Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 946
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Хм, Лора държи снимки със старото си гадже в нощното шкафче толкова години 😱 И Борис не ги е намерил - егати ченгето 😂

Снежа толкова години не си е намерила мъж 🤔 То такава харпия кой ще иска 😂

# 526
  • Другата България
Защо по ягодите Снежа продължава да живее с Лора и Борис?
За да всява допълнително раздори, да подклажда това, което е някъде дълбоко в и бездруго несигурната Лора?
И да си прави срещите с Велин, като някакви....прелюбодейци?
Припаднала веднъж, била с бъбречна криза, като я гледах как се разтяга на постелката за йога е всичко друго, но не и болна. Това висене в жилището на Борис е абсурдно, любимия ѝ син защо не я вземе при себе си, да ѝ осигури той комфорт? Много тъпо това с нея и Велин, актрисата е толкова бездарна, толкова бездушна, толкова безлична, че омазва целия пейзаж на иначе добрия каст.
Велин пък ....какво да кажа за него, този така се е омотал и той, а тази свястна жена, която е намерил изобщо не го заслужава. Тя започва да се усеща обаче, и с нетърпение чакам момента да му бие шута. Да го направи и "любимия" му син, и да дойде най-накрая Видовден и за него.
Лора сте я коментирали, то за нея вече е ясно, няма какво да се каже. Така клъвна, така се върза, така ще се поднесе сама на тепсия, ей, това жените понякога сме големи бели птици!
Калин обаче сега ще заподозре нея за маман, а то жена му!
Ей тук ми се иска по-скоро някой да пропее, дано да е Боксьора, за да стане ясна истинската роля на Ива най-сетне. Но ми е мъчно, много ми е мъчно за Калин.
Съружникът на Драго /в бара, управителя, забравих му името-Радо?/ нещо май...май? Совите не са това, което са, дано този излезе свестен и в даден момент и той отиде да свидетелства. Или пък е само заради Боксьора? Но се мъти нещо там според мен.
А Симката, ако това е той накрая в промото, много здраво го загази. Ама много.
Но ако наистина е той, що дири там, като Борис му забрани? Значи по някакъв начин Драго все пак се е усетил, че са надушили Боксьора и за пореден път ще направи така да изглеждат като смешници?

Срещата между Боби и Драго ми даде отговор на въпроса, дето ви питах тук преди няколко вечери. За това защо двамата продължават да се срещат, след като вече Драго не го държи с нищо. Бяхте прави, повечето от вас - Боби иска Драго да си мисли, че все още му играе по свирката наистина, и той диктува правилата.

# 527
Актрисата, която е Снежа, започвам да намирам за идеална за тази роля! Точно такава трябва да е Снежа, за да се е случило всичко това в живота ѝ - хладна, безчувствена, безразлична, безизразна, празна. Или пък е такава, защото се е случило всичко това. Още не мога да реша кое от двете.

# 528
Снежа е емоционален вампир. Как се храни от несигурността на Лора, от болката на Борис...сякаш изпитва задоволство да чопли в раните им.
Велин беше започнал да се усеща, но сякаш усети, че няма измъкване от Драго и се примири.  Май Вики ще се окаже по-куражлия от баща си.

# 529
  • Пловдив
И аз се чудих за Снежа...кво дири още у сина си.И то не при любимия такъв Wink
И това, че се мъчи някак да побутне Лора към Драго...защо? Още по-тъпото обяснение към Борис като я чу..."ми той ми е дете" Angry  А Борис какъв ти е..?

Много ми харесва как действат Боби и Калин...обаче тая тъпа Ива...дано Калин не се подлъзне по това, че Лора е сводничката.

# 530
Снежа е емоционален вампир. Как се храни от несигурността на Лора, от болката на Борис...сякаш изпитва задоволство да чопли в раните им.
Велин беше започнал да се усеща, но сякаш усети, че няма измъкване от Драго и се примири.  Май Вики ще се окаже по-куражлия от баща си.
Същото гадно усещане имах, когато разпитваше някакво тормозено момиче и й предлагаше помощ. И как говори едно тихо и равно... 😐

Лора звучи по-подозрителнаа на Калин в тази история с момичетата , имала връзка с Драго (тя и там изглежда невинна, а пък не е ), защо да не направи и нещо такова сега. Яд ме е че Калин споделя съмненията си с жена си, все пак разследват не е нужно дори с нея. Със сигурност Ива би натопила Лора. А самият Драго това нещо отначалото го е знаел, иначе нямаше да й замеси агенцията.
Дори амбицията за пари или изневеря не може да накара Калин да помисли жена си за маман....че кой би могъл

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 08:33 от ~Канела~

# 531
  • Mediterraneo
Мисля, че довечера под каската на моториста ще открият Симката.

# 532
Аз мисля,че Драго ще извърти Ива и ще подхвърли нещо на Калин за нея. Дано! Стига се е измъквала. Змия!

# 533
  • Пловдив
Аз мисля,че Драго ще извърти Ива и ще подхвърли нещо на Калин за нея. Дано! Стига се е измъквала. Змия!
Кво може за нейния Калин да и каже...? Thinking

# 534
"Ще подхвърли нещо на Калин за нея", а не на нея за него Wink

# 535
  • Пловдив
Аааа-ха... Simple Smile

# 536
  • София
И аз се чудих за Снежа...кво дири още у сина си.И то не при любимия такъв Wink
И това, че се мъчи някак да побутне Лора към Драго...защо? Още по-тъпото обяснение към Борис като я чу..."ми той ми е дете" Angry  А Борис какъв ти е..?

Много ми харесва как действат Боби и Калин...обаче тая тъпа Ива...дано Калин не се подлъзне по това, че Лора е сводничката.

Преди няколко епизода, като говореха за Драго и Снежа каза, че единствения път когато той е бил истински щастлив е било, когато е бил с Лора!
Може би смята, че Лора е по-добра за Драго, отколкото за Борис! И иска той пак да е щастлив... пък Борис...кучета го яли, той ще оцелее някак!!!

# 537
От една страна е така, тя гледа щастието на Драго, без значение какво е то. Но от друга - коя майка би искала такава жена за снаха, да я премятат синовете ѝ ту при единия, ту при другия. По-логично е да иска Лора да стои далеч от Драго, за да не го наранява отново.

Симката ще е с мотора явно, да. Това са кадрите от онзи репортаж. Сега сме на 40 еп, знаем, че са снимали до 65 някъде.
Тоест, пада се да приключат в началото на декември, когато си завършва обикновено сезонът.

# 538
  • Пловдив
А кво да прави Симката с тоя мотор...? Или ония да се усетили Бопа че идат и са натикали Симо да сложи каската и да излезе, па ония да бягат?

# 539
Много често е майките да обичат малко повече по-малкия си син особено пък когато смятат, че е по някакъв начин ощетен от съдбата. Дразнещото при Снежа е, че тя го обича много повече въпреки, че е знаела с какво се е занимавал, а сега се самоубеждава, че се е променил и е станал добър човек заслужаващ да бъде и щастлив. При такава ситуация разбирам Драго защо обожава майка си щом тя е единствената, която вярва в него и безусловно го обича и подкрепя. Отдръпването от Велин е допринесло за още повече обич към по-малкия син. Чакам момента когато ще й рухнат илюзиите колко добър човек е сина й.

Общи условия

Активация на акаунт