Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 921
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Говорех по принцип.
И двамата братя не ги оправдавам за действията им и май не съм на ничия страна вече. Имат си много трески за дялкане с не малка вина от майчето.

# 586
В миналия епизод Велин хваща ръката на Снежа, в този тя го кани на вечеря с Драго.
Абсолютно сте прави за флиртаджийския тон на Снежа. Чу се отлично при организирането на вечерята.

# 587
Не съм мислила, че Симо е под каската. Има още време докато Калин разбере.

# 588
  • sf
Ива пък как го измисли това за второ дете?! Аз с кеф бих отишла на Европейското вместо да дундуркам бебе. 🤣 Денис продължава да ме кефи, май няма какво да направи, за да промени мнението ми. 🤣🤣🤣

# 589
Мая я имах за много отнесена и ку руку с видения, енергии и тн. Но снощи се оказа по наблюдателна и от инспектор в тежки престъпления.
Не разбирам какво толкова ви учудва, че Снежа я е грижа за едното ѝ дете повече от другото.
В реала е пълно с такива. Без да са от различни родители.
Само някои умело го скриват, други си го признават без бой.
Един от аргументите, че някой е по пристрастен към едно от всичките деца, внуци ( най - често) защото бил по слаб, по - често буледувал и още куп аргументи.
Та и тук Драго може да си е от Велин, а треперят над него защото от малък се е движил по наклона. И на ръба.

# 590
Много ми беше смешна Ива с предложението за второ дете. 😁 Калин как ѝ каза “ти със Симо едва издържа” 😂😂😂
Май съвестта почна здраво да я яде отвътре - когато причиняваш нещо на другия, започваш да си мислиш, че и той е склонен да го прави.

# 591
По-точно, ако не съм мигнала и аз, каза - ти със Симо едва оцеля до третата му година. Simple Smile
И все пак, имайки впредвид, че ние знаем повече от Ива в този филм, как си обяснявате поведението на Калин спрямо нея? Аз никак.

# 592
Поведението на Калин ще намери обяснение в следващите серии. Не случайно й каза, че и нея доста време я е нямало, а тя се засегна, че й го връща, че е била заета.

# 593
Според мен съмнението на Калин относно Ива не се разсея напълно с оправданието ѝ за силикона. После започна да се тързае по Борис, сега изглежда е много въвлечен в раследването на Денис и остави отношенията с Ива на заден план, но със сигурност не ѝ вярва напълно.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 14:03 от Вαнилия ♡

# 594
Поведението на Калин е напълно обяснено с това което показаха и едва ли има по-дълбока причина. Концентриран е изцяло професионално и лично (а скоро ще стане и още по-лично) по случая в момента и желае да се наспи за да може да е в пълна форма. Особено като трябва да се разчита изцяло на него защото вижда Борис колко е неадекватен, а трябва да го измъкне от калта. Може да се гадае, но има немалко мъже след определена възраст, които след секс трудно спят. Тук искаха да покажат, че Калин е и верен приятел и се отказва дори и от това за да може да помогне. От другата страна трябваше да покажат, че Ива подозира наличие на друга жена щом се опитва да го прелъсти, а той не поддава и затова тръгна да пита Лора кога се прибира Борис защото Калин все късно се прибирал. Съмненията й доведоха до тази застраховка с Денис да се пази тайната и опитите да потърси допирни точки с Калин за бебе и т.н. за да го види как ще реагира. Калин е забравил временно за подозренията към жена си за да стане по-голямата драма докато той помага на приятел да му се стоварят и историите на Ива и Симо.

# 595
  • Пловдив
Много смешна акция пред бара Confused Да се бяха постарали повече...
Не познахме, че е Симо Simple Smile

# 596
Много ми беше смешна Ива с предложението за второ дете. 😁 Калин как ѝ каза “ти със Симо едва издържа” 😂😂😂
Май съвестта почна здраво да я яде отвътре - когато причиняваш нещо на другия, започваш да си мислиш, че и той е склонен да го прави.
Съвест в Ива? По-скоро хитър ход да запази уж брака...

# 597
Бебето би й било застраховка за брака и свободата. Едва ли Калин ще приеме майката на децата му да бъде разследвана.

# 598
Ива въобще не иска бебе, идеята ѝ беше просто да види как ще реагира Калин.

# 599
  • Пловдив
М да... тя го пробва/изпитва, понеже не вдява що той ме я иска.

Общи условия

Активация на акаунт