Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 889
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
В петък приятелка си прави рентген в ДКЦ 2 и беше потресена от поведението на лаборантката. Овиквала наред. Вярно е, че са натоварени, но и хората са там, защото имат нужда, а не за забавление.
И в ДКЦ на събота пазара имат добри рентгенолози.

# 301
Някой да е виждал интересни маски за деца? Онлайн харесах доста, но с доставките не си стурва. С някакви герои или има едни с усмивка. За момче ми трябва на 7 години.

# 302
  • Пловдив
Като гледам, май Елени ще си ходи днес.

# 303
  • Майничка
Миралюба, обърка темата.Smile

# 304
  • Пловдив
Миралюба, обърка темата.Smile
УжасТ! Извинете Stuck Out Tongue Winking Eye

# 305
  • Пловдив
И аз да попитам за маски. Някой беше дал пролетта линк, някъде към Изгрев до градоболната, но не помня магазин ли беше или с доставка.

# 306
  • Пловдив
И аз да попитам за маски. Някой беше дал пролетта линк, някъде към Изгрев до градоболната, но не помня магазин ли беше или с доставка.
Аз бях публикувала тази фирма на околовръстното в Тракия, имат и доставка, аз съм купувала  от магазина, имат и детски
https://shop.styler.bg/eShop/index.php/onlines/online_catalog/masks

# 307

Аз купих от тези маски, които са на Цариградско, даже 10 поръчах. Жената беше супер любезна, обясни ми какви десени има, избра ми подходящи за момче, но сега искам нещо друго.  Имат доставка, но може и на място да се отиде. Все още нямат магазин, но не е проблем.
https://thesocialmarket.eu/shop/maska-za-naj-malkite/

# 308
  • Пловдив
Хоп-троп, на място ли отиде?

Виоленза, благодаря, но търся нещо по-цветно. А и малко скъпички ми се виждат сякаш.

# 309
До Гръдоболната, предлагаха маски, шити в дома за социални грижи за възрастни хора с физически увреждания, който се намира в преска на локалното платно, след светофара към Изгрев. Беше акция през месец май, не бяха лоши. Във Фейсбук беше рекламирано.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 23:43 от Camille Clo ♥

# 310
В колко часа отваря лидъл в Тракия?

# 311
  • Пловдив
В колко часа отваря лидъл в Тракия?
7.30ч.

# 312
Дами, къде да разгледам на място смесители за кухненска мивка.
Предпочитам на живо да разгледам модел и да преценя, май няма да поръчам онлайн, затова търся магазин с по-голям избор.
Сещам се за Баня стил, но там препдолагам е предимно за баня.

# 313
  • Пловдив
Алати, Бриколаж, Хоум макс.

# 314
  • Euskal Herria
И в Практикер има.

Общи условия

Активация на акаунт