Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 576
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Утре щяла да пристигне моята. Нещо е имало проблем според мен и си имат някаква бройка запазени, въпреки че пише изчерпана. Споделиха ми, че продуктите имали страхотен аромат.

# 181
Момичета ,този месец получих първата си кутия от My Full Box .Вътре има шампоан ,интересувам се в предишните кутии идвам ли е балсама от същата серия ? И MFB имат ри практика да изпращат серия от продукти ,но в различни издания на кутията ?

# 182
Да, понякога имат такава практика. Беше така с едни корейски шампоани и балсами.
В случая има балсам от тази серия в кутиите "Направи си сам кутия". Може да погледнеш.
На мен серията много ми хареса. 
Между другото пак има наличност от спрея на Label M - имам спомен, че някой се интересуваше. Simple Smile

# 183
  • София
Момичета , някой има ли снимка / видио от миналогодишната адвент кутия на My full box ?

# 184
Момичета , някой има ли снимка / видио от миналогодишната адвент кутия на My full box ?

Това момиче го има качено на стори в Инстаграм https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MTA2Mjk0MjI1MDc3NzU2 … 132952_3023040280

# 185
Но пък е изчерпан вече...Чудя се дали да не си взема декемврийския, поне обещават да са пълноразмерни всичките 7 продукта. Някой има ли спомен какво е имало в предишната коледна кутия?

# 186
  • София
Нещо не съм впечатлена. А и все се чудя как решават да сложат такива циганьорски сенки и гланц. Или айде, може и да стоят добре на някои, но със сигурност тези няма да са голям процент.

# 187
Аз ги питах дали ще има много гримове и ми писаха, че тази година ще преобладава бялата козметика, което е супер. Blush

# 188
  • София
Дами, аз се чудя... При Кибрит да очакваме ли друго издание до Коледа освен това, дето рекламират сега и декемврийската кутия? Очаквам кутия с продукт/продукти на Brave New Hair. Как е било миналата година? Някъде гледах тяхна минала  кутия с Saff, Brave New Hair и др.

# 189
  • София
Аз ги питах дали ще има много гримове и ми писаха, че тази година ще преобладава бялата козметика, което е супер. Blush

За адвент календара ли ?

# 190
# 191
Дами, аз се чудя... При Кибрит да очакваме ли друго издание до Коледа освен това, дето рекламират сега и декемврийската кутия? Очаквам кутия с продукт/продукти на Brave New Hair. Как е било миналата година? Някъде гледах тяхна минала  кутия с Saff, Brave New Hair и др.
Казаха, че ще има коледно издание с продукти на български бранд. Ако е на Brave New Hair аз съм пас. На вас харесват ли ви? Аз просто не искам козметика само за коса и по-скоро бих си поръчала друга коледна кутия.

# 192
  • София
Brave New Hair в момента ползвам една тяхна серия и определено ми допада. Бих пробвала и други продукти от тази марка. Но определено бих се зарадвал повече на комбинация от различен тип продукти.
Казаха, че ще има коледно издание с продукти на български бранд. Ако е на Brave New Hair аз съм пас. На вас харесват ли ви? Аз просто не искам козметика само за коса и по-скоро бих си поръчала друга коледна кутия.

# 193
  • Пловдив
Не ми се вярва да направят коледното издание само с продукти за коса...

Ако изтърва коледната на Кибрит както се случи с декемврийската съм се насочила да експериментирам. My full box.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 02:17 от Десиссслава

# 194
  • София
И аз мисля че няма да е еднотипна. Но нещо не ми се връзват нещата. Преди месец имаше запитване в Инстаграм А любил продукт от Brave New Hair, това ме навежда на мисълта че готвят нещо с тях. При рекламата на сегашната кутия дадоха като информация че готвят нещо с любил бг бранд, нооо подсказката за аромат не ми се връзва с гореспоменатата марка. Може и да греша но те нямат подобни аромати.
Не ми се вярва да направят коледното издание само с продукти за коса...

Ако изтърва коледната на Кибрит както се случи с декемврийската съм се насочила да експериментирам. My full box.

Общи условия

Активация на акаунт