Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 564
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Кутията на Кибрит за Декември ми дава,че е налична...
На мен не

# 166
  • София
Да, пуснали са някакви допълнителни бройки тази сутрин и пак е свършила, аз поръчах де, но трябва да помислят върху процеса си определено.

# 167
Коледната кутия на Good Box нещо не ми харесва... сигурно, защото съм пренаситена 🤐 Фламбоксссс - на фона на всички абонаменти, които имам ми идват too much с тази двойна кутия, пропускам го и него. Взимам си Декемврийските кутии (мисля, че ще са интересни) и удрям една голяма пауза поне до пролетните месеци Април/Май. Само не знам как стои въпроса с абонамента на MyFullBox, имам още 3 месеца, може би ще го оставя.

# 168
Аз ще поръчам коледната на гудбокс, заради маслото на cocosolis, което много харесах предния път, повечето неща от кутията ще подаря. Мислех, че може да сложат от новите масла или поне бюджетният вариант да е с различен от миналата година продукт.

# 169
Имам отговор от Марви Innocent
Зимното (Коледно) издание на MarVital Box ще бъде в продажба на 10.12.2020 г.

# 170
  • София
Еее, сега пак ме хвана яд с тоя Кибрит. Ама изобщо не ми мина през ума да проверявам. Нали писаха, че няма бройки.

# 171
Момичета, поръчах от My Full Box два адвент календара(един за мен, един- подарък за сестра ми), но сега виждам, че има декемврийска кутия. Според вас, кое ще съдържа по-добри продукти и дали да не сменя единия календар с кутия? Вие кое бихте харесали повече?

# 172
  • Стара Загора
И на мен мен ми писаха от Кибрит, че няма да има допълнителни бройки и наистина се разочаровах, дори продукт ме са разкрили. Утре пристигат кутиите с Avant, да ги видим и тях. Надявам се да споделят какво готвят с "любим български бранд" и кои продукти ще включат.

# 173
Здравейте,
искам да си поръчам тази година Advent календар. Някой да ми препоръчате?
Чудя се за някои от тези, които предлагат в Pink panda. Смятете ли, че си заслужават?

# 174
  • Варна
Pick N Dazzle  са пуснали коледен календар https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G1120204 … 03&lang=bg-BG
Имам съмнение, че са набутали всички продукти от които искат да се отърват.  Написали са обща цена 420  на която изобщо не вярвам.

# 175
  • София
Предишни години пускали ли са?

# 176
  • Варна
Не

# 177
Като видях за черен петък какво получих, съм склонна да се съглася.

# 178
  • Стара Загора
Така, имам номер на поръчка за Кибрит & Avant и днес нищо не дойде. Писах им и чакам отговор. Както бях прещастлива с тях и изведнъж само разочарование с изчерпани кутии и явно неизпълнена поръчка.

# 179
  • София
Аз имам смс за Avant-a.

Общи условия

Активация на акаунт