Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 955
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Лора се запали-звъни,звъни, ...тича да го намери...бута и крещи на вратата ...влиза и всичко умира .....Тя защо всъщност отиде.... безсмислено малко ми дойде всичко от нейна страна, от негова добре изиграно и премислено ....
Борис накрая ще се събере и ще стане по-силен от страховете и депресиите си и то благодарение основно на Калин; Жалко,че от близките му никой не го цени и подкрепя-майка,баща, полусестра ..жена му е на кантар отново;
Щом ще има още толкова поне серии аз съм доволна-ще караме карантината по-лесно и ще има какво да гледаме;

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 10:46 от Наоми

# 481
Показателно беше когато Драго и подхвърли нещо накрая (не помня какво) и Лора както се беше уж напушила да го смачка, че топи Борис, вместо да се фръцне, защото уж не я интересува нито Драго, нито какво мисли той, та се спря и ококори очи и попита "какво?" или "защо?" с любопитство.
Мигнала си на най-важното 😂 каза й, че е била права , не трябало да се виждат повече. Тогава мислих, че ще се върне и ще му се хвърли на врата...
 И после обаче й връчи гривната.... която той досега беше държал, преди тя да дойде... тоест мисли за нея, което е ясно и без това де...

# 482
Предполагам и при удушаване пак може да се определи коя е водещата ръка по сила на натиск, посока и т.н.

Боксьора не е чак толкова глупав, но това със смяната на ръката беше малко като на филм 😁

# 483
Тя защо всъщност отиде.... безсмислено малки от нейна страна, от негова добре изиграно и премислено ....
Защото искаше да го види...  но не си признава пред себе си. Продължава да ми е гнусно, че са братя. Ако беше друг щях да харесам сигурно идеята за изпепеляваща и невъзможна любов...той се връща, тя женена, всичко отново се възпламенява...
Да, ама са братя и ми е гнусно като все едно е инцес. Не ме трогват, а ме отвращават Лора и Драго

А от негова страна определено е премислено, затова и изведнъж се озова с цветя пред Ива.

# 484
Да, аз много мигам докато върви филма 😃 наистина, почти нищо не гледам с вперени очи в екрана, все чопля още нещо - телефон, лаптоп, маникюр... 😁

# 485
  • Пловдив
И на мен не ми е приятно поведението на Лора. Уж се засили да затищи мъжа си пред Драго, а пък какво стана... То всъщност и всичко си е тръгнало от нея в началото, от неиното решение да бъде и с двамата братя. За мен, тя е причината за враждата между двамата братя.
А пък Калин ще се окаже, че е истинският брат за Борис, макар и не   кръвен. Може би това е и целта - да ни покажат как двама братя могат да враждуват и да се мразят истински и паралелно с това двама съвсем чужди хора как се подкрепят и са един до друг като братя.

# 486
Оф, тези двете - Виктория и Снежа, много ме дразнят с рецитирането си. Всички се поочупиха вече, тези двете - не!
Харесва ми как в комбина действат Борис и Калин, добър тандем са.
Велин чий го дири при Снежа не ми е ясно, май изпитва носталгия по първото си семейство. И сега като се сближава с Денис да не си въобразява, че ще е"като едно време...", а и Снежа го приема, а уж беше живяла в ад. Направо са ми непонятни такива жени.
Страхувам се за Симката да не му сторят нещо тези бандюги.
Лора и тя-разглезена меланхолия, която не знае какво и кой иска.И аз вече не изпитвам емпатия към евентуалната им любов(ако има такава) с Денис.
Симо и Калин май са най-положителните образи.

# 487
С уговорката, че много мигам все пак ми се струва, че Калин продължава да си води негово разследване без  знанието на Борис.
Загатват ни го само.
С разпита на Лора и подоздрителните и недоверчиви погледи. И така сам ще разбере и какви ги върши и жена му.

# 488
С тази разлика, че Калин каза на Борис, че е говорил с Лора. А Борис не каза на Калин, че синът му работи в бара......

# 489
Довечера

https://nova.bg/accents/view/2020/10/29/303889/гореща-следа-в-разследването-на-убийството-на-лина-в-братя/

# 490
Оф, тези двете - Виктория и Снежа, много ме дразнят с рецитирането си. Всички се поочупиха вече, тези двете - не!
Е, Виктория не толкова зле, пък и младите намахани кифлички точно така отчетливо натъртват като се правят на важни. Добре си е момичето. Снежа не ми се коментира, как си е изкарвала хляба с актьорство цял живот тази жена, не ми е ясно. Обаче доктор Катя от ОЖ няма кой да я надскочи! Тя е на рецитал вече 8(?) сезона...

# 491
А Лорчето не се отказа от гривната за към 2 бона, нали?

# 492
Тя пък толкова грозна тая гривна! Като топуз.

# 493
Аз уж не мигам и дотук всичко ми е ясно,обаче имаше едно промо,в което новият управител май щеше да кара Симо да подправя нещо,обаче не го видях после това?Някой може ли да ме просветли(може да ми е дошло в повече питието 😁и да съм се отнесла за секунда).

# 494
Попита го дали може да подправя документ за покупко-продажба на имот.

Общи условия

Активация на акаунт