Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 533
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Това беше в BelleBox ноември, подробно съм снимала в блога.

# 136
  • София
Кибрит са пуснали декемврийската кутия. Аз за първи път поръчвах такива кутии - Good box и bellebox. По-доволна съм от първата. Сега поръчах кибрит и адвент бокса на my full box.

# 137
Момичета, някоя взима ли си LadyBox? С какви впечатления сте от кутията?

# 138
Фламбокс са пуснали декемврийските кутии,бях разочарована от предишната и няма да поръчвам...
Иска ми се нещо коледно, но съм се задръстила с козметика, чудя се с какво да си начеша крастата 😉

# 139
Ох, аз също съм задръстена с козметика, но ми се ще да бодна нещо 😂 Въпреки, че днес дойде Кибрит 😂😂
Чудя се между Fullbox и Good box..

# 140
Според мен освен календара ще пуснат отделно и кутия/кутии the best.
Вчера писах на MFB с питането дали ще има кутия The best 2020 освен адвент кутията с 12 продукта и отговориха, че до края на годината ще пуснат само редовната декемврийска кутия.

# 141
Доставките на Advent календара на My full box дали започват от началото на декември щом са само 12продукта? Дали е лимитиран и ще разкрият ли нещо от него,че мисля да поизчакам? Примерно миналата година - бяха ли издали нещо предварително?

# 142
  • Варна
Миналата година бяха издали една марка.

# 143
В края на ноември е доставката. Миналата година не помня как беше с разкритите марки... Grin

# 144
  • София
Лимитиран ще е естествено. Бяха разкрили марки, може да се търси по постовете им от тогава. Simple Smile В чакането винаги има риск да се изчерпа, но всеки си преценява.

# 145
Кутията на Кибрит за Декември е вече изчерпана...
Толкова малко кутии ли имат... за 1 ден след обявявянето и изчезват.
Дано направят нещо по въпроса, искам и аз :Д

# 146
  • На изток от Рая
Аз си поръчах адвента на Фулбокс, не че имах нужда, но ...
Чудя се за Кибрит, но съм затрупана и сигурно ще пропусна.

Знаете ли кога ще е налична кутията на Марви?

# 147
  • Варна
Може би имат много хора с абонамент.

# 148
И аз поръчах Фулбокс адвент и Кибрит. За първи път ми е, но им се каня от много време. Дано не ме разочароват като за първи кутии.

# 149
Утре в 18:00 Good box щв разкрият коледната си кутия. Ако ми хареса ще взема нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт