На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 32

• 81 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
За Батрафен разбрах,но как да обясня за игличките за инсулин.

# 541

С опаковка от самите иглички например

# 542

С опаковка от самите иглички например

...или изкарайте снимка от гугъл изображения - снимате и показвате.

# 543
  • Варна
Аз съм много доволна от това прахче за настинки, вземам го при първи симптоми, досега винаги ми е помагало. А цената му е смешна, за 5 опаковки дадох 90 т. лири.

# 544
Аз съм много доволна от това прахче за настинки, вземам го при първи симптоми, досега винаги ми е помагало. А цената му е смешна, за 5 опаковки дадох 90 т. лири.

Пет опаковки по 12 сашета или за 5 сашета

# 545
  • Варна - Черна гора

Аз също съм много доволна. Цената е 18 ТЛ за една кутия, в която са 12 сашета.

# 546

Аз също съм много доволна. Цената е 18 ТЛ за една кутия, в която са 12 сашета.
  Направо без пари наистина .
Това е нещо като Тайлол хот или

# 547
iv4enceto_91 , Може ли рецепта за кето палачинките?

# 548
Нещо ми се върти из главата, че бая назад в темите съм срещала коментари за апарат за кръвно. Разгледах един сайт, в който ,видях, че освен известната марка Omron има някакви други, непознати. Моля, ако някой е купувал да сподели каква марка е взел и доволен ли е. Родителите ми ползват такъв, който се слага на китката, купен от БГ, но нещо не мери вярно и искам да им взема друг вид. Ох, малко смотано го обясних, ама дано се разбира.

# 549
  • Варна
Да, 5 кутии по 12 сашета бяха 90 лири. Не съм сравнявала състава с Тайлол хот. Прави се в гореща вода, има доста силен вкус на джинджифил.

# 550
Момичета,някой отсядал ли е в хотел Тракия Сити?Мнения!Благодаря

# 551
Значииии, да ви кажа, че течният шоколад на Sarelle без захар е един път. Подсладителят е изомалт. Другият път ще взема поне 4 бурканчета. Ето го как изглежда
https://www.migros.com.tr/sarelle-sekersiz-kakaolu-findik-ezmesi-350-g-p-6ce4a1

usmivkata20, виж в букинг.

# 552
Ама много дразните с тия шоколади и аз искам .... прецаках се и си взех по 1 бурканче за проба и сега свърши и  няма.

# 553
Препоръчайте ми някакъв прах  за пране . За цветно . Голяма опаковка .
 Засега нямам ходене в Турция , но приятели постоянно ходят и може да си поръчам нещо .
Прах , маслини / в голям стъклен буркан - бурканите са много удобни за туршии - но засега не знам кои са по- добри на вкус ,/
 И хубав салеп . Споделете насипен ли е по - качествен или пакетиран .

# 554
Препоръчайте ми някакъв прах  за пране . За цветно . Голяма опаковка .
 Засега нямам ходене в Турция , но приятели постоянно ходят и може да си поръчам нещо .
Прах , маслини / в голям стъклен буркан - бурканите са много удобни за туршии - но засега не знам кои са по- добри на вкус ,/
 И хубав салеп . Споделете насипен ли е по - качествен или пакетиран .

И салеп, и прах за пране се коментираше само няколко страници назад.

Общи условия

Активация на акаунт