На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 32

• 81 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna
Хехехе, не си сама душко.

# 91
Вчера се върнахме от Одрин ние. С две нощувки бяхме, като пристигнахме петък късно. Ами не ми стигна времето (и парите Joy )! А и като съм в Одрин все като пияна ходя и имам чувството, че все нещо недоглеждам, не виждам и тн. Доволна съм. По-късно ще разкажа подробно, но за нас вече вариантът е именно такъв - след работа да пътуваме и неделя да се приберем. Висенето по границите ни беше под 1 час сумарно на отиване и връщане.

# 92
През седмицата сутрин има ли опашки по границата -говорим от понеделник до четвъртък?

# 93
През седмицата сутрин има ли опашки по границата -говорим от понеделник до четвъртък?
Всичко е много относително, но да определено през седмицата е по спокойно. В сряда и двете граници за 30 мин. На Капитана.

# 94
Здравейте, от доста време чета темата и смятам, че е много полезна. Искам да попитам дали сте купували килими от Одрин, качествени ли са и в кои магазини да търсим.

# 95
  • Varna
Всичко е много относително, но да определено през седмицата е по спокойно. В сряда и двете граници за 30 мин. На Капитана.

На Лесово през седмицата, някъде около обяд, минаваме за около 25 минути максимум.

# 96
ние сме взимали и за детската и за спалнята/в спалнята са 3-или по скоро 2 и 1 патека /
взехме ги от един магазин по стръмната улица отдясно на голямата джамия. Нещо HALi беше  но мога да проверя и да пиша, вътре имаше огромен избор, дори и да го нямат го поръчват с точния размер и след 2-3 седмици може да идете да си го вземете.

# 97
  • Стара Загора
Аз си имам един любим магазин за килими.
Намира се на уличката на рибната борса, 50 метра под нея.
Големи сладури, там ми изрязаха по размер килим за спалнята. Беше 3 парчета и при взимането не знам кой спа, ама в Бг сме се прибрали с 2. И това го разбрах след 2 седмици, защото спалнята не беше готова. Rolling Eyes
Отидохме следващата събота да си го търсим, като аз бях готова да поръчам друго, не съм очаквала някой да ми пази забравените вещи.
Още щом се показахме на вратата на магазина, човека извади опакованото парче килим. Е как да не се върна?

# 98
В неделя ще пътуваме до Чорлу, на отиване ще спрем на магазинът на Тач,  но в самият град има и Тач Аутлет.
Чудя дали си заслужава да го посетя, не е много голям, но от подобен в Дидим си купих комплекти на много изгодни цени.

# 99
  • на Мелмак
Бяхме и ние, отново Grinning
Взех си страхотен спален комплект от Карача, кинг сайз размер, памучен сатен за 170 лири, взех си тедЖУри, но тук греда - не стават за индукция - к'во гледах, не знам. Ще ги пращам в другото къща. Взех и няколко вида сирена, да ги пробваме, да видим кое ще ни хареса. Малко люкарства, туй, онуй и Жипката я напълних Joy
Разходихме се и до Люлебургас, за няколко часа бяхме, хареса ни градчето. Но бяхме доста неориентирани там. Та сега събирам инфо, да сме по-подготвени при другото посещение. Wink

# 100
Това, че посудата на Карача не става за индукция, сме го коментирали тук. Преди време и аз така се изненадах след като вече си бях купила хубав каменен тиган.  Ми подарих го на свеки. Силно се ндявам да започнат да правят и неща за индукция в някой момент, защото наистина са им добри съдовете.

# 101
  • Стара Загора
Ети, покажи комплекта моля. Simple Smile
Находка си е за 170 тл памук сатен.😍

# 102
  • на Мелмак
Елзбиета, то хубаво обсъждано, но и някой трябва да чете и етикети да гледа като купува Joy
Ивче, ще го снимам довечера Simple Smile

# 103
Аз ходя с едно магнитче в чантата, да тествам за индукция Simple Smile

# 104
  • на Мелмак
Имам и друго жилище, там ще им се радвам Sunglasses

Това е комплекта, но в пепел от рози и бежаво :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт