Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 942
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
Драго освен, че не спи в легло, няма и дом. Спи в офиса.

https://nova.bg/accents/view/2020/10/30/303998/

В промото за довечера Мая май ще потърси съвет от Снежа.

# 556
Дожаля ми! Да заповяда у нас за една седмица - ще поработим по един проект! Innocent

# 557
  • Пловдив

https://nova.bg/accents/view/2020/10/30/303998/

В промото за довечера Мая май ще потърси съвет от Снежа.
промото почва с вечеря в ресторант...? Ама кои са? Лора, Борис...и Драго дават и Велин идващ Thinking

# 558
Актрисата Диляна-Снежа, дали доскоро не е играла роли на съпруга и любовница? Не съм запозната с актьорските ѝ участия, освен в Гърлото. Имам усещането, че ѝ е невероятно трудно, дори неприятно да играе зряла 60 годишна жена, майка на 35-40 годишни синове. Глас, тембър дори интонацията са едни как да кажа - палави, някак съблазняващи. Говори по телефона и звучи все едно е гадже на Драго...

Много ми харесва развитието в образа на Мая.

# 559
Добре, че го написа, значи не си въобразявам.Simple Smile Дали не се дължи на лошата ѝ игра, но интонацията  ѝ когато отвори  с  Драго е доста интимна, все едно говори с гадже. Може да е от лошата ѝ игра и там не може да уцели как да си казва репликите.,но го забелязах още първият път когато я води на ресторант.

Мая я харесвам и аз, но смятам че има голяма вина за разглезването на Виктория.

# 560
Актрисата Диляна-Снежа, дали доскоро не е играла роли на съпруга и любовница? Не съм запозната с актьорските ѝ участия, освен в Гърлото. Имам усещането, че ѝ е невероятно трудно, дори неприятно да играе зряла 60 годишна жена, майка на 35-40 годишни синове. Глас, тембър дори интонацията са едни как да кажа - палави, някак съблазняващи. Говори по телефона и звучи все едно е гадже на Драго...

Много ми харесва развитието в образа на Мая.
Да, и на мен ми се струва, че държанието й с Драго е флиртаджийско. В
"Дяволското гърло" като че ли по=добре беше, или по-малко реплики имаше и не й обърнах внимание, но сега е ужас!

# 561
Скрит текст:
Добре, че го написа, значи не си въобразявам.Simple Smile Дали не се дължи на лошата ѝ игра, но интонацията  ѝ когато отвори  с  Драго е доста интимна, все едно говори с гадже. Може да е от лошата ѝ игра и там не може да уцели как да си казва репликите.,но го забелязах още първият път когато я води на ресторант.

Мая я харесвам и аз, но смятам че има голяма вина за разглезването на Виктория.

Аз Виктория не мисля, че е разглезена. Тя ми е от тийновете и изобщо децата, към които има високи изисквания и очаквания, неточна родителска преценка и това е тяхната съпротива. Вкъщи са перфектни, а на улицата/училище са "бунтари". За жалост някои наистина са гаднярчета.
Виктория и с майка си не споделяше, но знае, че ще има подкрепата ѝ дори да сгреши и падне. Ето, Мая наистина е в образ на любящ родител.

# 562
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Точно разглезена и невъзпитана е Виктория.Майка й все замита пред Велин,вместо да покаже авторитет като родител и да научи на обноски и отговорност лиглата.
Снежа е много лоша майка,на никое дете не пожелавам такава майка.Толкова очевидно и грозно си дели децата - едното тъпче психически като го подритва,другото издига на пиедистал по презумпция.
Сега обработва Лора да си разпадне брака с Борис,та да радва пак любимото синче.А Борис,помисли ли за 5 секунди за Борис..потресена съм,аз като майка и жена. Disappointed

# 563
  • София
Днес попаднах на едно интервю с Владимир Михайлов, в което казва, че се надява да има втори сезон . 🔎 Значи никой няма да умре / от главните герои/ 😉

# 564
Моята теория за обичта на майката към Драго е, че той е дете от някаква голяма любов. По някакъв начин винаги й напомня за другия мъж и затова и отношението й е различно към двамата братя.
Това мисля и аз. Тя фаворизира Драго не заради самия него или за това, че е по-малък, а защото го свързва със своя любов - вероятно голяма и изгубена. А щом Драго е по-малкият брат, значи тази любов вероятно е била по време на брака й с Велин. Или при временна раздяла. Сигурно е обичала друг мъж ужасно много, но не е могла да остане с него или нещо подобно? Но затова толкова обича точно Драго - не може да си прежали някаква любов. Това си помислих, още когато Снежа каза на Лора, че не е единствената на света, която е обичала двама мъже. В такъв случай става ясно, защо Борис е толкова несигурен и нещастен - не са го обичали много като дете явно... Sad

# 565
Прекалено елементарно е да приемаме, че Борис е лабилен, несигурен и нещастен заради липса на достатъчно родителска любов като дете. Все пак е имал родители и те не са го лишили изобщо от любов. Просто не е била толкова много колкото към брат му. Какво да кажат полусирачета и сирачета, които изобщо са нямали такава? Да не би това да ги прави обречени? Проблема на Борис е много по-комплексен в резултат на всичко случило се в живота му след детството и не може да търси вечно оправдание за изборите и действията които прави с детството си. А те определят настоящето и бъдещето. Щастието е въпрос на личен избор днес, а не е предопределеност от далечното ни минало.

# 566
Друго ми хрумва на мен. Борис е от друг баща, онзи я зарязва, тя се жени за Велин и се ражда Драго. Борис и напомня за първия и за това не и е любимия син.

# 567
Друго ми хрумва на мен. Борис е от друг баща, онзи я зарязва, тя се жени за Велин и се ражда Драго. Борис и напомня за първия и за това не и е любимия син.
А! Има идея в това. Ще видим. И затова Велин я тормози, защото не може да понесе, че има дете от друг преди него.

# 568
Сирак или полусирак няма как да знае какво не получава.  А Борис вижда вниманието, предпочитанието и оправдаването на всички действия на брат си. Колкото и човек да се опитва да бне дълбае в  това, то си боли и разяжда. Идва момент, в който от такова поведение на родителите, отношенията между децата се разрушават.

# 569
Не разбрах защо Драго извика Ива.
Подробното показване на страничните ефекти от лекарствата на Борис и липсата им, вече е досадно.

Общи условия

Активация на акаунт