Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 547
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
И аз исках декемврийски кибрит, ама да си призная не очаквах за 1 ден да се разпродаде. Ще изчакам още малко и ще взема май Гуд бокс.

# 151
  • Стара Загора
Аз им писах на Кибрит и чакам отговор. Не е ок още преди да пуснат hints  какво има или да разкрият продукта и да свърши за 2 дни. А  аз съм им редовна в купуването и тестване на топ продуктите. Ще пиша при отговор от тяхна страна.

# 152
  • София
Много е дразнещо това изчерпване веднага. Във Фейсбук са писали, че няма да има допълнителни бройки. И аз я исках, ама... Пак неприятно усещане.

# 153
  • София
И аз им писах, безкрайно досадно е...

# 154
Коледната кутия на Гууд бокс ми харесва, но май ще поръчам по-бюджетния вариант само. 😄

# 155
  • София
Ама защо основните им продукти са същите като миналата година?! И маслото, и олиото. Очаквах нещо различно. И пак крем за ръце, душ гел у балсам за устни.

А скрабът с манго скоро го пускаха в редовната кутия.

Ще помисля.

# 156
За Кибрит мисля, че имат много абонирали се, та затова бързо заминават кутиите.
Но пък е дразнещо да заминават чак толкова бързо... дано за следващите месеци измислят нещо.

П.П: Но пък видях под един пост, че са писали, че ще имат някакво коледно издание?

П.П 2.: На GoodBox коледната кутия нещо не ми допада...

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 19:47 от zazzbg

# 157
И на мен не ми допада коледната кутия...
Скраб сега имах в Кибрит, кремове за ръце имам, душ гелове също, балсами също...

# 158
  • Стара Загора
Но пък е дразнещо да заминават чак толкова бързо... дано за следващите месеци измислят нещо.

Значи Коледната кутия ще бъде с Brave new hair. Дано да са включили бонбонената терапия.

# 159

Значи Коледната кутия ще бъде с Brave new hair. Дано да са включили бонбонената терапия.

Дано!! И аз ѝ се каня от много време... Ако не е тя в коледния Кибрит, то накрая просто ще си я купя. Grinning

# 160
  • София
Да и пак ще се изчерпи в миг 🙄

За декемврийската кутия дори нямаше пост във фб или инстаграм, как да разберем...  Много им набрах, много исках да поръчам точно тази кутия, защото съм сигурна, че ще е яка 😁

# 161
  • Варна
Аз коледния Гуд бокс няма да поръчам не ми допада, прави сте че се повтарят нещата. Кибрит - ядосах се за декемврийската и аз знам че ще е яка , чакам коледната им там ми е последната надежда да се сдобия с нещо коледно

# 162
Имаше пост за Кибрит, в разкриването на предходната кутия.

# 163
  • София
А да, сега скролнах до края на поста за предната кутия... Ми, абсурдна политика, съжалявам.

# 164
Кутията на Кибрит за Декември ми дава,че е налична...

Общи условия

Активация на акаунт