Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 510
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Бел, Afrodite не съм го разносвала, но от пробването при мен се разви най-автентичния люляк в парфюм, който съм усещала.....и при отваряне на парфюма като светне онази лампичка, сърцето ти пропуска два удара, красота....Определям го като мега як пролетен аромат.Когато разпитвах за парфюм с люляк, точно този люляк имах предвид....
А сега както си въртя велоелгометъра, тялото ми е доволно топло и онази пияна праскова така ми нашепва : Ела и ме вземи,  може да съм скандална като цена, но такъв кеф ще ти доставя 😁😁😁оххх-няма да се спи тази нощ, утре на място ще реша-ще се давя ли или не ....

# 616
  • Чукарландия
Коя пияна праскова? Том Фордската ли? 🤗

# 617
  • София
Момичета, по повод на Crystal Noir-a: смятате ли, че действително е преформулиран? Много исках да си взема една от двете версии, но изчетох какво ли не и не посмях.

Да, но аз не усещам смяна в аромата и нотките. В момента тъкмо пред мен са двата, пръсках снощи на китка. Единият 12ч, другият 6. Старият ми е от 2009 или 2010. Новият е ... от преди няколко дни. EDP.

Повече се харесва от мъжете, отколкото хипнотичната, но и дистанцира лекичко.  Хипнотичната е топла, мека и приканваща по мил начин жена, а черният кристал е сексапилна и мистериозна жена, оставяща диря в акъла. Тъкмо искаш да я заговориш и тя вече те е подминала и се е отдалечила в тъмнината

# 618
Момичета, по повод на Crystal Noir-a: смятате ли, че действително е преформулиран? Много исках да си взема една от двете версии, но изчетох какво ли не и не посмях.

Да, но аз не усещам смяна в аромата и нотките. В момента тъкмо пред мен са двата, пръсках снощи на китка. Единият 12ч, другият 6. Старият ми е от 2009 или 2010. Новият е ... от преди няколко дни. EDP.

Повече се харесва от мъжете, отколкото хипнотичната, но и дистанцира лекичко.  Хипнотичната е топла, мека и приканваща по мил начин жена, а черният кристал е сексапилна и мистериозна жена, оставяща диря в акъла. Тъкмо искаш да я заговориш и тя вече те е подминала и се е отдалечила в тъмнината

Еха, по-готино описание на двата аромата не бях чела! Аз съм горда притежателка на Хипнотичната отрова и ми е сред любимите, но учудващо на мъжа ми не му се нрави. Идва му много силен. А за зима, сняг и камина според мен е просто чуден 😊 Но в друг сезон не мога да го нося.

# 619
Коя пияна праскова? Том Фордската ли? 🤗
Точно......мега автентична, узряла праскова, удавена в коняк и ром 😁

# 620
И аз съм на едната ръка с Прасковата Фордова, на другата с Черешата. Мен Черешата ме вика, но не желая да я чувам, докато не си поправи трайността поне на два часа.

# 621

Преди може би месец Ви споделих, че след проба на Rochas in black, носът ми го възприе като близък до Бакара. Като изключим сладостта, която е поносима като в Black perfecto, то този черен Rochas много ми хареса. Все още обаче държи висока цена.

+ 1
Не знам дали съм писала ,но същото усетих и аз .
Ковачева ,добре завърнала се!Липсваш..

SOTD така ми е нежен и приятен ,женствен и уютен ..Serpent  Bohème Boucheron - чист и красив муск,с роза и жасмин и лек полъх от сандаловото дърво..

# 622
  • на майната си
Тествах Roses on Ice By Kilian днес, ами ултра феминин смел, но ужасно красиво композиран аромат за мен, за мен е смесица от Dior Homme Cologne, Declaration dun Soir и Mefisto, блендиран по съвършен начин, не виждам мъж да го носи, освен ако не е минал под дъгата.
Представянето му при мен е средно, нито е звяр нито е слабак, но за тия хартийки всеки си преценя. За мен важно е уханието, не толкова представянето, стига да не е скин сент. Много красив и нежен аромат, супер лесен за носене, но не мисля, че студеното време ще му се отрази добре, края на пролетта, лятото и началото на есента биха били подходящи.
Абе ако влачи хубав сияж, бих гонил мацето до централата на "Шарли Ебдо".
Прекрасен е, тествайте го, ако ви се удаде възможност!
В интерес на истината в късния драйдаун има леки прилики с Versace Man eau Fraiche.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 21:37 от Lewiss

# 623
  • Чукарландия
Сега, през късната есен преоткривам La Vie Est Belle Intensément. ❤️
Съвсем различен е сега, когато е студено, как да не се влюбя отново?!? Толкова богат, плътен и чувствен. Въобще не е закачлив - по женски сложен е. Гмурнеш ли се в дълбините му - няма излизане. Пристрастяващ, омаен и леко hard, което го прави още по-завладяващ. Точното време му е сега. Точното място - върху мен! Моя голяма Любов! 😍

Фотото не е мое, но парфюма е много, много мой! ❤️

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 10:46 от BBeLLa

# 624
  • виртуално
серия пощенски марки

# 625
  • Пловдив
Сега, през късната есен преоткривам отново La Vie Est Belle Intensément. ❤
Съвсем различен е сега, когато е студено, как да не се влюбя отново?!? Толкова богат, плътен и чувствен. Въобще не е закачлив - по женски сложен е. Гмурнеш ли се в дълбините му - няма излизане. Пристрастяващ, омаен и леко hard, което го прави още по-завладяващ. Точното време му е сега. Точното място - върху мен! Моя голяма Любов! 😍

Фотото не е мое, но парфюма е много, много мой! ❤
Нали е прекрасен, аз го взех още като го пуснаха и веднага се запасих, много го обичам и много по-различен и носим го намирам от другите в серията💝

# 626
Днес пробвах Angelo Caroli Rosa Nera Oud.

Много ми хареса това нещо. Не бях виждала марката до сега, но заслужава много внимание! От същата серия Ambra Oud и Inceso Indianо са страхотни също!

Пръснах се два пъти и колега, който никога не коментира и не се вълнува от парфюми каза, че е много хубав, но леко силен.

Ако любителите такъв тип аромати го срещнат някъде, препоръчвам с две ръце тест!

Цената е леко грозна, като всяко хубаво нещо, много хубаво не е на хубаво 😀

Хубав ден на всички 🌸

# 627
Аз имах два на Анджело Кароли миналата година. Но ги подарих на майка ми. Много странни бяха. Трябва да проверя кои точно бяха. Скоро ги мернах в някой от известните сайтове за по 85 лв на промоция, явно не успяват да се наложат в бг.

# 628
  • Чукарландия
astravera и аз го думнах още като излезе, насляпо, единствено по описанието на Ковачева, която ми е много верен ориентир! ❤️
Но през пролетта и в началото на лятото се държеше по различен начин. Сега му е идеалния сезон! Прелест! 😍

# 629
  • Germany
BBeLLa, astravera, и аз съм от големите почитателки на LVEB Intensement. Много обичам, как поема в дрехите, в кожата ми, във всичко, до което се докосна с него, и това уникално пудрено, ирисово малиново ухание, което ме съпътства с него. Прекрасен е! Радвам се, че и вас ви кара да се чувствате щастливи с него!

Днес съм с нещо също толкова подобно и много екзотично, което купих по препоръка на приятел на страхотната цена от 21 евро Promise Me Intense Mauboussin За мен е страхотен и много типичен ориенталец на тема рози, сладък, плътен, дълбок и усмихващ. Нещо като микс между роуз араби на Армани, роуз калиграфи на Арамис, рози и ванилия на Мансера, и вкусните плодове от Делина, направен в стил Mauboussin, с френско намигване и очарование. Прекрасни свежи рози, розов ликьор, сладки праскови и компот от личи, плътна дървесно-ванилена база, меко амброво усещане, и свежи морски пръски за разкош. И много мускус, засилващ още повече всяка една от изброените нотки. Усещам го и вкусен, и червен, и топъл, и свеж. Цветът на течността му казва всичко за него. Трайност и сияж идеални, типичните за марката.

Общи условия

Активация на акаунт