На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 32

• 81 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Интересувам се от по-запознатите, кои автобуси минават през главният булевард. От центъра до Ераста и до Марги аутлет?Колко е цената на билета? Таксуването безкондукторно ли е? Искам поне в едната посока да използвам автобус.

Няма автобуси, има маршрутки. Много номера бяха, не помня кой ползвахме, но като кажете Ераста ще ви упътят. Спирката, от която се качихме беше на главния булевард Татлат Паша след като се подмине джамията  - на картата пише Ески Улу Джамия. Преди доста години се плащаха 2 лири при шофьора - имаше прозрачна кутия при него - пускаш и влизаш навътре. Сега не знам как е при тази пандемия ....

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 16:35 от Alleks

# 241
Информация от вчера за питащите: сушени смокини 15 лири/кг и 10 лири/5 пресни кори  за баница от Синия пазар

# 242
Знаете ли каква е разликата между тези 2 лекарства? Освен бройката?
SEDERGINE VIT-C 0.33 G / 0.2 G 20 EFERVESAN TABLET hkt - küb - prosp 7,85 ₺
SEDERGINE VIT-C 0.33 G / 0.2 G EFERVESAN TABLET (10 TABLET) hkt - küb 32,48 ₺

# 243
Интересувам се от по-запознатите, кои автобуси минават през главният булевард. От центъра до Ераста и до Марги аутлет?Колко е цената на билета? Таксуването безкондукторно ли е? Искам поне в едната посока да използвам автобус.
Миналото лято ползвахме,номер ще те излъжа (че и в Чорлу сме се возили) питаш на спирката хората и така. Там всички са усмихнати и отзивчиви 😊

# 244
Здравейте,
Мога ли да намеря в Одрин сушени черници? Къде да проверя и каква е ориентировъчно цената им?
Благодаря на отзовалите се.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 11:04 от tatiana_a55

# 245
  • Най-красивата страна
Сушени смокини има и тук,но струват 3лв.-150г.В кварталния магазин.В големите вериги може и да са по-евтини,но разбира се цената не може да се сравнява с тази в Турция...
Аз се надявам да можем да пътуваме скоро.
Ще търся козметика подобна на Eucerin -за атопичен дерматит.
И дрехи за тийнейджърката ни.

# 246
  • Варна
Здравейте,
Мога ли да намеря в Одрин сушени черници? Къде да проверя и каква е ориентировъчно цената им?
От Мигрос съм купувала,има бели. Цената им за 100гр е 13 лири- сега проверих. Търсете "dut kurusu"

# 247
  • Стара Загора
Здравейте,
От Мигрос съм купувала,има бели. Цената им за 100гр е 13 лири- сега проверих. Търсете "dut kurusu"

Във всички магазини за ядки има.

# 248
Здравейте,

Благодаря!

# 249
Здравейте,

Благодаря!

# 250
  • ВАРНА
Ново историческо дъно за турската лира на световните пазари! 

Срещу само един щатски долар днес се купуват цели 8 лири и 7 куруша! 

Монитор.бг.

# 251
  • Пловдив
На фондовата борса в момента е вече USD-TRY 8,08706 ,но причината за това е политическа,не икономическа.Мен ме устройва евтината лира.

# 252
Ново историческо дъно за турската лира на световните пазари! 

Срещу само един щатски долар днес се купуват цели 8 лири и 7 куруша! 

Монитор.бг.

Ами той не се спря с глупостите Ердоган!

# 253
Здравейте,

Купувала съм от Карфур и видях, че още ги предлагат - при био продуктите, пакетчето по 100-на грама. Цена- влезте в сайта на Карфур.

# 254
Здравейте,

Купувала съм от Карфур и видях, че още ги предлагат - при био продуктите, пакетчето по 100-на грама. Цена- влезте в сайта на Карфур.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт