Винаги забавно с Toffifee! Включете се в нашите игри!

• 11 219
  • 384
  •   1
Отговори
# 285
С раждането на дъщеря ми - беше толкова дълго, бях изтощена и 2 часа след раждането изядох 1 кутия Тофифи 😂🤫

# 286
  • Варна
Свързвам Toffifee с Коледа, когато сме цялото семейство заедно. Има време за игри и забавления. Също така тогава купувам от Коледните пакети на Toffifee и децата избухват в щастие и радост.

# 287
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Всеки наш празничен ден,
с Тофифи е подсладен!
С близките ни споделен,
и с емоции прекрасни, зареден!

# 288
Toffifee свързвам с много спомени, все хубави поводи и празници. Може би най-ярки са ми Коледните празници, защото тогава купуваме от големите кутии с по 48 бонбона. Тогава успяват да се задържат за 2 дни. Кутията от 24 бонбона просто свършва за няколко минути.

# 289
С рождения ден на един съученик, тогава ги пробвах за първи път и много ми харесаха.

# 290
  • София
Свързвам бомбоните с рожденните дни, празниците и вечерите със семейството.

# 291
  • София
С внуците, защото само по одобрението и светкавичното унищожаване на бонбоните Toffifee са единодушни.

# 292
С ходенето на гости по празници- Великден и Коледа- Големите кутии са красиви и забавни и децата винаги им се радват и надпреварват да ги ядат.

# 293
  • София
Спомените ми са свързани със семейните ни срещи с роднини и техните семейства, техните деца, т.е братовчедите ми. Толкова задушевно беше. Винаги имаше осигурени от вкусните Тофифи за малки и големи. Толкова щастие и наслада ни носеха тези почерпки, наред със шумните детски игри и забавления и сладките приказки на по-възрастните. Семейна идилия.

# 294
Със семейните празници: рождени дни, имени дни...

# 295
Toffifee свързвам с рожденни дни и хубави моменти.

# 296
Свързвам Тофифи със забавното "изкачане" на бонбоните или омазаните с шоколад пръсти...за почерпка или просто за подслаждане.

# 297
Свързвам бонбоните с моменти на семеен уют, блаженство и щастие. С радост, игри и забавление!

# 298
За рожденните дни на децата купувахме бонбони Toffifee.И след това пълнехме с вода празните опаковки и си правехме красиви полусферички от лед.

# 299
  • Пловдив
Като малка обожавах Тофифи! Бяха по-различни от всички други бонбони. Така, че май с детството ги свързвам. Simple Smile Можех да изям една кутия за норматив, а сигурна съм не само аз. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт