Прахосмукачка робот - 20

• 62 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Може да си обменяме опит, ако възникнат някакви ситуации Simple Smile
Като стана дума, да питам - задавам чистене на определена стая, уж тръгва, но се връща на станцията. Трябва да я занеса до стаята, която искам да почисти. Дали има значение, че е тази стая е доста отдалечена от станцията ѝ?
Моя мамибот прави така, ако предното чистене е засякъл затворена врата и мисли че не може да мине.
Решението е да задам първо да чисти част от стаята, където е станцията, за да засече отворена врата. После като пусна далечната стая  е Ок.

# 676
Не се изключва от бутона. След определено време той си заспива. След 6, 8, 12 часа нещо такова.

А бутоните спират ли да светят, когато заспива? Защото при нас и двата си светят нонстоп, а в приложението не показва, че спи, а само, че зарежда.

# 677
Не се изключва от бутона. След определено време той си заспива. След 6, 8, 12 часа нещо такова.

А бутоните спират ли да светят, когато заспива? Защото при нас и двата си светят нонстоп, а в приложението не показва, че спи, а само, че зарежда.

Да, спират. В приложението няма да ти изпише, че спи.
ПП: Ето за моя робот пише че влиза в спящ режим след 12 часа.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 22:09 от Desislava Rangelova

# 678
Странно. При нашият бутоните не спират да светят.

# 679
Аз имам роборок и заради смяна на телефона не съм си инсталирала още приложението. Робота си чисти всеки ден без значение, че го пускам от копчето. Не мисля, че е голяма драма да не се ползва приложението, просто с него имаш контрол и когато не си близо до робота.
И аз така, предстои ми смяна на телефона, затова още не съм инсталирала приложението и го пускам от копчето. Освен това още не знам проблем ли е, че къщата ми е на две нива и ще трябва да го местя ръчно?! Местя му и зарядната станция, за да може да се върне на нея, като изчисти.
Вече не го пускам на килима в хола, веднъж се заклещи между краката на масата и лампата му светна в оранжево, което май е грешка. И аз като Дорет го пускам само като съм вкъщи, заради това заклещване и защото не минава между краката на столовете в трапезарията. Като чисти, ги вдигам върху масата, иначе не може да мине и под масата ще си остане непочистено.

# 680
Най-редовно го пускам като ни няма, само вдигам завесите, за да мине и под тях. Само за мокро чистене го спирам на всяка стая, за да измия кърпата.
Не очаквах да съм толкова доволна от роботчето.

# 681
  • София
Вчера ММ гласно се кефи на iRobot-a и моп-а "Ей, за три заплати на чистачката какъв рахат!".

А и на мопа "кърпата" я перем в пералня, аз си накупих достатъчно количество, за да сменям кърпата за всяка стая, после ги пускам в едно пране. След чистачката ММ все се оплакваше, че му мирише на мръсен моп, сега такива проблеми няма.

# 682
  • Пловдив
Вчера ММ гласно се кефи на iRobot-a и моп-а "Ей, за три заплати на чистачката какъв рахат!".

А и на мопа "кърпата" я перем в пералня, аз си накупих достатъчно количество, за да сменям кърпата за всяка стая, после ги пускам в едно пране. След чистачката ММ все се оплакваше, че му мирише на мръсен моп, сега такива проблеми няма.
За две отделни устройства ли говорите?
Коже ли по-конкретно с модели?

# 683
  • София
IRobot 980 (купена преди две години)
Braava M6 Jet (купена преди няколко месеца)

За съжаление, първата не е от сериите, която си "говори" с мопа.

# 684
  • София
Ох, чета темата и някак съм цитирала, без да искам. Grinning
Така и така пиша, да попитам - може ли с повече от един телефон да се командва роботчето? С новопридобито Шаоми 1С сме, още го изучаваме, мъжът ми си свали приложението. Искам и аз, но да не изгуби връзка с телефона на ММ?

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 16:24 от лято!

# 685
Здравейте! Интересувам се дали филтъра на Xiaomi Mi Vacuum Mop Pro може да се измие с вода?

# 686
Здравейте,

Имаме робот LG Vr64702, купуван през 2017 от испанския Амазон. Днес не успя да изчисти, движи се напред-назад в полукръг. Включвах го на различни програми, заредих го, изключих-включих, и нищо не се променя.

Досега си гледах поръчката, но не мога да разбера каква е била гаранцията, а не помня. Някой, ако знае, къде се гледа в Амазон, моля да помогне.

Някаква идея какво му е на робота?

Сега ще търся сервизите на LG.

# 687
Стандартно 2г е гаранцията на пдобни уреди, но ако не намерите документацията надали
ще в уважат.Все пак звъннете в сервиза и питайте , ще кажат.Поне да знаете дали да ровите да търсите или директно да си го носите за ремонт.

# 688
  • Русе
Батерията? По принцип почват да се лутат като луди, когато батерията сдаде багажа.

# 689
Благодаря за съветите!

Не вярвам да е батерията... Индикаторът си свети пълен, до последно си чистеше дълго време без никакви заявки за някакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт