Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са препоръчителните лечения за кашлица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръчителните лечения за кашлица?
-
Какви са препоръчителните дозировки на прогестерон по време на бременност?
-
Какви са разликите между оралния и вагиналния прием на прогестерон по време на бременност?
Моят термин е на 16.05.21. Към момента бремеността ми премина през зацапване, менструални болки, проблеми с лекарката, която ме следи и много сълзи. Имам голяма нужда от съвет къде да си направя втората ФМ ( в София)? И препоръка за лекар, при който да се следя по каса с опция да го избера в последствие като екип ( държа да раждам при следващия ме лекар поради хронично заболяване). За частни болници нямам финанси. В момента се следя при лекарка по каса, но тя е страшна интересчийка - вдигна ми скандал, че съм ходила на ранна фетална при друг лекар ( а аз си отидох при специалист все пак, но 2ри път няма как да отида, защото каза че спира да работи). После въпросната велика лекарка ми обяви, че нямало да ме следи ако си правя каквото си искам. Прибрах се с пулс 150 и определено се надявам да имам право да я сменя...
Но нямам търпение да почна да го усещам, че да съм една идея по-спокойна (уж).