Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
В началото, от страната на Новотела, после минава по Пешеходния мост и към Главната.
Срещнах го този господин, но неговите кошници златни...Wink
Цените не ги знам, но си мисля, че на пазарлък може да паднат...

# 391
  • Пловдив
Преди две седмици възрастен и прегърбен човек предлагаше кошници в Капана, предполагам е същият...., купих две, не защото ми трябват, а за да уважа трудът му!

И за да не е спам,  използвам възможността да предложа виртуалния базар на ДБМ - Пловдив, за града може и лично предаване Simple Smile

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=dbmplovdiv&set=a.10158006081616374

Нека тази Коледа, купуваме подаръците за нашите близки от малки магазини за ръчно направени изделия, от съседа, който прави всичко за своя магазин или от приятеля, който произвежда уникални неща...Нека да направим така, че нашите пари да достигнат до обикновените хора, които имат нужда от тях....по този начин, повече хора ще бъдат способни да изживеят една наистина весела Коледа.

# 392
Елитис работи ли в момента?

# 393
  • Пловдив
Здравейте.Има ли работещ магазин от където мога да купя метални колички на Disney pixar ?

# 394
Здравейте.Има ли работещ магазин от където мога да купя метални колички на Disney pixar ?
Хиполенд до метро си работи... Там има. Не знам какви точно модели търсиш Simple Smile

# 395
О, аз нямам бюджет за кошница от 15лв, намаление ми даде от лев-два. Не ме устройства тази цена, и дизайнът също, но благодаря за включилите се съвет. Ще погледна и на Брезовска.

# 396
В Джъмбо има такива, сега се сетих, че за дребната гледах миналата година... Ето това е от сайта им ..
https://jambo-shop.com/%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B … 0%BC%D0%B1%D0%BE/

# 397
  • Пловдив
duhi_puhi благодаря. Търся метални колички с номера 11 и 45.Търсих онлайн , но не намирам в бг сайтове.

# 398
  • Тайна, майна
Здравейте! Трябва да си подменя кошниците на миялната. Да знаете от къде в Пловдив може да се закупят?

# 399
Здравейте! Трябва да си подменя кошниците на миялната. Да знаете от къде в Пловдив може да се закупят?
От този сайт съм поръчвала.
Ако търсиш физически магазин в Пловдив
Магазин за резервни части и битова техника Пармака
ул. „Гривица“ 2, 6, 4000 Център, Пловдив
088 400 4794
https://maps.app.goo.gl/vhCbADdTCKXiYY4Q6

# 400
От къде мога да взема стелки, топли, качествени, 36-37 номер? Дали в Лекси или ДМ има? Никога не съм обръщала внимание, а сега ми трябват спешно и не мога да чакам поръчки.

# 401
Изкупуват ли някъде в Пловдив от старите телевизори?

# 402
От къде мога да взема стелки, топли, качествени, 36-37 номер? Дали в Лекси или ДМ има? Никога не съм обръщала внимание, а сега ми трябват спешно и не мога да чакам поръчки.

В подлеза на Съединение имаше магазин за подобни неща, ако още съществува.
Мисля, че във  всеки магазин за обувки предлагат.

# 403
Изкупуват ли някъде в Пловдив от старите телевизори?

Имаше бележка на нашия вход. Може да пробваш.

# 404
Препоръчайте ми магазин/фирма за ламиниран паркет, които предлагат монтаж и сте доволни.

Общи условия

Активация на акаунт