Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Майничка
Аз също имам усещане, че преди месец някъде съм я виждала на витрината на "Паола".

# 181
  • Пловдив
Акумулатор купуваме от един магазин на бул. Дунав номер около 66 (на 66 е офис на Спиди и магазинът за акумулатори е до него) . За да дадат добра цена обаче трябва да се върне стар.

# 182
В магазина на TED,  на Голямоконарско шосе, дали предлагат спални комплекти?
Къде се намира магазина,а  работи ли?
На Голямоконарско е производствената база на Тед, може би имат шоурум, по пътя за магистралата, пада се от ляво. Табелите се виждат отдалеч.

За акумулатор, последно взех от магазин, зад бензиностанция Петрол, на светофара на бул. България, посока входа на Окръжна болница и КАТ, по ул. Дилянка.

# 183
  • Пловдив
Откъде да търся евтин акумулатор?

От години ползваме малко магазинче точно срещу входа на Кауфланд на Цариградско шосе. В малките жилищни блокчета на булеварда, вижда се ясно от пътя. Имат избор и на скъпи, и на евтини модели. На трета кола купуваме Мутлу от тях. Турска марка, но и при трите автомобила се показаха като надежни и за това при предстояща смяна, отново залагаме на тях.
На място ще консултират спрямо бюджета.
Ние също сме доволни от магазина. Мъжът ми два акумулатора беше купил от тях за две различни коли, преди 3 години.

# 184
  • Пловдив
Някой да ми препоръча козметичка за оформяне на вежди?

# 185
Някой да ми препоръча козметичка за оформяне на вежди?

Ако те устройва до 2-ро РПУ, мога да ти препоръчам едно момиче.

Много благодаря за съветите за преглед на колата. В крайна сметка чак днес успях да мина. Записах си час за Нитро, намира се до Алати. Много, много съм доволна. Препоръчвам.

# 186
Здравейте, момичета! Въпросът ми не е за пазаруване, а за фризьор! Моля Ви, помогнете ми! Къде да отида, където могат да ме подстрижат наистина хубаво, на боб каре? Вече ходя при три различни, но не се справят Sad

# 187
Аз също скоро минавах покрай книжарница "Паола" и видях въпросната книга.

# 188
  • Пловдив
Да сте попадали нейде на тениски, суичъри с лика на Ариана Гранде?

# 189
Дъщеря ми й е фенка и я попитах. Каза, че миналата зима е виждала в H&M, имало суитчъри.

# 190
  • Пловдив
Дъщеря ми й е фенка и я попитах. Каза, че миналата зима е виждала в H&M, имало суитчъри.
да, ама сега няма Sad и в сайта им няма.Аз за племеницата диря...

# 191
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Въпросът ми не е за пазаруване, а за фризьор! Моля Ви, помогнете ми! Къде да отида, където могат да ме подстрижат наистина хубаво, на боб каре? Вече ходя при три различни, но не се справят Sad
https://m.facebook.com/%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE-%D0% … ef=content_filter
Търси Анна

# 192
Къде могат да ми сменят копче на дънки? Или трябва да си купя от Мазиар и да се мъча сама да го сменям.

# 193
  • Пловдив
Копче на дънки много лесно се поставя, няма смисъл да търсиш някой специално.

# 194
От къде мога да купя този ароматизатор?

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт