Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
И тук да питам за добър ревматолог...?
Д-р Величка Попова, час през сухердок.

# 571
В коя сграда се намира ДКЦ на Пълмед? Мисля, че съм виждала  поне 3. Никога не съм ходила, а трябва да обясня, по картинки и аз не мога да се ориентирам. Имало изнесен Ковид център, в който правили тестове за антитела. Всъщност той ми трябва.

# 572
Ковид центъра на Пълмед е, точно след бариерата, и аптеката на болницата, няма как да не го видите, винаги има опашка, а сградата мисля че е средната, но не съм на 100%сигурна

# 573
  • Пловдив
Днес Пепко, Юск или някой подобен магазин работят ли?

# 574
В коя сграда се намира ДКЦ на Пълмед? Мисля, че съм виждала  поне 3. Никога не съм ходила, а трябва да обясня, по картинки и аз не мога да се ориентирам. Имало изнесен Ковид център, в който правили тестове за антитела. Всъщност той ми трябва.
ДКЦ-то се намира последната сграда в посока Хирургиите. То пише, че има изнесен Ковид център, но в действителност такъв няма. Нито отпред, нито отзад има нещо допълнително. В самата сграда има лични лекари, специализирани кабинети и администрация. Както са написали, взимат проби за pcr и антитела пред централната сграда, непосредствено до входа за коли от към Пещерско шосе.

# 575
Днес Пепко, Юск или някой подобен магазин работят ли?

Пепко в Ритейл парка до Баумакс работеше по обяд,както и всички други магазини около него.

# 576
Кои магазини работят в МОЛ Марково тепе?

# 577
Само аптеки и банки работят в моловете.

# 578
Острова в Пазарджик дали е отворено?Искаме да се поразходим някъде

# 579
  • Пловдив
Дали има някъде нелегално работещ ресторант?

# 580
  • Пловдив
сигурно, ма кой да ти каже...

# 581
Само аптеки и банки работят в моловете.
ДМ, Лили, оптики и мобилни оператори също.

# 582
  • Пловдив
сигурно, ма кой да ти каже...

На лични може да ми пише. Аз разбрах за отворено заведение, но е извън Пловдив и в планината. Далечко ми е.

# 583
Здравейте! Весели празници на всички! Живи и здрави! Търся добър невролог... Моля за помощ и предварително Ви благодаря!

# 584
  • Пловдив
То има, не може да няма, ама едва ли ще пускат случайни непознати без препоръки или някой да гарантира за тях.

Общи условия

Активация на акаунт