Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 607
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Да се похваля аз, след толкова години мрънкане за Essence Narciso Rodriguez , благодарение на   FatalSnare Flowers Sunflower си имам още един и вече мога да си пръскам спокойно и да му се радвам Bowtie В парфюмно щастие съм Stuck Out Tongue Closed Eyes

ПП.Който го иска,мога да му пратя сайта на лично съобщене.

# 451
  • София
Много, много се радвам Stuck Out Tongue
Представям си как излиза магазин със сто налични на Dior - Midnight poison и разпродавам всичките ми парфюми и само с него ще се пръскам. Ех, мечти Blue Heart

# 452
  • виртуално
Смени ми се оформлението на гардероба във Фрагрантика. Ужасно големи икони, вече са по 6 на рафт ... ако някой знае как да върна стария изглед ще съм много благодарна

# 453
И аз съм потресена от новия изглед. Отвратителен е, всичко е разместено и различно. Няма връщане.

# 454
  • Sofia
От няколко дни съм без обоняние. Нула. Само гледам парфюмите на шкафчето и си давам сметка, че съм ги пръскала само заради себе си 😔

# 455
Смени ми се оформлението на гардероба във Фрагрантика. Ужасно големи икони, вече са по 6 на рафт ... ако някой знае как да върна стария изглед ще съм много благодарна
И аз съм потресена от новия изглед. Отвратителен е, всичко е разместено и различно. Няма връщане.

Ужасно е!А аз си помислих,че аз нещо съм зуумнала екрана 😂😂.Рових да видя мнения за 2 парфюма,защото се колебая дали Mon Guerlain  или La belle JPG. Огромни икони, всичко ми е....на макс  😂😂😂😂😂. Много гадноо.

# 456
Тествах новият Валентино - Voce Viva Valentino.
Какво да ви кажа, нареждам го в една редичка с като новият Бушрон и новото Армани. От типа аромати, които харесвам е - лек, ефирен и нежен, но отново в него долавям преплетени много познати аромати, без ясна концепция и завършек. Няма нито индивидуалност нито характер. Хубав е, елегантен и "тънък", и за пафюмно необременени може би е прекрасно предложение, за подарък също би бил добър вариант.

За моя изненада Либре интенз ми хареса от блотер. Бях се офъщала стабилно с 3-4 тествани парфюма и нямах свободно място да го усетя на кожа, но определено ще му обърна специално внимание. Бутилката му е разкошна и само заради нея си струва да му дам шанс.

За сега пафюмният ми апетит остава без съществена промяна, с две думи - пълна апатия.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 14:17 от Sysly

# 457
  • Велико Търново
Аз днес тъна в блаженство с Идол Интенз. Специални благодарности на Денси за прекрасното ревю! Няма да навлизам в подробности за описанието, тя е написала всичко, което усещам и аз Sparkling Heart

# 458
Аз днес тъна в блаженство с Идол Интенз. Специални благодарности на Денси за прекрасното ревю! Няма да навлизам в подробности за описанието, тя е написала всичко, което усещам и аз Sparkling Heart

Нали? Страхотна е ❤.  Описва  ги ,както ги усещам  и аз 😁Както  и останалите дами тук Simple Smile Благодарско и от мен ❤. Благодарение на вас се сдобивам със страхотни аромати,купувани основно на сляпо 😁.

# 459
Честит! Много е хубав и лесен за носене сега през есента.
Благодаря ви за милите думи!

# 460
  • Бургас
Булгари, как така се колебаеш между Мон и Ла Бел, хаха.Естествено, че Мон ЕДП, Ла Бел ми стана супер досаден и мисля и от него да се отърва.Мога да разпродам всичките си парфюми и не ми дреме имам ли него! Вечната ми любов, не могат да му стъпят грам.

# 461
Булгари, как така се колебаеш между Мон и Ла Бел, хаха.Естествено, че Мон ЕДП, Ла Бел ми стана супер досаден и мисля и от него да се отърва.Мога да разпродам всичките си парфюми и не ми дреме имам ли него! Вечната ми любов, не могат да му стъпят грам.

Аз Guerlain Mon- го имах,закупен от Лутън, още като излезе и си спомням,че беше траен доста едп-то. Но сестра ми ми го прицапа тогава 😁😂.И после не си взех.   Други ползвах. Но сега си харесах и La belle-то 😁. За това. Трябва да се спра на 1. Ама пуста нерешителност моя.... Simple Smile

# 462
  • Добрич
Може да се доразвие темата Есенни парфюми 3 с Магьоснически (хелоуин) парфюми.
Моя пример е Superstitious Frederic Malle (Суеверния), за себе си го наричам Самоуверения.
Студен и непредсказуем, а може би просто е Portrait of a Lady с алдехид и повече жасмин.

# 463
  • София
Много интересен парфюмен разговор имах със сина ми днес Grinning. Получавам си от размяна Byzance, отварям го, пръскам и си тъна в блаженство. Влиза той и ми казва, я да помириша, подавам китка и той - Оууууу жестоко, мирише на сочни череши Thinking. Помирисвам аз, ами баш на череши, ама самите си плодове и то в пика им, все едно съм смачкала една шепичка от най-най сочните.
Но няма листнат подобен аромат по пирамида....
Той череши не яде Simple Smile

# 464
Един ден да реша да си взема една яка дрямка и света се срива (фрагрантика)

Общи условия

Активация на акаунт