Прахосмукачка робот - 20

• 63 530
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Понеже никой не се включи с мнение за румба 971 ,а аз още не съм я платила ,почти съм на границата да я откажа..Лошото е ,че ако я откажа ,нямам идея какво да купя.Харесах го този роборок S5 мах ,обаче няма да е от алито.Питам тези от вас ,които го имат ,може ли да работи без вода?Имам много килими и дървен под.Не искам да ми маже с парцалка.Не е ли малък конрейнера на този робот?Шумен ли е?Блъска ли се в мебелите?

# 211
  • София
Моля ви ако имате някой от тези модели, помогнете ми в избора 🤔

Или това

# 212
ctefani аз имам Romba 980 , тази 971 като гледам е със същите характеристики . Ти откъде ще я купуваш ? Тук в България не намирам този модел за поръчка .
Аз имам моята от една година и съм много доволна , чисти всеки ден , някой път и по два пъти на ден , все пак имаме вкъщи дълго косместа чихуахуа и килими и пътечки Blush

# 213
От амазон Германия ,съм я пуснала на 349€ ,пуснах я до превозвач.Нов е модела и няма много мнения.Имам румба 6-та серия -удря се в мебелите.Шумна е.Тази я гледам 70 децибела -доста е.В английския амазон прочетох ако е вярно че всмукването е 10х ,трети ден я държа на празна карта и трябва да реша тази вечер.

# 214
  • ENGLAND
Няма европейско Ali. Просто някои търговци имат склад в Европа и изпращат от там / по-бърза доставка, без доп. такси за мито и ДДС/.
И аз я следя групата във ФБ, но според мен админа има интерес от покупките от Али и трудно ще прочетеш хубава дума за друг робот.
Моите мотиви да НЕ купя робот от алиекспрес, въпреки че постоянно пазарувам ит там, бяха основно гаранцията- която практически липсва, ако стане нещо се оправяш сам. От опит го казвам.
Иначе Амазон дава мин. 2 г. Гаранция, каквато в общоевропейската гаранция. Ако има проблем- пращаш им робота и те се занимават - ремонтират или подменят.

Мамибот 880 чисти при мен Шаги килими, единият е много гъст, малко се озорва, но го чисти  - качва около 2см.
Аз съм доволна, има на много места консумативи за него и не са скъпи.
Работи ежедневно и всеки ден намира какво да обира - чак се чудя да не го произвежда сам този боклук Simple Smile
Хубав ден!
И аз следя групата във фейса, но там е такава цензура от страна на админа и само китайските роботи се възхваляват. Твоят робот най ме блазни с 5-годишната гаранция. А проучила ли си за сервиза и частите? Виждам, че тук в Англия няма.

# 215
  • Варна
Doret, има дистрибутор в uk https://mamibot.co.uk
Но цените им са умопомрачителни.

MyRobotcenter.co.uk има адрес за обслужване на клиенти в Uk, така че мисля че ще е Ок.

В Бг има поне 2 фирми с консумативи - дедал и робополис.

Иначе консумативите са еднакви за excavac 650/660/880, намират се и не са скъпи.

За Фб групата си права, аз излязох, защото е група за реклама, не взаимопомощ за роботи.Както и да е, така си правят бизнеса хората, тяхно право е. Но не е обективна за мен.

# 216
  • София
.....
Ако не друго поне аксесоари има намалени и дори с доставка от Китай повечето комплекти са под 30лв и няма да ги хване митница. Та който има нужда от аксесоари сега е момента.
Аз търся аксесоари за Ксиоми робот 1С, но не намерих на цената която споменавате около 30лв
Може ли линк ако не ви е проблем

# 217
  • ENGLAND
Кристин, благодаря. Сега видях и сайта им в ЮК, направо не мога да повярвам 4-5 пъти по-високи цени в тукашния сайт. Май ще поръчам от myrobotcenter. Само чакам да видя на черния петък какви намаления ще излезнат.

# 218
ctefani шумна е да , на мен тази ми е първата прахосмукачка робот . Преди това имах Ровента най-тихата и в сравнение с нея си е доста шумна , но аз съм я настроила на най-висока мощност , заради килимите и космите от кучето . Ние я пускаме когато не сме вкъщи , за да не ни дразни шума . Но се движи добре , системно , намаля ако има предмет и не се блъска , чисти целия апартамент с едно зареждане , четките са гумени и не се навиват косми по тях , контейнера е достатъчно голям - изпразвам го веднъж седмично , предвид многото чистене .
Ако трябваше сега да взимам бих взела тази , която имасамопочистваща база и след работа се изпразва сама .

# 219
Здравейте! В търсене на робот съм,за момента съм се спряла на Xiaomi  Roborock S6 Pure ,но все още не го поръчвам,защото не намирам достатъчно инфо през колко високи прагове на вратите може да мине безпроблемно... Живеем в апартамент,в който всяка врата има около 2- 2,5см. праг.Гледам,че хората купуват гумирани  рампи заради роботите си! Sweat Smile
https://www.amazon.de/Roborock-Wischroboter-Staubbeh%C3%A4lter-R … ung/dp/B085G2N2F7

# 220
Понеже никой не се включи с мнение за румба 971 ,а аз още не съм я платила ,почти съм на границата да я откажа..Лошото е ,че ако я откажа ,нямам идея какво да купя.Харесах го този роборок S5 мах ,обаче няма да е от алито.Питам тези от вас ,които го имат ,може ли да работи без вода?Имам много килими и дървен под.Не искам да ми маже с парцалка.Не е ли малък конрейнера на този робот?Шумен ли е?Блъска ли се в мебелите?

Аз няма такъв но за контейнера с водата мога да ти кажа че е допълнителна приставка която се слага по желание. Изгледай някое ревю за него в YouTube и ще си отговориш на много от въпросите. Примерно ето тук:
https://mobisector.com/newsnoviyat-roborock-s5-max-revyu-informa … formaciya-i-video

# 221
Doret, има дистрибутор в uk https://mamibot.co.uk
Но цените им са умопомрачителни.

MyRobotcenter.co.uk има адрес за обслужване на клиенти в Uk, така че мисля че ще е Ок.

В Бг има поне 2 фирми с консумативи - дедал и робополис.

Иначе консумативите са еднакви за excavac 650/660/880, намират се и не са скъпи.

За Фб групата си права, аз излязох, защото е група за реклама, не взаимопомощ за роботи.Както и да е, така си правят бизнеса хората, тяхно право е. Но не е обективна за мен.

Хареса ми и на мен този Мамибот. Как стоят нещата с гаранцията, ако го поръчам от MyRobotcenter.co.uk? Ако даде дефект, изпращам до техен сервиз в UK ли?

И също така има ли само функция моп?

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 09:29 от icecube

# 222
Моля, някой от вас ако попадне на готина оферта сега за черния петък да я сподели тук. И аз съм решила да вземам робот, нямам претенции за марка - единствено искам да почиства добре, да има моп и да е до 600 лв. (Може  би Шаоми и iRobot, са за предпочитане след като прочетох темите тук)

# 223
Аз търся аксесоари за Ксиоми робот 1С, но не намерих на цената която споменавате около 30лв
Може ли линк ако не ви е проблем
Ето един два примерни
https://www.aliexpress.com/item/4001278453931.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

https://www.aliexpress.com/item/4000909689434.html?spm=2114.1205 … .0.58ff4957D2bgkx

https://www.aliexpress.com/item/1005001425386064.html?spm=a2g0o. … ,searchweb201603_

# 224
  • Варна
Mamibot 880 има 2 контейнера - 1 за сухо почистване и 1 комбиниран - сухо + мокро почистване (за моп функция). Така идва в комплекта. Аз пускам първо сухо почистване, сменям контейнера и пускам с моп.

Общи условия

Активация на акаунт