На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 32

• 81 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
# 496
А виждали ли сте в Одрин скоро някъде да изстискват сор от нар и да продават, пила съм в Кушадасъ и Анталия, но в Одрин не съм виждала?
Навсякъде по центъра предлагат в момента прясно изцеден сок от нар и от други плодове.

# 497
Ох, Текирда останах много очарована от това градче. Аз бях миналото лято за няколко дни. Отседнахме в Дес хотел. Много чист, удобен хотел на пешеходно разстояние от мола и хубава сладкарница срещу хотела на ъгъла. Центъра не е особени голям, но е по разнообразен от към магазинчета спрямо този в Одрин

# 498
  • Стара Загора
Добро утро Simple Smile

Идвам да похваля това руло каймак, което съфорумка ми донесе и е уникален. Мазен точно като маскарпоне. Все съм си взимала досега хубави, маслени, но този ми е най-вкусен. Мисля че каза от Мигрос, та следващия път ще се запася с поне 3 кутийки. А и е под 10 тл. 😍😍😍 Понеже пак ми се приядоха катми с шам фъстък, а съм режимна откъм храна, си направих кето кокосови палачинки.. Та заситих глада.

Скрит текст:

И едно и от любимите ми кашкавалчета се вижда на снимката. 👌😍

Лирата още пада, не очаквах че ще стигне такива ниски нива...

Днес приятели отидоха, казаха че нямало коли на границата. Миналата неделя беше същото. И в града спокойно.... 👌

# 499
  • Най-красивата страна
Преди малко четох ,че българите сме изкупили аспирина в одринските аптеки..Хората купували по 5-10 опаковки.
Аз пък купих всякакви други лекарства само аспирин не се сетих да купя..

За сока от нар-много полезен за хора с високо кръвно.

Обаче аз съм с ниско кръвно и внимавам.

# 500
Аз уж следя лирата, ама скрийншота на Ивчето приятно ме изненада. Планирам пътуване след точно 10 дни и обмених малко левове. Дано се осъществи. Каймак този път ще взема, гледах ѝ сторитата в Инстаграм и изглежда много апетитно. Heart

# 501
  • Varna
Ивче,
с тоА каймак кака дето си го изпляскала, просто не знаеш какво слюноотделяне ми причиняваш.
Ще взема да сА жертвам и да отскоча до Одрин заради това. ГлеЙ кО става заради един каймак.

# 502
  • Варна
Дойде сезона на бурканите, затова са изкупили аспирина сигурно Simple Smile
Ще взема и аз да купя лири, въпреки, че не се знае кога ще отидем. Нещо съм си наумила да гледам за кожени якета другия път. И кожена раница... Smiley

# 503
Има дефицит на аспирин и подобни лекарства срещу тромби, защото се използват като част от лечението на коронавируса. Гледах репортаж сутринта. Заформят се и други липси на лекарства у нас. Това ме стресна честно казано, тъй като аз съм на терапия от аспирин. При първата вълна запасяване не можех да си намеря селен, който пия за щитовидната жлеза. И вит. Д, че там съм под долна граница. Пак хората ей така решиха да се запасят. Ще трябва явно и аспирин да си взема от Турция за поне няколко месеца Confused

# 504
Здравейте! Моля за съвет. Ще ходим на пазар в Турция, като основната цел са мъжки костюми и ризи. Моля за съвет в Одрин или в Чорлу да отидем. Препоръчайте ми хубави мъжки магазини и магазини за обувки.

# 505
  • Най-красивата страна
Някой спомена кожени чанти и раници.
В магазин на центъра намерих якета и чанти от естествена кожа,но  цените започваха от 100евро .
От изкуствена кожа -имаше много на закрития пазар на центъра-по 50 лири бяха чантите и раниците,но колко са качествени не мога да кажа..

# 506
  • Бургас
Купували ли сте какао на прах и от кое сте доволни?

# 507
Да, само един вид, защото беше 1 кг,  но не помня точно.  Сякаш да д-р йоткер беше...

# 508
  • Ст.Загора
Някой спомена кожени чанти и раници.
В магазин на центъра намерих якета и чанти от естествена кожа,но  цените започваха от 100евро .
От изкуствена кожа -имаше много на закрития пазар на центъра-по 50 лири бяха чантите и раниците,но колко са качествени не мога да кажа..
Еха 100 евро са сериозна сума . При последното ми ходене си взех чанта за рамо , която става и на раница ,  не е кожена, плата е като промазан , но харесах модела , беше 160 лири . Взехме и на колежка от закрития пазар , описани какви цветове иска , от тези на кръпките . Ами много си я хареса , каза че е много удобна ,  12-13лв излезе.
От Бим взимам всеки път , по 100гр. са и на мен ми харесва.

# 509

Аз купих 1кг. на Ülker и много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт