Прахосмукачка робот - 20

• 62 631
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Deutschland/HE
Аз също се оглеждам за робот, особено след като наши познати с куче (лабрадор) и две девойки с дълги коси си взеха Xio mi Roborock s5 и са много доволни. Ту го взеха на промоция от емаг за 650лв.
При нас проблема е, че трябва да чисти на три нива и не знам как ще стане с прибирането до станцията.

# 151
  • София
Моето Ксиоми вчера бе тествано навсякъде в апартамента. Общо около 80 кв.м. ламинат и три килима, един персийски и два по малки и късокосмести .Както каза сина ми- гумите му са като на трактор и се катери добре, прагове имаме под всяка врата, а на коридора и хола дори е по високичък, но без проблем мина и от там
За ламината на нормална смукателна сила перфектно събра прах и косми от мен самата, а на килимите пуснах на турбо....Ами на пръв поглед обра добре. Не остана нещо видимо, но аз не очаквам от него за неговите 2500 сила на засмукване да е като ръчна прахосмукачка. За космите на кучето мисля, че ще се справи и със сила 2000-2500 според мен, така че едно Ксиоми около 400-500лв. ще ти е ок

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 18:01 от vnd

# 152
И аз си търся нов робот, досега бях с roomba 860, но ми е хаотичен.
Искам новия да има и мокро почистване, също.

# 153
Здравейте! Някой притежава ли Samsung vr10m701huw? Ако може да изкаже мнение Simple Smile

# 154
И аз си търся нов робот, досега бях с roomba 860, но ми е хаотичен.
Искам новия да има и мокро почистване, също.
Е как хаотичен ?Нали е 8-ма серия? На мен пък не ми прчи ,по каква линия ще чисти.Да чисти ,все ено дали по права или по крива линия .Моята днес за 1 час и и капна батерията,и до дока не можа да стигне.Дано устиска до коледа.

# 155
  • София
До 8-ма серия включително всички са хаотични. И те чистят хубаво, но лутайки се батерията може да не им стигне да изчистят цял по-голям апартамент. Загуба на време за чистене и заряд на батерията за излишно обикаляне...

# 156
Здравейте кой е последният модел на Xiaomi Mi

# 157
Здравейте, за първи път пиша във форума. Необходимо ми е да купя прахосмукачка робот като съм се спряла на моделите irobot Roomba 675 и 676. Прочетох някои мнения тук в старите теми и гледах разни клипове и ревюта в интернет и смятам че за малкото ни жилище и бюджет ще свършат работа. Въпроса ми е дали сайта mobisector е надежден, защото четох някъде негативно мнение от потребителка, но не мога да го открия сега. В момента и двата модела ги има на намаление на мобисектор, а модела румба 676 е намален в Техномаркет и затова се колебая от къде да поръчам. И също какво ви е мнението за черния петък, защото знам че наближава и според вас струва ли си да се изчака?
Ще съм много благодарна ако някои помогне Simple Smile

# 158
  • София
Предпочитам да го взема от Бг с гаранция, че с тия чужди сайтове нещо не мога да се разбера. Та към какво бихте
Скрит текст:
ме насочили, което може да ми свърши работа? Тия проклети косми са ми най-голямата мръсотия вкъщи, не мога постоянно да ходя по кучето и да събирам, за това си търся заместник 😂 а забравих да кажа и до около 500-600лв. Ще се вмести ли някое xiomi или rumba в тези пари, което със сигурност да се справи с косматко?
Шаоми определено ще се вмести.
Парите са си ваши, обаче в Бг като чета от предните страници как изпълняват гаранцията... не съм убедена че си заслужава повечето пари.
Вижте във ФБ групата "ilife xiaomi и други роботи", админът обяснява всичко. Пускат и адреси на сервизи или хора, които оправят роботи.

# 159
Едни познати си поръчаха от Алиекспрес(не знам каква марка) и са доволни, но те нямат проблема с космите. Видях тези коментари и аз за гаранцията в БГ, но пък ако поръчам от Али там няма да има никаква предполагам, а с Амазон нещо не мога са се разбера 😵😂 там с гаранцията също не знам как ще се оправя ако има нужда.

# 160
  • София
Едни познати си поръчаха от Алиекспрес(не знам каква марка) и са доволни, но те нямат проблема с космите. Видях тези коментари и аз за гаранцията в БГ, но пък ако поръчам от Али там няма да има никаква предполагам.
АЕ има сервизи в Испания и Полша, ако не бъркам. Но трябва да се изпрати дотам.
Иначе уж имат 2 години гаранция, друг е въпросът доколко биха я спазили.
Въпроса ми е дали сайта mobisector е надежден, защото четох някъде негативно мнение от потребителка, но не мога да го открия сега. В момента и двата модела ги има на намаление на мобисектор, а модела румба 676 е намален в Техномаркет и затова се колебая от къде да поръчам. И също какво ви е мнението за черния петък, защото знам че наближава и според вас струва ли си да се изчака?
Големите вериги винаги са за предпочитане, ако цената е сходна.
За черния петък не зная дали няма първо да вдигнат цените, а после уж да ги намалят.

# 161
  • Варна
Аз бях с негативното мнение за Моби сектор. Нямаха наличен модел, за който в сайта им пишеше “наличен”. За 8 -9 дни не можаха да кажат и кога ще бъде доставен. Според мен те също поръчват от алиекспрес и чакат доставка от европейски склад. Поне за Xiaomi.
Аз се ядосах и отказах поръчката, върнаха ми парите без проблем. Но ако поръчвате от тях, уверете се какъв е срока на доставка. И ако кажат 1 седмица, не им вярвайте особено.
За гаранция - ако има проблем смашинката, се изпраща при тях, а те сигурно я носят в някой сервиз. Не разчитайте много на гаранцията.

Аз в крайна сметка поръчах от австрийски сайт myrobotcenter.eu. Изпратен бе на следващия ден и след 4 дни пристигна /днес/. Mamibot 880, 2800pa,  с лазерна навигация, свързах лесно с телефона , изчисти и направи карта с първото пускане на най-слаб вакуум. Има и моп.  Има резервни четки, филтри и контейнер. Гаранция 5г.
Смуче повече от xiaomi и като екстри горе долу отговаря на 5s max, който обаче в поне с 250-300 лв отгоре.
Надмина очакванията ми засега, доволна съм.

# 162
Някой може ли да каже защо модел 980 и 981 на Румба изчезнаха от пазара в чужбина?

# 163
Аз бях с негативното мнение за Моби сектор. Нямаха наличен модел, за който в сайта им пишеше “наличен”. За 8 -9 дни не можаха да кажат и кога ще бъде доставен. Според мен те също поръчват от алиекспрес и чакат доставка от европейски склад. Поне за Xiaomi.
Аз се ядосах и отказах поръчката, върнаха ми парите без проблем. Но ако поръчвате от тях, уверете се какъв е срока на доставка. И ако кажат 1 седмица, не им вярвайте особено.
За гаранция - ако има проблем смашинката, се изпраща при тях, а те сигурно я носят в някой сервиз. Не разчитайте много на гаранцията.

Аз в крайна сметка поръчах от австрийски сайт myrobotcenter.eu. Изпратен бе на следващия ден и след 4 дни пристигна /днес/. Mamibot 880, 2800pa,  с лазерна навигация, свързах лесно с телефона , изчисти и направи карта с първото пускане на най-слаб вакуум. Има и моп.  Има резервни четки, филтри и контейнер. Гаранция 5г.
Смуче повече от xiaomi и като екстри горе долу отговаря на 5s max, който обаче в поне с 250-300 лв отгоре.
Надмина очакванията ми засега, доволна съм.

Благодаря много, че се включихте. Няма да поръчам от mobisector в такъв случай. Ще видя в myrobotcenter.eu и евентуално в магазините от типа на Техномаркет и т.н.

# 164
Някой да даде отзиви за irobot roomba i7 досега бяхме с лг но ще го закарам на вилата и мисля да купя нов но се чудя какъв да е

Общи условия

Активация на акаунт