Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 964
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
  • Mediterraneo
Докато не й признае за спермограмата, отказвам да му съчувствам на Борис. Много долу падна с тази постъпка! И дори действията му, свързани с брат му, мога да оправдая донякъде, докато това, което прави с жена си- не!

# 436
Борис в толкова лъжи се е уплел , че докато ги разкрие всичките сериалът ще свърши.

# 437
Аз си мисля,че като спря хапчетата ще му се размърдат опашатите приятелчета. 😂 Така де,ще успеят да си направят бебче. 🥰

# 438
  • София
Велин се сопна на Мая, защото някъде в себе си знае, че е права 😉

# 439
  • Пловдив
Велин се сопна на Мая, защото някъде в себе си знае, че е права 😉
и може би щото му светна в какви го забърка Драго...черното куче Simple Smile

# 440
  • Другата България
Аз си мисля,че като спря хапчетата ще му се размърдат опашатите приятелчета. 😂 Така де,ще успеят да си направят бебче. 🥰
И аз така мисля.
Но според мен той няма да повярва, че е от него и отново ще я заподозре с Драго.

# 441
  • Пловдив
Аз пък не вярвам, че ще успеят...нали уж за ин витро си готвят?
Мисля, че като не се получи и то, Борис ще е навит дори да гледа на брат си дете само и само Лора да е доволна.

# 442
Ин витро? Не беше ли, че просто отидоха в клиника да се тестват, защото от 5 години правят опити, а не се получава и чак сега се навиха да проверят всичко наред ли е? А ако не беше наред тогава да се пробват за ин витро ? Аз така поне разбрах

# 443
  • Пловдив
Аз с такова убеждение останах...нали не се получава. Кво да чакат? Ама щом снощи се размяташе тест начи си права...пак ще продължават с напразни опити.

# 444
Нали Борис се обади на доктора и му каза, че е съгласен на лечение.
Записа си и час.
Мисля, че се надява лечението да е кратко и наистина скоро да се радват на бебе.
За това и не казва за спермограмата на Лора.
Аз последните серии съм повече мигнала, но този момент го видях, намествайки се, да ми удобно при продължително мигане.😂

# 445
Борис не каза ли, че е съгласен на терапия?
Аз реших, че ще е психотерапия.

# 446
  • Пловдив
Да бе, да...ще се излекува кат на филм Head Band През това време само да нямаме непорочното зачатие  и в главната роля да е Лора? Simple Smile

# 447
Борис не каза ли, че е съгласен на терапия?
Аз реших, че ще е психотерапия.
Хахахахахаха ох той вярно, че има нужда!

Иначе нямам идея колко бързо протича едно лечение , но едва ли ще е за месец. И въпреки това трябваше да й каже и заедно да минат през това, а не да я успокоява че плаче, защото пак не е станало, а уж са напълно здрави. Не знам защо го изградиха такъв страхлив образ, но при тях има проблеми с доверието от преди Драго, не че сега той се появил и Борис го е страх да й каже, да не хукне веднага при него. За хапчетата не й беше казал, а от години ги пие... Може ли да не споделиш, че си в депресия с човека, който живееш, а може ли той да не забележи изобщо...

# 448
С баща насилник единият става престъпник, другият всячески се стреми към нормалност, но е неуверен, недоверчив и страхлив.

# 449
Лора и Борис отидоха на преглед с идеята да стартират инвитро процедура, но при Лора се оказа, че всичко е наред, а Борис я излъга, че и при него е така. Т.е. продължават си опитите, като междувременно Борис говори с андролога да започне терапия.

Стана ми странно и на мен, че толкова време е пил хапчета без Лора нищо да разбере. Това не е месец-два да се скрие, а пет години, чак пък толкова да не е забелязала някаква промяна у него?!

Мина някакво кратко промо - Ива подслушва разговор - май Вики, която казва на Симо, че баща му е готин и може да си намери някоя друга, но майка му - не.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 15:43 от Вαнилия ♡

Общи условия

Активация на акаунт