Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 685
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Мда аз го разкарах много бързо след като го придобих Alessandro Dell' Acqua преди много години.
Денси, не е бил твоя просто.
Така е.

# 271
  • София
Някой вече да е изпробвал новите Златен букет (Bouquet d'Oro) и Сребърен букет (Bouquet d'Argento) на L'Erbolario?

# 272
Тъкмо гледах Златния букет и аз, че пратили известие 😂 Оприличен е на Byzance във фрагрантика. Ще трябва да се разходя до магазинчето май, че ми е интересно

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 15:00 от tuali

# 273
Някой вече да е изпробвал новите Златен букет (Bouquet d'Oro) и Сребърен букет (Bouquet d'Argento) на L'Erbolario?
Аз минах тези дни да тествам излезлия миналата година зелен, който Дийтрон похвали тогава и много харесах. Дадоха ми мостри на новите букети и смятам, че дамският би се харесал на Шанел-момичетата. Усетих го гушлив, но не мой. Повече харесахме с детето унисекс предложението/Сребърния букет. Свеж, вибриращ, направо те зарежда с енергия. Ще го вземем да си го споделяме у дома.

# 274
  • София
На топла или мазна кожа обикновено мускусите запотяват. На студена и/или суха по мой опит и впечатления избиват на чисто.

# 275
Miyako, честит да ти е! Flowers Hibiscus
Прелюбопитна е за мен тази марка, а пачули е една от любимите ми и същевременно трудни съставки. Малко отзиви има все още за парфюма, а са все възторжени, та жалко че няма къде да се запозная с него. Обмислях да си купя сет от мостри, но се разколебах - като се познавам, не е добра идея при тези цени. Confused
Парфюм за днес - за пореден път Shalimar Cologne, колкото по - хладно става, толкова повече го харесвам. Намаля и отивам по - късно до куриерите да си взема поръчаната резервна бутилка.

# 276
И аз мисля така от опита ми с NR for her pure musc - аз съм със суха кожа и се погаждаме, определено ми е чистичък. Имам и Poudree, но посягам рядко към него.

# 277
А какво пречи просто да не се пръска по кожата аромат, който не прави добра химия с нея? Предпочитам да пръскам косата си, шалове, дрехи /отвътре за по-сигурно/ - винаги е по-трайно и излъчващо, особено в косата. По китките на ръцете не пръскам вече даже и за проба, защото се мия/дезинфекцирам по 1000 пъти на ден.

# 278
Момичета и момчета идвам за идея.
Мой приятел ме помоли за съвет,какъв парфюм да си вземел за среща с една много желана дама ,искал чак краката й да се подкосят на срещата.... 😂 🥰😎🙈 та моля за препоръки кой ще е този мъжки парфюм "подкосяващ " женски крака . Бюджет около 150лв. Предполагам ако много си заслужава ще даде й малко повече.

# 279
Terre d’hermes,  Allure , Spicebomb

# 280
Да си вземе за тези пари 2-3-4 по-евтини парфюма или по-малки разфасовки. За мен мъжете, които постоянно носят един и същ парфюм, страдат от пълна липса на фантазия /във всяко отношение/.
Примерно Mont blanc Explorer - 30 мл са около 35-40 лв. или отливка от оригинала на същия - Creed Aventus.

# 281
Спайсбомбата казвам и аз. Или TF Noir Extreme.

# 282
На мен ми е смешно да се определя цена на парфюм за спечелване на женско внимание като знам , че жените не избират мъж по парфюма баш. Обаче  веднага се сетих да вземе тези двата из нета ги имаше на прилични цени и да си ги менкат

Мисля, че за парфюмно незаинтересувани хора ако става въпрос може да се помисли по тоя въпрос.Grinning
поне и мацката да намаже а не само он да се гласи Grinning

# 283
  • София
Pe на Narciso Rodriguez Essence е спрян, обаче аз лятото си взех една стотица от starcorp. И тогава имаха и в 50 мл. налични. Имаха и някакъв комплект. Ако искаш им звънни да ги питаш. Може пък да има останал.

# 284
  • София
Подреждам ги по какво и доколко аз бих заприпадала (не че аз ще трябва да заприпадвам, ма понеже пита младежът.. нека пита, нека знае Wink )
Hermessence Vetiver Tonka (в рамките на този бюджет, само травъл вариант)
Terre d'Hermes (евентуално във версия Eau Tres Fraiche, макар че хич не му е сега сезонът)
Bleu de Chanel (аз Шанел недолюбвам, но този е страхотен)

Общи условия

Активация на акаунт