Майски щъркелови доставки 2021 (Тема 2)

• 44 056
  • 783
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз си взех БиоОйл и се мажа от време на време, но нещо не съм впечатлена, някак си едно сухо ми стои. Имам стрии от предната бременност, та едва ли ще спася положението. Чувала съм, че кокосовото масло много го препоръчват.

# 451
Аз се мажа с най-обикновено кокосово масло. Засега нямам, но да видим до края как ще е. Имам отпреди от бърз растеж, даже около колената, и на дупето. Ми, каквото такова.

А да ви питам килограми качвате ли и има ли някъде ориентир кога по колко е нормално да се качват. Знам, че си зависи в каква форма е жената, когато забременява, но поне така... Да си сверя часовника как се движа. Аз от началото до сега 15+4 съм 4 кг нагоре.
Чела съм, че най-много се качва последния триместър.

# 452
  • София
Аз съм с 5 кг надолу все още и много се гордея със себе си, но на мен са ми в повече така или иначе, та не съм критерий. 😀

# 453
Sea. Sea, уооот?! И аз бих се гордяла 🤓
Аз гледам всеки ден да имам около 30 мин гимнастика, леко кардио. Обаче нещо напоследък сякаш не ям много, а килата се качват на кантара и се усещам, че наедрявам. Даже от пон не съм яла никакво сладко, освен плодове де, даже и тях с контрол.

# 454
  • София
Ами заради ИР внивам повече какво ям, упражнения не правя, в това време и разходките не са по много. 😂

# 455
Аз за сега съм +3кг
Но първите 3 месеца бях основно на тестени храни заради повръщането, та мисля, че е нормално да напълнея. Честно казано не се притеснявам от напълняване, както казва мъжо ми "сега му е времето" 😄

# 456
  • София
Аз да не прозвуча като някоя стара свекърва, ама да си кажа. 😂  Лошото при многото качени кг е, че може в по-напреднала бременност може да има проблем с кръвно, захар и т.н. Не мислете, че съм на пост и молитва и аз, глезя се понякога също.Даже другата седмица имам имен ден живот и здраве и от сега мисля как и с какво да прегреша. 😀 Но просто за разлика от първия път, където ядох какво ли не, сега наистина съм с една идея по-запозната, меря кръвно, захар, кг. 😂 Иначе първият път качих 14 кг.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 15:02 от sea.sea

# 457
Аз съм в 18г.с. за сега съм качила 1,5кг,само вечер ми седи по изпъкнал корема, почти не е порастнал.. За сега използвам това и съм много доволна как си усещам кожата.

# 458
При мен пък, предвид че забременях на минус 4кг от обичайното си тегло, в момента съм точно колкото обичайното, тоест от началото на бременността съм си качила обратно 4кг, но реално съм на нулата в момента.
(Тези минус 4 с които започнах ме плашеха, бях наистина прекалено слаба, но летните месеци така се получи, жеги, не ми се яде, без да искам отслабнах.)
За стрии и аз се мажа с The Palmers, превантивно, защото все още нямам нито корем, нито нищо, но съм си казала, че каквшто зависи от мен ще направя, за да избегна появата на стрии. Като свърша опаковката мисля да взема нещо друго обаче.

# 459
Браво на всички!
Впечатлена съм много.

# 460
  • София
Аз съм в 17 с и вече съм +2кг, но откакто спря гаденето усещам, че апетита ми се увеличи. С първата бременност бях +16кг, в 9ти месец имах чувството, че качвам от въздуха, който дишам буквално Simple Smile)

# 461
Аз в 14г.с. съм 1кг.нагоре,хапвам доста повече въглехидрати от обикновено, но пък нямам кой знае колко увеличен апетит като цяло. С първата бременност качих 8-9кг, което мисля, че е ок.  Тогава обаче работих почти до последно, а сега скоро спирам да работя и ме очаква голямо мързелуване вкъщи зимата, респективно и вероятно повече килца, но каквото-такова.
Коремчето си мажа с лосиона на Палмърс веднъж на ден.

# 462
Някой качи един калкулатор в групата във Фейса за килограмите. Супер е!
Само че на мен ми се прецака тотално апп-а и като изгубя една публикация, после не мога да я намеря.
Така че тази добра душа да даде линк и тук.

Аз кантар не гледам, само доктора го гледа. Тъй като ако тази бременност ми е успешна, ще е последна - ще ям кот ми се яде (точка) Joy

# 463
  • София
Аз го гледам кантара, защото мен нито ме мерят, нито ме теглят, поне един да има представа как се движат нещата. 😂😂😂

# 464
За стрии използвам олиото на Mustela. Сестра ми се маза с него и няма и следа от стрии.

Общи условия

Активация на акаунт