Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 919
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Съгласна съм, момичета, но нали сценаристите дирижират поведението на актьора. Може би са забравили първоначалният замисъл.

# 616
  • София
Ако си неудовлетворен от живота си, можеш да завиждаш на някой, който, може да е много нещастен, но да има нещо, което ти липсва... Така че, Ива е 👍🏻
При Лора - нейната кахърност е подходяща за създалата се ситуация, но в началото трябваше да е по-жизнерадостна 😉

# 617
  • София
Наистина никак не отговаря на това описание актрисата. Но и не виждам как би могла да е жената-слънце с тези драми напоследък. Сигурно би могла да е много усмихната и позитивна, но дори и за работа все се тюхка, Ива като че ли е по-оправна. Лора ми изглежда грижовна, но го обръща на леко невротична и неспокойна. Може би преди е била различна, а сега си носи тежко минало и вина. Драго я е харесал, защото е виждал в нея някакво спасение според мен - като праволинейна и стабилна. Елена Петрова и аз си мислех преди, че би могла да е по-добър избор. Лина също. Лора ми е много умряла.

# 618
  • София
E, Христина е много млада за Лора 😉

# 619
  • Велико Търново
Казвала съм, че уикендът за мен е време за повторно гледане на сериите от изминалата седмица, тъй като на мъжа ми 22.30 му било късно. Та... успявам да компенсирам миганията си.
За съжаление този път установих, че май доста често съм мигала.

Но няма да пиша за такъв момент. Това го видях още тогава, но установих, че все още ме е яд на Снежа заради онова "Той ми е син!". Пред Борис. Сякаш пък него го е намерила на улицата. Imp
Много ми дожаля. Много!

# 620
YumАма пък как се "скара" Снежа на Драго, а? Защо го дразниш?! Yum
Абе на всички ще им светне, ама на някои късно.

# 621
YumАма пък как се "скара" Снежа на Драго, а? Защо го дразниш?! Yum
Абе на всички ще им светне, ама на някои късно.
Това със скарването беше толкова нелепо и някак изкуствено.

# 622
Да, като самата Снежа всъщност.

# 623
Изобщо страшна простотия е това с ресторантите...
И Лора както хукна, не съм сигурна в тази ситуация, ако всичко беше наред трябваше ли да останат или да хване Борис за ръка, за да покаже, че тя е с него, или пък това би значело, че я е страх и демонстрира нещо, което не е истина. Изобщо не съм попадала в такава нелепа ситуация, не мога да преценя как трябваше да реагира Лора в ресторанта, но не беше наред нейното поведение, както винаги.
А  този Велин как ме дразни.... започва да ми е странно как преди е биел жена с и крещял като луд, а сега извди някакви обноски ... и пред жена си, а послей хвърля храната в тоалетната.

# 624
А да, ресторанта. Все едно в цяла София друг няма. Егати съвпадението да се срещнат случайно.

# 625
Това с ресторантите на всичките сценаристи и режисьори им куца. Не е първият филм с такава ситуация, но е твърде изкуствена, за да мине без да направи смешно впечатление. Ми направете го удоволствие за зрителите, не такива тъпи и невероятно ситуации... Един е луксозния ресторант в София и всички ходят там. Няма как да не се срещнат. Айде, моля ви се!

# 626
Така е, Азалия. Ама заради друг филм в 5 не съм ставала, за да го гледам преди работа. Тъй че прощавам им всичко на сценаристите. Yum

# 627
Оооо, много им лъскаш имиджа! 😂

# 628
Оооо, много им лъскаш имиджа! 😂

Само на вас тук казвам. 🤣

# 629
  • София
А не беше ли нарочно това - да се засекат в ресторанта? И аз явно съм мигнала в този момент, но така реших. Тъпо е наистина как и майката, и бащата дават повече шансове на Драго, вярвайки че се е променил и е добър. Жал ми е за Борис.

Общи условия

Активация на акаунт