може и фолио да се използва, но щипките ми изглеждат по удобни.

# 224
  • Пловдив
И на мен ми трябват щипки. От Джъмбо съм взимала със сигурност, но не ми се ходи чак до там. Ако някой каже,че има в Пандата, ще ида там направо.

Общи условия

Активация на акаунт